• Publicat:
Financiar

E oficial: Oltchim intră în faliment. Instanța a decis începerea procedurii

E oficial: Oltchim intră în faliment. Instanța a decis începerea procedurii
Instanța a admis cererea formulată de consorțiul de administratori judiciari ROMINSOLV și BDO Business Restructuring și a dispus începerea procedurii generale a falimentului debitoarei Oltchim, informează combinatul într-un comunicat.

În calitate de lichidator judiciar a fost desemnat provizoriu consorțiul ROMINSOLV S.P.R.L. și BDO Business Restructuring S.P.R.L., care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art. 25 din Legea nr. 85/2006 și care va avea o retribuție lunară de 1.000 lei.

Instanța a fixat termenul maxim de predare a gestiunii de către consorțiul de administratori judiciari, împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate după deschiderea procedurii și dispune predarea către consorțiul de lichidatori judiciari, în termen de 5 zile de la pronunțarea prezentei, a tabelului definitiv al creanțelor și a listei creanțelor născute în cursul procedurii.

De asemenea, instanța a dispus notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor și Oficiului registrului comerțului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, pentru efectuarea mențiunii, precum și publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență.

Termenul limită pentru depunerea cererilor creanțelor născute în cursul procedurii a fost fixat la 20 iunie, termenul limită pentru verificarea creanțelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afișarea și comunicarea tabelului suplimentar al creanțelor a fost stabilit la 05 iulie 2019.

Termenul limită pentru întocmirea și afișarea tabelului definitiv consolidat al creanțelor este 30.07.2019.

 

Inchide