AVERE. Primul trilionar din lume după pandemia coronavirusului. Cine sunt oamenii de afaceri a căror avere s-a mărit considerabil în timpul pandemiei

AVERE. Primul trilionar din lume după pandemia coronavirusului. Cine sunt oamenii de afaceri a căror avere s-a mărit considerabil în timpul pandemiei
Publicat: 15/05/2020, 16:51
Actualizat: 18/05/2020, 14:55

Dacă averea personală a lui Jeff Bezos continuă să crească la ritmul său actual, el ar putea deveni primul trilionar din lume, până în 2026, la 62 de ani, potrivit unei analize a site-ului de analiză software Comparisun.

Averea lui Bezos a crescut cu o rată medie anuală de 34% în ultimii cinci ani, potrivit Comparisun, și asta în ciuda faptului că fosta soție, MacKenzie Bezos a preluat acțiuni Amazon în valoare de 38 miliarde de dolari fostei, în urma soluționării divorțului, potrivit Business Insider.

Bezos, trilionar în timpul vieții

Comparisun s-a uitat la 25 dintre cei mai bogați oameni și a descoperit că doar 11 au avut o lovitură realistă în a deveni trilionari în timpul vieții lor. Bezos va ajunge probabil prima dată, dar CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, ar putea fi cel mai tânăr, cu ritmul său actual de creștere pentru a ajunge în clubul cu patru virgule până în 2036, când va împlini 51 de ani.

Averea lui Bezos valorează aproximativ 138 miliarde de dolari și și-a văzut averea crescând cu 28,3 miliarde de dolari până în 2020, potrivit Bloomberg.
În timp ce coronavirusul a făcut ravagii în economie, forțând 36 de milioane de americani să depună cereri pentru șomaj în ultimele două luni, miliardarii americani au văzut repede revenirea colectivă a acestora cu 282 miliarde de dolari, aproximativ 9,5%, între 18 martie (aproape de momentul în care piața bursieră a atins valoarea sa punct scăzut) și 10 aprilie, potrivit unui raport al Institutului de Studii Politice.

Angajații critică tratamentul în timpul pandemiei

Succesul Amazon continuă să sporească averea personală a lui Bezos, compania se confruntă cu critici din ce în ce mai mari cu privire la tratamentul pe care îl desfășoară lucrătorii în timpul pandemiei, inclusiv recentul său demers de a scădea o majorare pe oră de 2 dolari pentru angajații depozitului.

Muncitorii au organizat multiple proteste împotriva condițiilor de muncă în ultimele săptămâni, deoarece numărul de cazuri COVID-19 s-au majorat în rândul angajaților depozitului, potrivit unui document Reddit.

Parlamentarii și autoritățile de reglementare arunca o privire mai atentă asupra companiei. Funcționarii din New York și Consiliul Național pentru Relații de Muncă se uită amândoi la denunțurile cu privire la compania Amazon, în timp ce parlamentarii democrați au cerut recent o anchetă federală privind condițiile depozitului.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Europa ar putea renunţa la gazul rusesc. Negocieri avansate cu alt stat în caz de...
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
A treia zi de grevă la STB: Angajații și-ar putea pierde locul de muncă. Cei...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Răzvan Dimoftache se plânge că i se dă carne de porc la masă, în penitenciar
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Noua ordine mondială! Cine va domina totul? Va deveni cea mai mare putere a lumii
Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...