Mircea Pop va fi înlocuit de la conducerea CNADNR. Ce spune Șova

Mircea Pop va fi înlocuit de la conducerea CNADNR. Ce spune Șova
Publicat: 22/08/2013, 12:50
Actualizat: 03/11/2016, 13:08

Mircea Pop va fi schimbat din funcția de director general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) prin decizie a Consiliului de Administrație, care se va întruni joi în acest sens, au anunțat premierul Victor Ponta și ministrul Dan Șova, în subordinea căruia se află CNADNR, informează Mediafax.

„Pop va fi schimbat astăzi, după ce se reunește Consiliul de Administrație. El va rămane în Consiliul de Administrație ca membru”, a spus Șova.

În luna ianuarie, după ce presa a relatat că mai mulți directori din CNADNR au petrecut la munte deși meteorologii anunțaseră pentru acea perioadă că vremea se va înrăutăți accentuat, premierul Victor Ponta a anunțat că Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioadă foarte scurtă, până la numirea altui șef.

Pop a rămas însă interimar până în prezent, premierul Ponta explicând că acesta a câștigat concursul pentru postul de manager privat astfel că Guvernul ar fi obligat să îl instaleze în această funcție dacă expiră interimatul.

Mircea Pop conduce CNADNR din iulie 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase