„Sărăcie la bani mulți!” Ce a primit să mânânce, la all inclusive, un turist din România cazat într-un hotel de 4* din Sunny Beach

„Sărăcie la bani mulți!” Ce a primit să mânânce, la all inclusive, un turist din România cazat într-un hotel de 4* din Sunny Beach
SURSA FOTO: Facebook
Publicat: 23/08/2022, 10:34

Nu toate vacanțele sunt reușite, iar unii turiști își avertizează conaționalii cu privire la serviciile sau dotările nesatisfăcătoare din unitățile de cazare în care și-au petrecut concediul, din țară și din străinătate.

După ridicarea totală a restricțiilor din perioadele de urgență și alertă, apetitul românilor pentru vacanțe s-a dovedit maxim, în ciuda scumpirilor față de sezonul estival precedent, astfel că mulți și-au cumpărat pachete turistice, în România și în destinații din afara granițelor.

În funcție de gradul de satisfacție, mulți recomandă sau, dimpotrivă, avertizează alți români să nu își dea banii pentru a se caza în unele hoteluri sau pensiuni în care au stat.

Într-un astfel de caz, un român care și-a petrecut vacanța într-un hotel de la sud de graniță le recomandă conaționalilor să îl evite și se jură că nu va mai călca pe litoralul bulgăresc.

„Nu mai vin la bulgari niciodată”

„Sunny Beach – Hotel Neptun ****  aflat pe plajă- all inclusive – 1000 euro 2 pers. Prima dată în Bulgaria. Recenzii aproape de 5 pe orice pagină.

Nicăieri nu poți să plătești cu cardul.

Hotelul arată foarte bine, camera spațioasă, foarte bine întreținută, totul funcțional. Parcarea 15 leva pe zi.

Mâncarea: pentru români, 70 – 80% din tot ce-i la linie nu poate fi mâncat. Meniul este identic cu cel de pe vasele de croazieră, adică sărăkie la bani mulți.

Barul: au băuturi locale. Prepară și mixuri cu ce au (vodka orange). Berea e nașpa. Vinul bunicel, cu buchet floral. Pentru stimarea tipsului au agățat câteva bancnote pe un raft…un fel de cerșetorie.

Personalul: foarte grețos. Mulți habar nu au engleză. Nimeni nu salută, ba din contra, te evita.

Plajă: nisip fin, șezlong 10 leva, umbrela 10 leva. Două șezlonguri + umbrela=30 leva, nu 15, nu 20 cum scriau alții. Ăla care se ocupă de șezlonguri mai că n.a bătut.o pe o femeie care se așezase pe sezllong și nu plătise. I.a zis vek-vek.

Cocleți cu boxe pe plajă. Opening cu house și manele după ce se îmbată, desigur.

Stațiunea: plină cu cocleti, cu baftalo-acto buleandro, cu trelingari, cu piți pe toace cu care merg prin nisip și mulți oameni de nimic.

La vânzare numai gigele nefolositoare și scumpe.

Restaurantele: lipite între ele. Mirosul din jurul lor cam nașpa. Așa-zisele cluburi – goale.

Dacă nu ești băutor, n.ai ce face seară.  Hărmălaie de abia te înțelegi cu ăla de lângă ține.

Am asistat și la o bătaie între bulgari. Vreo 7-8 pe unu’ cam slim.

Overall – nașpa. Nu mai vin la bulgari niciodată”, a scris românul pe un grup de Facebook unde sunt împărtășite experiențe și publicate recenzii privind serviciile HoReCa.

SURSA FOTO: Facebook
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase