Ce este „Mum Button”, sistemul inovator lansat de Renault. Toate mașinile pot fi dotate cu el

Redactor:
Bianca Ciocotisan
Ce este „Mum Button”, sistemul inovator lansat de Renault. Toate mașinile pot fi dotate cu el
Ce este „Mum Button", sistemul inovator lansat de Renault. Toate mașinile pot fi dotate cu el

Inițiatorii campaniei spun că proiectul vine în contextul în care părinții sunt îngrijorați pentru copii atunci când știu ca aceștia conduc și simt nevoia să se asigure că au ajuns la destinație în siguranță.

„In perioada campaniei, Renault lansează un concurs pe pagina de Facebook a Renault Romania: comentezi la postarea de concurs cu un print screen/captura de ecran cu cel mai amuzant mesaj primit de la mama, iar cele mai interesante vor fi premiate cu un kit Mum Button”, arată comunicatul.

Cu ajutorul aplicației pentru smartphone, utilizatorul stabilește un mesaj înainte de călătorie, putând să își aleagă un mesaj mai simplu, de tipul „am sosit în siguranță” sau un mesaj mai lung precum „am ajuns cu bine la destinație, traficul a fost lejer. Ne revedem curând!”, apoi se definește numărul destinatarului, iar la final utilizatorul trebuie doar să apese butonul când ajunge la destinație.

„Adaptabil la orice vehicul și foarte ușor de folosit, acest buton îi informează pe cei dragi că utilizatorul este în siguranță, cu un gest cât se poate de simplu. Părinții îngrijorați se pot liniști mai repede, iar tinerii vor avea o grija mai puțin”, precizează Renault.

Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android și iOS, fiind accesibilă pe app store-ul celor două platforme pentru descărcare gratuită, însă folosirea lui este condiționată de folosirea butonului fizic.

Inchide