OFERTE VALENTINE’S DAY 2014. Cât costă o vacanță la munte în România. PLUS: Ofertele agențiilor pentru cele mai frumoase orașe europene

Publicat: 27/01/2014, 12:35
Actualizat: 20/03/2019, 23:12

Anul acesta, îndrăgostiții pot renunța la cadourile obișnuite de Valentine’s Day și pot pleca, mai degrabă, într-o minivacanță cu această ocazie. Agențiile de turism s-au pregătit din timp și au lansat deja primele oferte de Valentine’s Day 2014, cu o lună înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Pachetele turistice propuse vin atât în întâmpinarea cuplurilor cu un buget mai redus, care preferă o vacanță într-o stațiune montană din țară, cât și a celor care vor să petreacă Valentine’s Day departe de casă, în unele dintre cele mai frumoase și mai romantice orașe europene.

Sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților la Sinaia poate costa până la 250 de euro pentru un cuplu care vrea să se cazeze într-un hotel de lux. Cei care dispun de 400 de euro se pot bucura în schimb de confortul și de serviciile puse la dispoziția lor de către hotelierii din inima Parisului, iar cu 18 euro în plus îndrăgostiții pot fi găzduiți în unități de cazare din apropierea Palatului Schonbrunn, cea mai populară atracție turistică a Austriei.

Oferte Valentine’s Day 2014 la Sinaia cu „pachet surpriză” în cameră și cine romantice

Hotelierii de pe Valea Prahovei au început din timp să se gândească la pachetele speciale pe care le pot pune la dispoziția oaspeților cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Un proprietar de hotel de 3 stele din stațiunea Sinaia a pregătit, spre exemplu, un pachet cu două nopți de cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun de tip bufet suedez inclus în tariful camerei și acces gratuit la sala de fitness, saună și piscină.

Mai multe ponturi pentru un sejur perfect, oferte de vacanță și destinații deosebite din lume pe pagina de Facebook „Tips and Travel”

La sosire cuplurile sunt servite cu șampanie, iar de Valentine’s Day primesc o cină romantică în doi. Camerele unde urmează să fie cazați turiștii sunt dotate cu televizor, frigider, uscător de păr și telefon. Costul unei astfel de oferte de Valentine’s Day 2014 este de 50 de euro de persoană.

La un hotel de 4 stele din aceeași stațiune, două nopți de cazare cu mic dejun inclus și acces gratuit la un centru spa costă 124 de euro de persoană. Fiecare cuplu care optează pentru o ofertă de Valentine’s Day 2014 la această unitate de cazare în perioada 14 – 16 februarie, va primi un pachet surpriză în cameră, va beneficia de o cină romantică, de o plimbare cu telegondola și de o ședință de masaj de 30 de minute, totul inclus în tariful camerei.

FOTO: Wikimedia Commons

Odată ajunși la Sinaia, îndrăgostiții pot vizita Castelul Peleș, fosta reședință de vară a regilor României. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din Europa.

City break la Viena de Ziua îndrăgostiților

Cuplurile care vor să petreacă Ziua îndrăgostiților peste granițe pot opta pentru un city break la Viena în perioada 13 – 16 februarie. Un pachet cu trei nopți de cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus, la un hotel de 3 stele situat în apropierea faimosului parc public Prater din „capitala culturală a Europei” costă 209 euro de persoană.

Cu 438 de euro, un cuplu poate sărbători Valentine’s Day la Viena cazat în confortul unui hotel de 4 stele. Și de această dată micul dejun este inclus în tariful camerei.

Ambele oferte de Valentine’s Day 2014 includ biletele de avion, taxele de aeroport, costurile unui bagaj de mână și ale unui bagaj depozitat în cala avionului și taxele de rezervare.

FOTO: Thomas Dan/Mediafax Foto

Îndrăgostiții care ajung la Viena în luna februarie nu trebuie să rateze o plimbare la Palatul Schonbrunn, cea mai populară atracție turistică a Austriei. Un tur cu ghid audio costă aici 13,5 euro de persoană, iar unul cu însoțitor costă 15,5 euro de persoană. Ei pot face, totodată, o plimbare cu barca pe cel mai mare lac subteran din Europa sau pot vizita pădurile din jurul capitalei.

În „Orașul luminilor” de Valentine’s Day cu 209 euro

Agențiile de turism românești au pregătit și oferte de Valentine’s Day 2014 la Paris, locul unde anual ajung circa 17 milioane de străini. Două nopți de cazare, cu mic dejun inclus, la un hotel de 2 stele din inima unuia dintre cele mai romantice orașe europene costă între 199 și 209 euro de persoană. În tarif este inclus biletului de avion, alături de taxele de aeroport și de costul unui bagaj de mână.

Cu 289 de euro de persoană un cuplu poate petrece 2 nopți într-un hotel de 4 stele din Paris. Unitatea de cazare de lux este amplasată într-o zonă centrală, iar în prețul vacanței este inclus și biletul de avion. Cei care preferă să ia masa în oraș atunci când merg în vacanță, pot opta pentru un pachet special de 279 de euro la un alt hotel de lux care nu asigură însă nicio masă oaspeților.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Îndrăgostiții nu trebuie să rateze priveliștea de care pot avea parte din vârful Turnului Eiffel, simbolul capitalei franceze, dar nici o plimbare pe Bulevardul Champs-Élysées și o vizită la faimoasa și impozanta Catedrală Notre-Dame.

Minivacanță la Veneția de Valentine’s Day

O altă destinație perfectă pentru o vacanță romantică în doi este și Veneția, oraș supranumit „Regina Adriaticii”.

Trei nopți de cazare la un hotel de 3 stele din Veneția, cu mic dejun inclus, costă între 189 de euro și 219 euro de persoană. În prețul pachetului turistic sunt incluse alături de biletul de avion, costurile bagajelor de mână și taxele de rezervare.

Turiștii trebuie să își plătească singuri costul depozitării unui bagaj la cală în timpul zborului, transferul de la aeroport la hotel și taxa locală de 3 euro pe zi, care se achită direct la hotel.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Ajunși în Veneția, îndrăgostiții pot face o plimbare de neuitat cu gondola pe canalele care au consacrat orașul italian sau pot vizita Bazilica San Marco și Piața San Marco.

Fii la curent cu știrile economice ale momentului. Abonează-te la pagina de Facebook Gândul Financiar

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Alex şi-a investit toate economiile într-un proiect unic în lume. A vândut kurtos pe Transalpina...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
China a lansat o misiune istorică pe fața nevăzută a Lunii