Celebrul brand Victoria”s Secret vine în România. Unde va fi deschis primul magazin oficial

Celebrul brand Victoria''s Secret vine în România. Unde va fi deschis primul magazin oficial
Publicat: 12/03/2019, 12:13
Actualizat: 25/03/2019, 19:04

Inaugurarea este prevăzută pentru ultimul trimestru din acest an, magazinul care va ocupa un spațiu de 500 metri pătrați urmând să comercializa întreaga gamă de produse a brandului.

O parte dintre produsele Victoria”s Secret mai sunt prezente pe piața locală în incinta aeroportului Henri Coandă (Otopeni) din Capitală, acestea fiind aduse spre comercializare în toamna anului trecut. „Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium și exclusive din Băneasa Shopping City”, spune Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

În ultima jumătate de an, 12 branduri locale și internaționale s-au alăturat centrului comercial Băneasa Shopping City: Maison Christian Dior – singurul boutique din România, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi – unul dintre cei mai mari retaileri de accesorii de călătorie din lume, O51 – brandul premium Optiblu, Bigstep.