Enel România are un nou director financiar

Enel România are un nou director financiar
Publicat: 21/10/2015, 12:36

„Îi urez bun-venit lui Alessandro în funcția de CFO al Enel România și îi doresc mult succes în noul său rol”, a declarat Toni Volpe, Country Manager Enel România. „Alessandro este un director financiar experimentat cu un background solid, iar experiența și expertiza lui reprezintă un avantaj pentru compania noastră. În același timp, sunt încântat că Monica a fost promovată în cadrul unei linii globale importante, unde sunt sigur că va consolida contribuția managerilor internaționali la succesul grupului.”

Alessandro Sverzut (49) are o experiență de 20 de ani în funcțIi de conducere în departamente financiare. Înainte de a se alătura Enel România, acesta a fost director Procese și Sisteme de Control la Enel Holding, iar între 2007 și 2011, a condus departamentul financiar al Enel Franța, în calitate de CFO pentru operațiunile grupului din Franța și Belgia. El deține o diplomă în Economie de la Universitatea din Trieste.

În noul său rol Monica Hodor va răspunde de coordonarea activității de control financiar a companiilor de distribuție din Grup în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Italia, Peru, România și Spania. Cu o experiență de peste două decenii, doamna Hodor este un expert în economie și deține diplome de master în Finanțe și Bănci de la Academia de Studii Economice din București și în Inginerie Aerospațială de la Universitatea Politehnică din București.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase