CADOURI DE CRĂCIUN. Douăzeci de idei de cadouri, pentru el și pentru ea, pe care le poți comanda online

Publicat: 20/12/2013, 15:23
Actualizat: 20/03/2019, 20:55

Tot mai mulți români presați de timp aleg să își facă toate cumpărăturile online. Excepție de la această regulă nu fac, pentru cei care nu au la dispoziție destul de mult timp pentru a merge în această perioadă prin magazine, nici cadourile de Crăciun pe care le vor dărui celor dragi.

Cu un „click” ei pot cumpăra direct de pe internet de la electronice și electrocasnice, la bijuterii și accesorii. Cei care nu știu exact ce își doresc membrii familiei sau prietenii pot căuta idei pe magazine online specializate în cadouri care și-au îmbogățit oferta înainte de Sărbători și au creat secțiuni speciale dedicate darurilor de la „Moș Crăciun”.

gândul a realizat o listă de sugestii de cadouri de Crăciun, pentru femei și pentru bărbați, pe care le puteți găsi online și pe care le puteți pune anul acesta sub brad.

Zece cadouri de Crăciun pentru femei

1. Mănuși pentru smartphone

Mănușile pentru smartphone sunt ideale pentru zilele reci de iarnă. Femeile care le primesc cadou de Crăciun nu vor mai fi nevoite să le scoată pentru a putea scrie un mesaj sau pentru a răspunde la telefon.

Motivul pentru care acest tip de mănuși poate fi purtat chiar și atunci când utilizezi un telefon de tip smartphone este acela că trei extremități ale degetelor sunt confecționate din 30% fibră de oțel.

O pereche de mănuși pentru smartphone poate fi cumpărată din magazinele online de cadouri cu 22 de lei. Pentru 10 lei în plus acestea pot fi și personalizate pentru a deveni un cadou de Crăciun ideal pentru femei.

2. O stea denumită special pentru partenera ta

Cu un preț cuprins între 105 lei și 678 de lei poți denumi o stea în dar de Crăciun pentru partenera ta. Cel mai scump pachet, cel de 678 de lei, conține un certificat înrămat, o hartă cu localizarea stelei și o vizită la o locație propusă de comerciant unde steaua denumită poate fi observată.

Opțional, în pachet poate fi inclusă și decorarea cu flori și cu lumânări a locului unde se va organiza observarea stelei și chiar angajarea unui cvartet, a unui saxofonist sau a unui pianist care să creeze o atmosferă specială în timpul dăruirii stelei.

3. Espressor pentru cafea

Un espressor poate fi o idee perfectă de cadou de Crăciun pentru femeile care preferă să își prepare singure cafeaua acasă. În prezent, prețurile acestor aparate sunt reduse chiar și cu 40% – 45% pe site-urile specializate în comercializarea online a eletronicelor și a electrocasnicelor.

Cu 219,99 lei poți cumpăra un espressor Tassimo automat, redus de la 399,99 lei, iar cu 377,99 lei poți comanda online un espressor Krups Nescafe Dolce, al cărui preț inițial era de 629,99 lei.

4. Placă pentru îndreptat părul

O placă pentru păr poate fi cumpărată la preț redus cu până la 20% – 30% în această perioadă și poate reprezenta un cadou de Crăciun care va fi foarte apreciat de femeile care obișnuiesc să își îndrepte părul pentru a obține coafura favorită.

O placă Rowenta se vinde online cu 239,99 lei, iar una Brown ESW cu 195,99 lei.

5. Bilet la petrecerea de Revelion 2014

Un cadou de Crăciun special poate fi și un bilet la petrecerea de Revelion care se va organiza la Palatul Parlamentului și va încerca să reproducă atmosfera anilor ’20.

„Marele Gatsby, acest spectacol al civilizației americane, bazat pe lux, neliniște, voluptate, petreceri baroce, costume strălucitoare, muzică și angoasă, reprezintă cea mai potrivită descriere a Visului American, dar și fundalul pe care veti evolua, asemenea unor personaje desprinse din film”, se explică în anunțul de vânzare.

Un astfel de bilet poate fi cumpărat cu 450 de lei.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

6. Set cadou pentru ceai

Un set pentru ceai special gândit pentru sezonul rece poate fi un cadou de Crăciun reușit. Un pachet cu un astfel de set se vinde online cu 144 de lei.

El conține o cană elegantă pentru ceai realizată din porțelan, cu capac, și o selecție cu zece piramide de ceai infuzabil cu arome de portocale și scorțișoară.

7. Bijuterii cu cristale Swarovski

Bijuteriile lucrate cu cristale Swarovski sunt la modă și foarte apreciate de femei motiv pentru care pot reprezenta un cadou de Crăciun ideal. Un colier placat cu aur cu pandantiv decorat cu cristale Swarovski multicolore, alături de cristale albe, și cu un lănțișor de 42 de cm se vinde în magazinele online cu 169 de lei.

Cei care au un buget de Sărbători mai mic, dar vor să le cumpere o astfel de bijuterie persoanelor dragi, se pot orienta spre un lănțișor placat cu aur cu pandantiv în formă de fulg de nea, încrustat în centru cu mici cristale Swarovski. Un astfel de colier costă 79 de lei.

8. Mouse în formă de inimă

La birou sau la muncă un mouse în formă de inimă, decorat cu ștrasuri multicolore, poate însenina ziua oricărei femei. Acesta costă 50 de lei și se conectează prin USB.

Livrarea sa se face în cel mult 24 de ore.

9. Calendar de birou personalizat

Un cadou de Crăciun special poate fi și un calendar de birou personalizat cu imaginile și cu textul dorit de cumpărător. Fotografiile se trimit la comanda unui astfel de produs care poate reprezenta o amintire frumoasă de fiecare dată când persoana iubită îl privește.

Calendarul are o lungime de 20 cm, o înălțime de 13,5 cm și costă 44,6 lei.

10. Cutie pentru bijuterii

O cutie specială pentru depozitarea produselor de machiaj, dar și a bijuteriilor și a altor accesorii poate reprezenta un cadou de Crăciun potrivit pentru orice femeie.

Cutia are mai multe compartimente, costă 169,9 lei și poate fi cumpărată în culoarea roșie pentru a fi în ton cu Sărbătorile.

Zece cadouri de Crăciun pentru bărbați

1. Suport din lemn în formă de sanie

O idee de cadou de Crăciun pentru bărbați poate fi un suport din lemn lucrat manual în formă de sanie. În interiorul său este așezată o sticlă de 700 de ml pe care o puteți umple cu băutura preferată, iar pe margine sunt așezate șase cănițe. Un astfel de suport costă 90 de lei, iar livrarea sa se face gratuit, în cel mult 48 de ore.

Cei care nu preferă stilul tradițional al acestui suport se pot orienta către un cufăr realizat tot din lemn, cu accesorii din piele, unde pot fi depozitate două sticle cu vin. Acesta costă 60 de lei și este un cadou de Crăciun bun de pus sub brad pentru iubitorii vinului.

2. Televizor

Televizoarele de ultimă generație se găsesc, în această perioadă, la prețuri reduse în magazinele online de electronice. Acestea pot fi alese însă drept cadouri de Crăciun de cei care își permit să cheltuiască sume mari de bani pentru darurile celor dragi.

Unul dintre magazinele online de electronice și electrocasnice face reduceri cuprinse între 100 de lei și 300 de lei la televizoare. Un Smart 3D LED Samsung ajunge să coste astfel 3.699,99 lei, iar un Smart 3D LED Sony, de 139 de cm, 6.999,99 lei.

3. Aparat de ras electric

Aparatele de ras electrice pot reprezenta și ele cadouri de Crăciun reușite pentru bărbați. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, pornesc de la 127,99 lei și pot ajunge până al 1.599,99 lei.

Aparatele vin cu acumulator și cu trei capete diferite.

4. Șampanie cu foiță de aur

Puteți dărui de Crăciun atât prietenilor, cât și colegilor de la locul de muncă sau persoanei iubite un pachet special care să conțină o sticlă de șampanie cu foiță de aur în interior, alături de o cutie din piele roșie pentru ceasuri, totul ambalat festiv.

Un astfel pe pachet costă în magazinele online 399 de lei și poate fi comandat cu un simplu „click”.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

5. Butoni pentru cămăși

Butonii pentru cămăși sunt un accesori potrivit atât pentru ținutele elegante, cât și pentru cele casual, motiv pentru care pot reprezenta un cadou de Crăciun ideal pentru bărbați.

Prețul unei perechi de butoni variază în funcție de model și de modul în care aceștia au fost fabricați. O pereche de butoni care par a fi un veritabil mecanism de ceas, ambalată într-o cutie specială de cadou, costă 450 de lei.

Butoni mai ieftini placați cu platină pot fi găsiți online la prețul de 89 de lei sau cu 198 de lei, dacă sunt decorați cu onix.

6. Brichetă decorată cu fir de aur

Un cadou de Crăciun care va fi mereu apreciat de fumători poate fi reprezentat de o brichetă. Una realizată în Spania și încrustată manual cu fir de aur galben de 12 K și cu fir de aur verde de 18 K poate ajunge să coste chiar și 399 de lei, în funcție de modelul ales.

Livrarea acesteia se face în cel mult 24 de ore.

7. Pipă pentru fumători

Un alt cadou de Crăciun pentru fumători poate fi și o pipă. Cu 49,3 lei poate fi cumpărată online o pipă din lemn cu decorațiuni sculptate în relief.

Fără decorațiuni, aceasta poate fi cumpărată chiar și cu 25 de lei.

8. Echipament foto

Dacă persoana iubită este pasionată de fotografie, îi puteți dărui de Crăciun un nou aparat de fotografiat. Acestea se găsesc la prețuri foarte variate în magazinele online, potrivite pentru toate buzunarele.

Unii retaileri online fac și pachete speciale de Sărbători. Un astfel de pachet ce cuprinde un aparat foto, un rucsac și un card de memorie de 16 Gb costă 4.849 de lei.

9. Laptop

Dacă vreți să cumpărați cadou de Crăciun un laptop trebuie să știți că promoții avantajoase se găsesc în această perioadă la aceste produse în magazinele specializate în electronice și electrocasnice de pe intrnet.

Un laptop Dell Inspiron 15 3521 costă 1.279 de lei. La achiziționarea lui primești cadou și o geantă de laptop în valoare de 49 de lei. Un laptop Dell Vostro 340 costă 2.000 de lei. La comandarea lui primești o geantă de laptop de 119 lei cadou.

10. Set pentru poker

Pasionații de jocuri de noroc vor aprecia un set pentru poker așezat elegant într-o cutie metalică. Un astfel de set costă 120 de lei și cuprinde 100 de chipsuri, cinci zaruri și două seturi de cărți.

Fii la curent cu știrile economice ale momentului. Abonează-te la pagina de Facebook Gândul Financiar

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice