ASUS ZenFone 6, un smartphone cu o cameră rotativă inedită, a fost lansat – FOTO, VIDEO

ASUS ZenFone 6, un smartphone cu o cameră rotativă inedită, a fost lansat - FOTO, VIDEO
Publicat: 17/05/2019, 14:10
Actualizat: 09/01/2020, 07:59

ASUS a lansat oficial noul său smartphone vârf de gamă, ZenFone 6. Acesta include o cameră inedită, numită Flip, care este, în același timp, cameră principală și cameră pentru selfie-uri. Mai mult, ASUS ZenFone 6 încorporează o baterie cu capacitate generoasă, de 5.000 mAh.

Deoarece camera este rotativă, ecranul cu diagonala de 6,4 inchi nu este decupat și acoperă aproape toată partea frontală (92% din suprafață). Display-ul este protejat de sticlă Gorilla Glass 6.

Pe scurt, ASUS ZenFone 6 rulează Android 9.0, are chipset Snapdragon 855, până la 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 256 GB.

Camera duală a dispozitivului are doi senzori, unul principal de 48 MP și altul secundar de 13 MP, cu unghi larg de 125°.

Flip Camera este motorizată și se rotește atunci când utilizatorul dorește să își facă un selfie. „Modulul Flip Camera este fabricat din metal lichid (aliaj amorf), un material avansat ce este cu 20% mai ușor decât oțelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent. Pentru protecție suplimentară, un senzor de accelerație din modul detectează rata accelerării, permițând Flip Camera să întoarcă automat modulul într-o poziție sigură atunci când telefonul cade”, potrivit producătorului ASUS.

Go4it: ZenFone 6 – primele impresii despre telefonul high-end de la ASUS

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase