Lidl face angajări în mai multe orașe. Ce salarii oferă retailerul german

Lidl face angajări în mai multe orașe. Ce salarii oferă retailerul german

Retailerul german Lidl România are disponibile mai multe posturi de vânzători, dar și de șef de vânzări sau șef adjunct de magazin. Pentru posturile de vânzători pachetul salarial este, potrivit anunțurilor retailerului german, „atractiv și peste medie”. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj la angajare.

Salariul mediu brut în lanțurile de hipermaketuri din România variază între 1.900 și 2.250 de lei, potrivit Ziarul Financiar.
Candidatul ideal trebuie să dea dovadă de „punctualitate și rezistență la stres” și să aibă „capacitatea de a lucra cu plăcere într-o echipă”.

Lidl caută și persoane care să ocupe funcția de șef adjunct de magazin pentru hipermarketurile din Râmnicu Vâlcea și București – Pallady, Morarilor, Tarcău. Absolvenții de studii superioare și persoanele cu experiență profesională în domeniul comercial vor avea mai multe șanse la angajare.

Retailerul caută și un șef de vânzări pentru zona București. Acesta trebuie să se ocupe de conducerea și de coordonarea magazinelor din aria sa, dar și de planificarea, organizarea și verificarea activităților acestora.

Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii superioare, de preferință în domeniul economic, comercial, tehnic sau în industria alimentară, și să dețină un carnet de conducere categoria B. Este important, totodată, ca acesta să cunoască o limbă străină de circulație internațională, de preferat germana sau engleza. Pe lângă salariu, viitorul angajat Lidl va primi o mașină de serviciu, un iPad și un telefon mobil.

În prezent Lidl România are peste 180 de magazine și mai mult de 3.500 de angajați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase