Ofertele Opel în programul Rabla. Ce mașină nouă vă puteți lua cu 7.900 de euro cu TVA și prima de casare incluse

Redactor:
Gandul
Ofertele Opel pentru programul Rabla cuprinde modele cu prețuri începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse.

Modelele mărcii germane oferă tehnologie de ultimă generație la prețuri foarte competitive. Multe dintre sistemele de siguranță și confort din dotarea modelelor Opel sunt oferite, de regulă, în segmentul premium. Acum, acestea sunt disponibile în programul Rabla cu discounturi suplimentare. Cei interesați de achiziționarea unui autoturism, pot beneficia de oferte începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse.

Multe din sistemele de siguranță și confort din dotarea modelelor Opel sunt oferite, de obicei, în segmentul premium, dar acum sunt disponibile în programul Rabla cu discounturi suplimentare.

Cei care vor să-și cumpere o mașină nouă Opel pot beneficia de oferte începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse.

Ofertele Opel în programul Rabla:

– Corsa Enjoy, cinci uși, motorizare 1.2 – începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse

– Crossland X Enjoy, motorizare 1.2, 81 CP  – începând de la 11.111 euro cu TVA și prima de casare incluse

– Astra K Special Edition, cinci uși, motorizare 1.0, 90 CP – începând de la 11.977 euro cu TVA și prima de casare incluse

– Grandland X Selection, motorizare 1.2, 130 CP – începând de la 15.972 euro cu TVA și prima de casare incluse

– Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 CP –  începând de la 12.222 euro cu TVA și prima de casare incluse

Astfel, Corsa Enjoy, cu cinci uși și motorizare 1.2, are un preț de pornire de 7.900 de euro cu TVA și prima de casare incluse. Modelul este ușor de condus, practic și are costuri mici de întreținere, cu o echipare generoasă și în varianta standard.

Un alt model, Crossland X Enjoy, cu motorizare 1.2 și 81 cai-putere, poate fi cumpărat de la 11.111 euro cu TVA și prima de casare incluse. În echiparea Enjoy, SUV-ul celor de la Opel include, printre alte dotări, aer condiționat, geamuri electrice, față și spate, sistemul de Infotainment Radio R 4.0 IntelliLink cu ecran tactil color de 7 inci, audio Bluetooth®, integrarea smartphone-ului via Apple CarPlayâ„¢ sau Android Autoâ„¢, port USB, comenzi pe volan. Cei care vor mai multe sisteme de asistență și confort pot opta pentru echipările superioare.

Cei care aleg Astra K Special Edition, cu cinci uși, motorizare 1.0 și 90 cai-putere, vor plăti un preț de la 11.977 euro cu TVA și prima de casare incluse. „Mașina anului în Europa” în 2016 oferă motorizări pentru toate gusturile, de la 1.0 turbo de 90 cai-putere la un propulsor ceva mai sprinten, 1.6 Turbo de 200 cai-putere. Modelul german poate fi dotat cu multe sisteme de siguranță și confort de ultimă generație, de exemplu asistență la parcare, tempomat, conectivitate via Apple CarPlayâ„¢ sau Android Autoâ„¢.

Grandland X poate fi cumpărat începând de la 15.972 euro cu TVA și prima de casare incluse. Cel mai nou membru al familiei X este în același timp și cel mai mare: Opel Grandland X. SUV-ul compact, spațios și elegant se comportă la fel de dinamic pe cât arată și oferă plăcerea de a conduce în siguranță pe orice tip de suprafață. Acest lucru se datorează și sistemului electronic opțional IntelliGrip, care asigură o aderență superioară pe carosabil în diverse situații de conducere. De asemenea, modelul Grandland X include un portofoliu de sisteme de asistență ultramoderne care asigură o siguranță premium. 

Confortul de top, specific Opel este asigurat de dotări  precum scaunele ergonomice opționale, certificate AGR, precum și de volanul încălzit și scaunele față și spate cu funcție de încălzire. Și, tipic mărcii Opel, șoferul și pasagerii autovehiculului Grandland X beneficiază de conectivitate de top datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generație compatibile cu aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay.

Nu în ultimul rând pe listă, Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 cai-putere, are un preț de pornire de 12.222 euro cu TVA și prima de casare incluse. Modelul recent lansat a primit titlul „Best Buy Car Europe 2019″ din partea juriului european AUTOBEST.

Combo Life este o mașină de familie, dar și pentru antreprenori, oferind spații generoase de depozitare (inclusiv în partea superioară a autovehiculului).

Modelul poate fi echipat cu până la șapte locuri, iar volumul portbagajului poate avea de la minim 597 litri la 2.693 litri. Cei care vor mai mult pot dota modelul Combo Life cu până la 20 de sisteme de siguranță. Un alt element unic în segment este cutia automată în opt trepte instalată pe Combo Life.

*AdvertisementArticol cu conținut publicitar

Inchide