Moștenitorul unei averi de cinci miliarde de dolari, găsit mort într-o cameră de hotel

Moștenitorul unei averi de cinci miliarde de dolari, găsit mort într-o cameră de hotel
Moștenitorul unei averi de cinci miliarde de dolari, găsit mort într-o cameră de hotel / Foto: Instagram
Publicat: 24/11/2020, 11:21

Moștenitorul unei averi de cinci miliarde de dolari a murit la vârsta de 52 de ani. John Gilbert Getty a fost găsit fără viață în camera unui hotel din San Antonio, Texas, scrie The Sun.

John Gilbert Getty ar fi urmat să moștenească o avere colosală de cinci miliarde de dolari.

Familia a anunțat moartea acestuia, menționând că a fost un muzician talentat, care a iubit rock and roll-ul.

Cauza morții sale nu a fost stabilită, dar autoritățile nu suspectează nicio mână criminală.

Bogătașul în vârstă de 52 de ani lasă în urmă o fiică, pe nume Ivy. Tânăra de 25 de ani a vorbit despre decesul tatălui ei, adăugând fotografii de familie.

Familia Getty, care deținea cândva cea mai mare avere privată din SUA, datorită afacerilor cu petrol, a fost marcată de numeroase tragedii.

În 2014, Andrew, fratele lui John Getty, a fost găsit mort în locuința sa din LA.

Familia s-a îmbogățit din petrol, prin prisma companiei Getty Oil. Gordon Getty, tatăl lui John, a ajutat la vânzarea afacerii pentru 4,1 miliarde dolari, după moartea tatălui său, în 1973.

Acesta a împărțit banii în șase fonduri diferite și are el însuși o avere de 2 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Gheorghe Lăcătuș, un cunoscut om de afaceri din Suceava, răpus de COVID-19. Virusul l-ar fi contractat din spital

Gheorghe Lăcătuș, deținătorul unei firme de panificație din Suceava, a murit răpus de noul coronavirus. Acesta și-a dat ultima suflare la Spitalul de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” al orașului din nordul Moldovei. Omul de afaceri avea 68 de ani.

Gheorghe Lăcătuș a fost internat pe 4 noiembrie, după ce a suferit un accident vascular cerebral. În primă fază a fost testat negativ la noul coronavirus, însă, la distanță de două săptămâni, a început să prezinte simptome specifice COVID-19.

A fost din nou testat și a fost depistat, de această dată, pozitiv. Ulterior, pe 22 noiembrie, omul de afaceri s-a stins din viață.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase