Bosch face angajări la fabrica de componente auto de la Jucu

Bosch face angajări la fabrica de componente auto de la Jucu
Publicat: 15/04/2013, 14:49
Actualizat: 31/01/2019, 22:15

Compania germană Bosch recrutează aproximativ 100 de oameni pentru fabrica de componente auto de la Jucu, județul Cluj, în cadrul unui târg de joburi organizat în această săptămână la Cluj-Napoca. Nemții caută ingineri cu diferite specializări atât pentru producție, cât și pentru cercetare și dezvoltare, personal din domeniul economic și administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de producție, dar și tineri cu potențial, pe care să-i pregătească pentru o viitoare carieră de management.

Posturile disponibile sunt afișate pe site-ul companiei, la secțiunea cariere. Evenimentul se va desfășura la Casa De Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, târgul de joburi fiind organizat de Bosch în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj.

Pe lângă posibilitatea de a aplica direct în cadrul târgului și de a vorbi față în față cu personalul de resurse umane al concernului german, în timpul acestui eveniment Bosch va organiza și o serie de discuții libere și prezentări în cadrul cărora persoanele interesate pot afla detalii despre activitatea din noua fabrică, despre politicile de personal, dar și despre munca de zi cu zi din diviziile de calitate, cercetare și dezvoltare sau logistică.

„Bosch a început angajările încă din luna octombrie a anului trecut, dar până acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioadă de acomodare și școlarizare mai îndelungată, noii angajați fiind trimiși la training în mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum începem recrutările pentru restul pozițiilor””, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch și reprezentanta grupului Bosch în România. Bosch va deschide la Cluj atât un centru de cercetare și dezvoltare, cât și o unitate de producție pentru industria auto.

În această vară, grupul Bosch va finaliza lucrările de construcție pentru noua fabrică din Cluj destinată producției și dezvoltării unităților electronice de comandă pentru industria auto, conform oficialilor Bosch, Până la finele anului, în jur de 325 de angajați își vor desfășura activitatea în cadrul unității de la Cluj, iar în următorii ani locația va fi extinsă.

Într-o primă fază, cea de construcție, investițiile planificate se ridică la valoarea de 77 de milioane de euro, iar noul centru Bosch de la Jucu va avea o suprafață totală de circa 38.000 de metri pătrați. Din punct de vedere organizațional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unități electronice de comandă, semiconductori și senzori pentru industria auto și alte domenii. Divizia are 17 unități de producție la nivel mondial și un număr de aproximativ 20.000 de angajați.

Grupul Bosch este prezent în România în orașele București, Blaj și Timișoara. În București, Bosch este prezent din anul 1994 printr-o societate de distribuție de scule electrice, sisteme de încălzire, de securitate, de siguranță și comunicații, echipamente auto pentru piața de aftermarket, dar și prin BSH Electrocasnice, din anul 1999. Din 2005, la Blaj se află o unitate de producție pentru tehnică liniară, care este în prezent extinsă cu o unitate de producție destinată industriei auto. Din 2008, în Timișoara se află un centru de comunicare Bosch. La începutul anului 2012, numărul total de angajați ai concernului Bosch în România a ajuns la circa 1.400 de persoane.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...