Google Pixel 3a și Pixel 3a XL. Google a lansat două noi smartphone-uri, cu camere foarte performante și preț decent – VIDEO

Redactor:
Cătălin Nițu
Google Pixel 3a și Pixel 3a XL. Google a lansat două noi smartphone-uri, cu camere foarte performante și preț decent – VIDEO
Google Pixel 3a și Pixel 3a XL, cele mai noi smartphone-uri de la Google, au fost lansate oficial.

Știam despre existența telefoanelor Pixel 3a încă de anul trecut, zvonurile prezentându-le drept alternative mid-range mai ieftine la variantele de top, transmite Go4it.

Cu ocazia Google I/O 2019, compania a făcut anunțul oficial al acestei noi serii de dispozitive, acestea fiind livrate la prețuri mai mici, cu un minimum de compromisuri, ideea din spatele unui dispozitiv pixel de medie fiind clară: o experiență Google de calitate la jumătate de preț.

În primul rând, este clar că Google a dorit să lanseze două dispozitive în primul rând (mai) ieftine. Astfel, construcția acestora a avut puțin de suferit, ambele dispozitive, Google Pixel 3a și Pixel 3a XL, fiind livrate într-o carcasă realizată din plastic. Ultimul dispozitiv Google cu capac pe spate din policarbonat a fost Nexus 5X, un dispozitiv de buget produs de LG, la momentul respectiv.

Pixel 3a în varianta standard este echipat cu un chipset Snapdragon 670, 4 GB memorie RAM (aceeași cantitate de pe Pixel 3), 64 GB stocare internă și un acumulator de 3.000 mAh. Modelul superior vine cu aceeași configurație hardware, diferențele între acestea fiind vizibile în două puncte cheie. În primul rând, display-ul de pe Pixel 3a este echipat cu un panou OLED de 5,6″ cu rezoluție Full HD+, în timp ce Pixel 3a XL este echipat cu un panou OLED de 6″. În al doilea rând, acumulatorul este de capacitate diferită, cel mic oferind 3.000 mAh, în timp ce modelul mai mare vine echipat cu unul de 3.700 mAh.

Citește continuarea…

 

 

Inchide