Minivacanța de 1 Decembrie – unde găsești cele mai ieftine sejururi

Minivacanța de 1 Decembrie - unde găsești cele mai ieftine sejururi
Publicat: 23/11/2012, 12:59
Actualizat: 27/03/2019, 04:38

Turiștii care în minivacanța de 1 Decembrie aleg Valea Prahovei se pot caza la prețuri comparabile cu cele din Ungaria sau Slovenia, pornind de la 320 de lei trei nopți la un hotel din Bușteni. La Bran, două nopți de cazare la pensiune costă 275 de lei. În Bucovina sau Sibiu, ofertele sunt puține.

Valea Prahovei – pachete turistice pentru minivacanța de 1 Decembrie mai scumpe decât în Bulgaria, Ungaria sau Slovenia

Unii hotelierii din stațiunile de pe Valea Prahovei au pregătit pachete turistice speciale pentru minivacanța de 1 Decembrie, prețurile acestora fiind comparabile sau chiar mai mari decât ofertele similare ale hotelierilor din Bulgaria, Ungaria sau Slovenia.

La Azuga, un pachet turistic de 1 Decembrie la un hotel de trei stele în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie costă 299 de lei de persoană. Pachetul include trei nopți de cazare cu demi-pensiune, iar ca facilități turiștii care aleg această ofertă beneficiază de acces gratuit la saună și plimbare cu telegondola.

Cel mai cunoscut hotel de trei stele din stațiunea Bușteni a pregătit pentru minivacanța de 1 Decembrie un pachet turistic care costă 261 de lei de persoană, de acești bani turiștii urmând să fie cazați trei nopți într-o cameră dublă standard cu nivel de două stele și vor avea micul dejun și taxa de stațiune incluse.

Și hotelierii din Sinaia au pregătit oferte speciale pentru această perioadă. Pachetul turistic cu trei nopți de cazare la un hotel de trei stele în cameră dublă standard cu mic dejun inclus în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie are prețuri începând de la 320 de lei de persoană, conform ofertelor operatorilor de turism.

Niciuna dintre ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei nu include transport, asigurare medicală sau alte facilități decât cele menționate în ofertă.

Din punctul de vedere al costurilor, ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei sunt comparabile sau chiar mai scumpe decât cele ale hotelierilor din străinătate.

Astfel, minivacanța de 1 Decembrie în Bulgaria, la un hotel de trei stele din localitatea Bansko costă 65 de euro de persoană, cu mic dejun inclus și fără transport. Pentru 99 de euro de persoană, românii pot alege pachete turistice de 1 Decembrie la un hotel de trei stele din Ljublijana, Slovenia, sau la un hotel de patru stele din Buapesta, Ungaria. Ambele oferte turistice sunt valabile începând cu 1 decembrie până la jumătatea lunii și includ trei, respectiv patru nopți de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul și taxa locală.

Poiana Brașov – reduceri la cazare și restaurant pentru turiștii care poartă numele Andrei

Câțiva hotelieri din Poiana Brașov au pregătit oferte pentru cei care vor să sărbătorească 1 Decembrie la un hotel sau într-o pensiune, dar și pentru turiștii care poartă numele Sfântului Andrei, constând în reduceri la restaurant și la cazare.

Astfel, la un hotel de patru stele oferta specială „Sf. Andrei & 1 Decembrie 2012” constă într-un pachet de două nopți la prețul de 440 lei pe cameră, iar cei care poartă numele Sfântului Andrei au o reducere de 25 la sută în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie la restaurantul hotelului.

Un alt hotel de patru stele din Poiană vine cu oferta „stai trei nopți plătești doar două”, cu prețuri pornind de la 120 de euro de persoană/pachet-loc în apartament executive 4 persoane până la 191 euro/persoană/pachet-loc în apartament junior 2 persoane. Pachetul include trei nopți de cazare, mic dejun, cina românească pe 1 Decembrie cu preparate tradiționale și program folcloric, acces liber la piscină, saună, fitness, petrecere pentru copii și 10 la sută discount la terapii SPA.

La o pensiune de două stele din Bran, prețul este de 275 de lei de persoană pentru două nopți de cazare și demipensiune, iar în Moeciu la un hotel de trei stele un pachet costă între 525 și 643 de lei, în funcție de tipul camerei. În pachet sunt incluse două nopți de cazare, micul dejun, iar în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie este pregătit și un foc de tabără unde se servește vin fiert din partea casei.

La Cheile Gărdinștei, Fundata, prețurile pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie pornesc de la 140 de lei pe noapte camera dublă la o pensiune de două stele, până la 400 de lei pe noapte pentru un apartament într-o vilă de trei stele.

La Predeal, minivacanța de 1 Decembrie la un hotel de trei stele costă 288 de lei de persoană. Pachetul turistic scos la vânzare prin agențiile de turism include trei nopți de cazare în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, mic dejun, acces la sala de fitness a hotelului și internet wireless. Ca bonus, oaspeții care aleg acest pachet turistic primesc o sticlă de vin, dar și zece la sută reducere dacă iau masa la restaurantul hotelului.

Pentru „turiștii de afaceri”, dar si pentru persoanele care vizitează municipiul Brașov oferta pentru perioada 30 noiembrie – 3 decembrie la o pensiune de trei stele este de 165 de lei pe noapte camera single și 231 de lei pe noapte în apartament cu mic dejun inclus, iar la un hotel de patru stele din Brașov prețurile pornesc de la 231 lei pe noapte camera single, pană la 350 de lei pe noapte pentru un apartament.

Alba – doar câțiva proprietari de pensiuni și hoteluri au pregătit oferte speciale: 300 de lei de persoană un sejur de trei zile

În Alba, doar câțiva dintre proprietarii de pensiuni și hoteluri au pregătit oferte speciale pentru minivacanța de 1 Decembrie, încearcând să atragă turiștii prin pachete cu prețuri reduse sau prin mese cu mâncăruri și băuturi tradiționale.

Președintele Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) Alba, Emil Comșa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în județ sunt doar câțiva proprietari de pensiuni și hoteluri care au pregătit oferte speciale pentru minivacanța de 1 Decembrie.

Comșa a spus că în această perioadă sunt căutate în special locurile de cazare din Alba Iulia și din împrejurimi de cei care vor să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României.

„Alba Iulia și Cetatea din Alba Iulia au fost promovate intens în ultima perioadă, în special la Târgul Național de Turism, și acest lucru se vede. Avem cereri destul de mari din diverse zone ale țării și ne așteptăm la un aflux turistic important în Alba Iulia și în zona limitrofă de 1 Decembrie”, a spus Comșa.

El a explicat că multe din hotelurile și pensiunile din Alba Iulia, dar și din Ampoița, zonă aflată la circa 15 kilometri, au o parte din camere rezervate de săptămâna trecută.

Comșa a adăugat că pentru minivacanța de 1 Decembrie au lansat oferte speciale unii dintre proprietarii de pensiuni din Munții Apuseni, însă aici se așteaptă ca gradul de ocupare să fie de cel mult 15 la sută.

Prețurile la cazare în pensiunile agroturistice variază, în această perioadă, între 25 și 75 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, iar micul dejun între 5 și 15 lei.

Printre unitățile turistice din Apuseni care au pregătit pachete speciale pentru minivacanță se numără Hotelul Four Seasons de trei stele din Vârtop – Arieșeni. Hotelul își îmbie turiștii cu oferte pentru patru zile cazare și demipensiune în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie la prețul de 400 de lei de persoană, iar pentru un sejur de trei zile 300 de lei de persoană.

Potrivit reprezentanților hotelului, turiștii au masă în regim bufet suedez cu băuturi tradiționale incluse: țuica fiartă, pălincă, afinată, vin de casă. Tarifele includ și accesul la piscina interioara cu jacuzzi și hidromasaj, saună, biliard, parcare acoperită, loc de joaca pentru copii și internet wireless.

Tot în zona Arieșeni, Pensiunea Heidi are pregătite oferte speciale de 1 Decembrie care încep de la 90 de lei pe cameră cu baie comună și 120 de lei camera cu baie proprie pentru o noapte de cazare. Reprezentanții pensiunii propun turiștilor și o experiență inedită și unică: baia în ciubăr cu apă fierbinte în aer liber, o invenție specifică zonei considerate de localnici un „jacuzzi moțesc”.

Sibiu – promovat ca destinație turistică de 1 Decembrie, dar cu puține oferte speciale la cazare; la Păltiniș, două nopți de cazare – 110 euro de persoană

În județul Sibiu, doar câteva unități de cazare s-au pregătit cu oferte speciale pentru minivacanța de 1 Decembrie, după ce, începând din acest an, ziua de 30 decembrie, când este sărbătoarea Sfântului Andrei, a fost declarată zi liberă.

Acestea oferă, la prețuri speciale, cazare pentru două-trei zile, cine tradiționale, plimbări cu căruța prin localitățile din împrejurimile Sibiului, și chiar reiterarea unor obiceiuri, cum este tăierea porcului.

În municipiul Sibiu, în 24 noiembrie va fi deschis Târgul de Crăciun, iar reprezentanții Ibis Hotel s-au gândit la o ofertă de citybreak pentru minivacanța de 1 Decembrie, ei dorind să promoveze și târgul.

În cadrul Târgului de Crăciun din Piața Mare a orașului, turiștii vor putea cumpăra produse de sezon de la 65 de comercianți din toate colțurile țării. Pe lângă ieslea sculptată din lemn de tei ce prezintă în mărime naturală scena nașterii Domnului și un patinoar de 750 metri pătrați, unul din punctele de atracție ale târgului vor fi atelierele lui Moș Crăciun, unde copiii vor învăța să facă singuri cadouri.

La Ibis Hotel, de trei stele, unde mai sunt încă locuri, turiștii pot petrece minivacanța cu oferta specială pentru „Sibiu Christmas Market”. Două nopți în cameră dublă costă 69 de euro, în timp ce pentru trei nopți de cazare tariful este de 99 de euro. Oferta cuprinde un tur de oraș cu ghid, un skiPass de o zi la Arena Platoș din Păltiniș și un cadou surpriză. Oferta este valabilă cu rezervare prealabilă.

Ghizii din Sibiu spun că nu au avut până acum solicitări speciale de ghidaje pentru Ziua Națională, însă dacă ar avea, un tur al centrului Sibiului ar fi obligatoriu, cu o oprire la Catedrala Ortodoxă Mitropolitană, ce trebuia să devină, încă dinaintea începerii construcției, catedrala tuturor credincioșilor ortodocși din mitropolia Transilvaniei.

„Nu am avut până acum solicitări de ghidaje pentru Ziua Națională, dar de obicei sunt foarte multe cereri în perioada Crăciunului. Dacă aș face un tur special pentru această zi, ar depinde și de preferințele clienților, de cum este vremea, dar aș include neapărat zona centrului istoric al Sibiului și aș merge pe partea de identitate națională, nu aș pune neapărat accentul pe istoria sașilor, ci doar prin prisma unei paralele. Aș include piețele, strada Mitropoliei și neapărat Catedrala Ortodoxă, este un must see în aceste circumstanțe. Apoi aș organiza o masă tradițională în Mărginimea Sibiului – de obicei colaborez cu pensiuni din Orlat și Gura Râului – cu bucate tradiționale și neapărat vinul casei și țuică. De obicei, în weekenduri sunt grupuri familiale cu copii și atunci aș include vizite la meșteșugari, care fac demonstrații turiștilor. Aș include și o plimbare cu căruța sau sania, depinde de vreme, dar nu neapărat prin Muzeul Satului, ci prin Gura Râului sau Sibiel”, a declarat Adela Dadu, ghid turistic.

Asociația Județeană pentru Turism Sibiu (AJTS), care a participat, săptămâna trecută, la Târgul de Turism al României de la București, a promovat programul de la Sibiu dedicat Zilei Naționale a României, în special spectacolul extraordinar „Noi suntem români!”, al celei mai vechi formații de dansuri populare din țară, Cindrelul-Junii Sibiului. Aceasta, în pofida faptului că majoritatea unităților de cazare nu au pregătit pachete speciale pentru minivacanță.

„Noi promovăm, acum, spectacolul organizat de Consiliul Județean și Junii Sibiului de Ziua Națională a României, dar oferte turistice speciale pentru acest weekend nu sunt. Hotelierii merg pe prețurile normale. Ceea ce este atractiv este acest eveniment cu totul deosebit organizat de Junii Sibiului și de aceea noi promovăm Sibiul ca destinație pentru sărbătorirea Zilei Naționale. De altfel, e pentru prima dată când la Sibiu sunt organizate astfel de evenimente. Ar trebui ca hotelierii să se gândească, poate de anul viitor, să vină și cu oferte speciale de 1 Decembrie, să profite de faptul că și sărbătoarea Sfântului Andrei este declarată zi liberă și să atragă clienții cu prețuri speciale”, a declarat Simina Manea, director AJTS.

Cei care doresc să petreacă un 1 Decembrie mai tradițional, dar tot în municipiul Sibiu, pot alege oferta propusă de Hanul Veștem, aflat la trei kilometri de oraș, în pădurea Dumbrava, în imediata apropiere a Muzeului Satului, unde de asemenea se mai pot face rezervări.

Acesta oferă, în parteneriat cu Restaurantul Cârciuma din Bătrâni, aflat chiar în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, o după-amiază în care turiștii pot participa la obiceiul de tăiere a porcului sau Ignatul de 1 decembrie. Participanții pot degusta șoric și cârnați de porc proaspeți, iar cei mai răbdători vor putea aștepta la un pahar de rachiu fiert oferit din partea casei prepararea mâncării gătite „pomana porcului”, servită alături de mămăligă și murături. Oferta pregătită de restaurantul Cârciuma din Bătrâni, alături de Hanul Veștem, cuprinde, la prețul de 170 de lei de persoană, două zile de cazare cu mic dejun, prânzul tradițional de 1 Decembrie la tăierea porcului și intrare gratuită în Muzeul Satului.

În sezonul rece, mulți dintre turiștii care aleg județul Sibiu preferă pensiunile din Mărginimea Sibiului, datorită peisajului și faptului că tradițiile locului sunt încă respectate cu sfințenie.

Mărginimea Sibiului cuprinde 18 localități: Boița, Sadu, Râu Sadului, Tălmaciu, Tălmăcel, Rășinari, Poplaca, Gura Râului, Orlat, Fântânele, Sibiel, Vale, Săliște, Galeș, Tilișca, Rod, Poiana Sibiului și Jina, care s-au dezvoltat în principal datorită oieritului și meșteșugurilor tradiționale.

Cele 20 de pensiuni din Mărginime care fac parte din Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) nu au pregătit oferte speciale pentru 1 Decembrie.

„Pentru cine vrea să petreacă în această zonă a țării vine, prețurile sunt la fel. Nu e ceva deosebit, cum e Crăciunul sau Revelionul să fie practicate prețuri speciale, în afară de semnificația zilei, care este cu totul deosebită. Probabil vor fi mai mulți turiști ca de obicei, dar nu datorită prețurilor”, a declarat președintele ANTREC Sibiu, Dorin Beu.

Totuși, turiștii vor găsi și câteva oferte speciale pentru minivacanță, la pensiuni care nu fac parte din ANTREC.

Astfel, de exemplu, în localitatea Sibiel, în care se găsește muzeul cu cea mai mare expoziție de icoane pe sticlă din Transilvania, Casa Ciortea Ana invită turiștii să petreacă sărbătoarea Unirii în „inima” Ardealului, la 50 de kilometri de orașul Unirii – Alba Iulia. Oferta de cazare cu mic dejun inclus este de 130 de lei la camera dublă pe noapte, iar camera triplă costă 165 de lei pe noapte.

Pensiunea La Nana invită turiștii să petreacă Ziua Națională în camerele sale „mai bătrâne ca unirea”, casa fiind construită în urmă cu un veac și jumătate. Prețul pentru două nopți de cazare este de 200 de lei pentru două persoane. La pensiunea Hanzu din Gura Râului, pachetul de 1 Decembrie este de 160 de lei de persoană și include două nopți de cazare, cu mic dejun și cină. În localitate încă se păstrează tradiția „poruncilor”, duminica, după slujba religioasă, când întregul sat se adună în fața bisericii, unde primarul face cunoscute noutățile.

La Complexul Cheile Cibinului, situat lângă lacul de la Gura Râului, turiștii pot asista la obiceiul de tăiere a porcului, pachetul de 1 Decembrie fiind de 495 de lei de persoană, pentru două nopți de cazare, în regim de pensiune completă. Obiceiul de tăiere a porcului va avea loc sâmbătă, iar cei cazați vor putea sărbători Ziua Națională cu țuică fiartă și pomana porcului.

Totodată, turiștii pot să îmbine utilul cu plăcutul, urmând în timpul vacanței tratamente curative în cele două stațiuni balneare din județ – Ocna Sibiului sau Bazna.

Astfel, pensiunea Mămăruța din Ocna Sibiului, singura pensiune cu piscină interioară din localitate, de 1 Decembrie poate fi închiriată integral. Aceasta dispune de 20 de locuri în zece camere duble, salon pentru servirea mesei și petrecere, bucătărie dotată modern, piscină interioară încălzită, acces la grătar și parcare. Prețul pentru două nopți este de 1.000 de euro, iar pentru trei de 1.200 de euro pentru toată pensiunea.

La pensiunea Casa Bazna, oferta de 1 Decembrie pornește de la 195 de lei de persoană, pentru trei nopți de cazare cu demipensiune și ajunge la 299 de lei de persoană, în funcție de tipul camerei. Oferta include un cocktail de primire, două plimbări cu căruța la Boian și Velt și cină festivă cu muzică live.

Și unele unități de cazare din Păltiniș, cea mai veche stațiune montană din țară, au pregătit oferte de 1 Decembrie. Aici, turiștii pot vizita Schitul Păltiniș, unde este înmormântat filosoful Constantin Noica și lângă care se află și Casa Memorială a acestuia, unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

La Pensiunea Rafael, sejurul de 1 Decembrie, cu două nopți de cazare în regim de demipensiune, este de 90 de euro de persoană. Oferta include o cină cu bucate tradiționale și muzică populară interpretată live, urmate de un foc de tabără în jurul căruia turiștii vor putea să joace Hora Unirii, la un pahar de vin fiert și muzică de petrecere.

La Complexul Perla Păltinișului, turiștii cazați vor putea participa, sâmbătă, la tăierea porcului, de dimineață, cu bufet tradițional, după care va urma un prânz îndestulător cu pomana porcului, vițel la proțap, sarmale și alte bunătăți, toate udate cu țuică și vin de casă.

Atmosfera va fi întregită de muzică și dansuri populare live. Prețul pentru două nopți de cazare este de 90 de euro, respectiv 110 euro de persoană, în cameră de trei stele sau de patru stele.

Bucovina – 755 de lei sejurul de patru zile la hotel de 4 stele la Gura Humorului

În Bucovina, ofertele speciale de cazare pentru minivacanța de 1 Decembrie nu sunt foarte bogate.

La o pensiune din comuna suceveană Sadova, turiștii se pot caza trei nopți cu demipensiune la 75 de lei de persoană pe zi, oferta fiind valabilă doar în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Proprietarii pensiunii îi invită pe turiști să petreacă 1 Decembrie în această zonă, unde li se oferă „voie bună și relaxare într-un cadru deosebit, cu o cană de vin fiert” și pensiune completă pentru două persoane la 270 de lei.

O altă pensiune, din Mănăstirea Humorului, invită turiștii să petreacă în spiritul locului sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, iar pachetul pentru trei nopți cu demipensiune pornește de la 690 de lei pentru două persoane în cameră dublă. În acest pachet sunt incluse cazarea pentru trei nopți, mic dejun, prânzul sau cina, dar și șezătoare la foc de tabară în noaptea Sfântului Andrei.

În aceeași perioadă, la un hotel de patru stele din Gura Humorului sejurul de patru zile, în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, ajunge la suma de 775 de lei camera dublă, cu mic dejun inclus.

La Vatra Dornei, pentru minivacanța de 1 Decembrie turiștii pot închiria în întregime câte o vilă. Astfel, închirierea unei vile cu trei camere cu opt locuri poate costa 210 lei pentru o noapte, în timp ce o pensiune cu cinci camere poate fi închiriată cu 400 de lei pe noapte.

Turiștii care ajung în Bucovina de 1 Decembrie pot face o vizită și în municipiul Suceava, unde va fi inaugurat bradul de Crăciun, iar în centrul orașului are loc un târg de Crăciun în stil vienez.

Litoral – fără oferte speciale de 1 Decembrie, hotelierii spun că dacă ar fi cerere ar exista și ofertă

Pe litoral în această perioadă sunt deschise numai unitățile de cazare cu program permanent, iar hotelierii nu au pachete speciale pentru turiștii care ar putea să vină la mare în minivacanța de 1 Decembrie, spunând că dacă ar exista cerere ar exista și ofertă.

„Litoralul nu este o destinație de iarnă și, în general, cei care aleg să vină iarna la Constanța optează pentru Revelion – întâmpină noul an la mare, eventual chiar pe plajă, este ceva deosebit, dar în această perioadă litoralul nu este solicitat. Dacă ar exista cerere, ar exista și ofertă. Dar acum primele alegeri ale românului sunt destinațiile de la munte”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Singurul hotel care a pregătit un pachet special este Iaki din stațiunea Mamaia, unitate de patru stele care oferă două nopți de cazare în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, cu mic dejun, la prețul de 860 de lei camera dublă, dar cu o reducere de cinci la sută pentru persoanele care poarta numele Andrei. În preț mai intră cina din 30 noiembrie, dar și o cină tradițională cu produse românești în 1 decembrie. De asemenea, turiștii cazați acolo vor putea face și o excursie la Mănăstirea Peștera „Sfântului Andrei”, în 1 decembrie.

Mănăstirea Peștera „Sfântului Andrei” din comuna Ion Corvin este, de altfel, singura zonă din județ unde se așteaptă un aflux crescut de persoane, fiind așteptate câteva mii de credincioși pentru a asista, în 30 noiembrie, la ceremoniile religioase dedicate Sfântului Apostol Andrei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii...
Acești doi vasluieni s-au îmbogățit! Câte sticle au dus într-un centru de reciclare din LIDL
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Desfătare într-un cadru de lux pentru Inna și Deliric! Avem imaginile din croaziera de 5...
Dieta-MINUNE a Ancăi Serea! Ce mănâncă zilnic „mama eroină”, pentru a arăta impecabil după ce...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Cine este Andrei, bărbatul de doar 37 de ani care s-a aruncat de pe podul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Adrian Sârbu: Obiectivul unic al viitorilor europarlamentari este să-i facă pe români să se simtă...
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Mit sau adevăr: durerile de cap cauzate de presiune înainte de o furtună sunt reale?
×