CFR Călători reduce cu 50 la sută de Crăciun și Revelion tarifele la biletele pentru trenurile InterCity

Redactor:
Mădălina Chițu
CFR Călători reduce cu 50 la sută de Crăciun și Revelion tarifele la biletele pentru trenurile InterCity
PREȚURI BILETE TREN. CFR Călători taie 50% din tariful biletelor la trenurile de tip InterCity în perioada sărbătorilor de iarnă

PREȚURI BILETE TREN. CFR Călători taie 50% din tariful biletelor la trenurile de tip InterCity în perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv pe 25-26 decembrie și pe 1-2 ianuarie anul viitor, potrivit oficialilor companiei.

Oferta este valabilă doar pentru călătoriile pe rute interne pentru trenurile IC Dacia 346, 347 și Ister 472, 473 dar și pentru trenurile IC 533 Teiuț-Cluj Napoca și IC 532 Cluj Napoca-București-Nord pe 25 decembrie și 1 ianuarie, potrivit CFR Călători, notează Ziarul Financiar.

Mai mult, de sărbători 14 trenuri de călători vor circula suplimentar din 25 decembrie până în 5 ianuarie, pe rute care fac legătura între București și mai multe orașe, printre care Craiova, Brașov, Botoșani, Iași, Timișoara, Suceava și Vatra Dornei. Reprezentanții CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit și cușete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din București spre Craiova, Brașov, Bicaz, Botoșani, Iași, Timișoara, Baia Mare, Arad, Suceava și Vatra Dornei.  De asemenea, trenurile care fac legătura între stațiunile de pe Valea Prahovei și principalele orașe ale țării vor fi suplimentate cu vagoane. CFR Călători a precizat că în zilele cu trafic redus de călători, din perioada 25 decembrie – 4 ianuarie, vor fi anulate unele trenuri InterRegio și Regio, acestea urmând să fie comunicate în stațiile de plecări/sosiri.

Inchide