Cât costă cel mai scump penthouse scos la vânzare în București. Ce dotări are

Cât costă cel mai scump penthouse scos la vânzare în București. Ce dotări are
Publicat: 13/12/2012, 12:32
Actualizat: 31/07/2014, 13:12

Cel mai scump penthouse scos la vânzare în București costă 3,5 milioane euro, are o suprafață utilă de 560 de metri pătrați și 12 camere, saună, cramă și jacuzzi, dispuse pe două etaje, și este amplasat în zona Nordului, potrivit datelor portalului Imobiliare.ro.

Portalul a realizat un clasament al celor mai scumpe penthousuri scoase la vânzare în cele mai importante orașe din țară, pe baza datelor listate pe Imobiliare.ro.

Micile ansambluri rezidențiale construite în perioada de criză în nordul Capitalei ocupă primele locuri în rândul proprietăților exclusiviste de pe acest segment. Astfel, în Capitală cel mai scump apartament scos la vânzare este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupă etajele cinci și șase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit în 2005. Locuința dispune de o suprafață utilă de 562 de metri pătrați și este formată din 12 camere, o bucătărie, șase băi și două balcoane. Proprietatea este dotată cu saună, cramă, jacuzzi și lift și vine „la pachet”cu trei locuri de parcare în garajul imobilului.

Pe locul al doilea în clasament se situează un apartament de pe șoseaua Nordului pe care proprietarul cere două milioane de euro. Locuința de tip duplex este amplasată la etajele cinci și șase ale unui bloc construit în anul 2009. Apartamentul are o suprafață utilă de 330 de metri pătrați și este format din șase camere, o bucătărie și patru băi. Proprietatea dispune și de o terasă de 140 de metri pătrați, precum și de două locuri de parcare în subteran.

Tot două milioane de euro este prețul cerut pentru un penthouse situat într-un bloc construit în 2012, în zona Dorobanți. Apartamentul ocupă ultimele două nivele ale imobilului și dispune de o suprafață utilă de 960 de metri pătrați, distribuită între 14 camere, 14 băi și patru bucătării.

Un preț apropiat, respectiv de 1,9 milioane de euro, este cerut pentru un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci și șase) dintr-un imobil construit în anul 2008 în zona de nord a Bucureștiului. Apartamentul dispune de o suprafață utilă de 428 de metri pătrați, împărțită între patru camere, trei băi, o bucătărie și terasă. Locuința are vedere la parcul Herăstrău.

Prețurile din provincie sunt cu mult mai jos decât cele din Capitală. Astfel, în Brașov, orașul care locul al doilea în clasamentul orașelor cu cele mai mari prețuri la penthouse-uri, cel mai scump apartament scos la vânzare costă 700.000 de euro și ocupă ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus două nivele de mansardă) ale unui imobil construit în anul 2010 în centrul istoric al orașului. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 290 de metri pătrați și cuprinde șase camere, patru băi, o bucătărie și trei balcoane.

Alt penthouse din zona Brașovului vechi (care face parte dintr-un imobil construit în anul 2007) are un preț cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilată, are o suprafață utilă de 300 de metri pătrați și dispune de patru camere, trei băi, o bucătărie, două balcoane și două locuri de parcare.

În Constanța, un penthouse situat într-un imobil din 2008 are un preț cerut de 279.000 de euro. Proprietatea are trei camere (plus o bucătărie și două băi) și o suprafață utilă de 144 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 130 de metri pătrați.

Totodată, 265.000 de euro este prețul cerut pentru un apartament situat la etajul superior al unui bloc construit în anul 2008 în zona Faleza Nord. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 265 de metri pătrați și este formată din cinci camere, o bucătărie și trei băi.

Cel mai scump penthouse în Cluj-Napoca este scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Acesta ocupă ultimele două etaje din șapte ale unui bloc de apartamente construit în anul 2008 în zona Bună Ziua. Locuința are cinci camere (plus trei băi și o bucătărie) și dispune de o suprafață utilă de 205 metri pătrați, la care se adaugă 148 de metri pătrați de terasă. Un preț ușor mai redus, de 240.000 de euro, vrea să obțintă proprietarul unui penthouse de 240 de metri pătrați utili (plus 32 de metri pătrați de terasă) amplasat într-un bloc construit în 2009 în zona Andrei Mureșanu. Locuința are trei camere, trei băi și o bucătărie.

În Timișoara, un penthouse ce ocupă ultimele două etaje din patru ale unui imobil construit în 1992 este scos la vânzare la un preț de 250.000 de euro. Situată în zona Dorobanților, locuința dispune de o suprafață utilă de 220 de metri pătrați, distribuită între cinci camere, o bucătărie, trei băi și trei balcoane. Proprietatea dispune și de două locuri de parcare. Pentru 240.000 de euro este prețul cerut pentru un apartament de tip duplex dintr-un imobil nou (construcție 2011) situat în centrul Timișoarei. Proprietatea are o suprafață utilă de 135 de metri pătrați și este formată din patru camere, două băi, bucătărie și două terase.

La Iași pot fi găsite cele mai ieftine astfel de proprietăți, având în vedere că un penthouse situat în zona Copou are un preț cerut de 199.000 de euro. Proprietatea are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați și face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit în anul 2011. Locuința este complet mobilată, are patru camere, o bucătărie, două băi și trei balcoane. Un preț apropiat, de 198.000 de euro – are un alt apartament similar din zona Copou, amplasat însă într-un bloc cu cinci nivele construit în 2007. Locuința are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați și este compusă din cinci camere, bucătărie, două băi și terasă.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro a depășit de curând pragul de 32 000 de vizitatori unici pe zi și cuprinde una dintre cele mai mari baze de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...