Lidl, investiție de 20 milioane de euro în România

Redactor:
Emil Popescu
Lidl, investiție de 20 milioane de euro în România
Lidl va investi peste 20 de milioane de euro pentru construirea celui de-al patrulea centru logistic din România, la Lugoj, a anunțat miercuri compania.

Centrul va fi construit pe un teren de 140.000 de metri pătrați de firma Bog”Art și va avea o suprafață de peste 45.000 metri pătrați.

„Un factor important în alegerea locației l-a constituit proximitatea față de autostrăzile A1 și A6, logistica fiind unul dintre elementele cheie în strategia de dezvoltare a rețelei de magazine.Acest depozit va gestiona și asigura transportul produselor către magazinele din zona de Sud-Vest a țării, permițând astfel o aprovizionare optimizată a acestora”, arată Lidl, într-un comunicat.

La finalizare, în noul centru vor lucra 100 de oameni.

Lanțul de magazine de tip discount Lidl are o rețea de 192 de magazine în România. Retailerul are peste 4.200 de angajați în rețeaua de magazine, centrele regionale de distribuție și în sediul central.

Compania, parte a grupului german Lidl & Schwartz, este prezentă în 26 de țări din Europa, cu peste 10.000 de magazine, peste 100 de centre logistice și 170.000 de angajați.

 

Inchide