(P) Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!

(P) Nu risca renovând sau construind cu materiale proaste!
Publicat: 05/08/2019, 15:15

Noroc că vremurile s-au schimbat, iar materialele de construcții se pot cumpăra acum online, din doar câteva clickuri.

Suntem încă in plin sezon cald, așa că putem profita de vremea bună pentru a ne îmbunătăți locuința și curtea. Iată ce lucrări vă recomandă specialiștii să aveți în vedere pentru a vă asigura confortul și siguranța care își vor pune amprenta asupra traiului zilnic inclusiv (sau mai ales) la iarnă.

Acoperiș

Poate prima și cea mai importantă condiție pentru un trai liniștit este să-ți asiguri, la propriu și la figurat, un acoperiș intact. Iată de ce vă recomandăm țigla metalică Mat Ice Viking Pruszynski, cu o durată de viață de 60 de ani și 30 de ani garanție pentru culoare și coroziune. Disponibilă în multiple culori mate, elegante, țigla Viking are o grosime de 0,5 mm și este acoperită de un strat de zinc de 275 gr.

Coș de fum

Pentru că, dincolo de confort, toți ne dorim o sursă sigură de încălzire, fără riscul emisiilor de noxe la interior, vă recomandăm un coș de fum Kaminhorn. De exemplu, sistemul EcoHORN, un produs de calitate superioară, ce include toate accesoriile necesare, compatibil cu toate tipurile de combustibil și are o funcție de auto-aerisire. EcoHORN are o tubulatură interioară de 200 mm diametru și rezistă la temperaturi de evacuare de până la 600 grade Celsius.

Gardul

De voie, de nevoie, trebuie să ne delimităm cumva proprietatea, iar alegerea sustenabilă ar fi să alegem un material durabil și estetic, care să necesite întreținere minimă. Iată de ce specialiștii recomandă șipca metalică din Aluzinc® sau tabla zincată prevopsită produsă de MTC Construct din Tecuci, companie cu o experiență de 16 ani pe piață. Având o grosime de 0,45 mm, șipca metalică se poate debita la diferite lungimi și este disponibilă într-o gamă largă de culori lucioase sau mate, fiind astfel o soluție deopotrivă robustă și aspectuoasă.

Adepții unui stil sofisticat pot opta pentru gardurile și porțile din fier forjat de la Sendone, panouri din tablă decupată cu diverse modele, alături de sistemele pentru porți automatizate – ideale pentru garaje.

Pardoseli exterioare

Deosebit de versatile sunt și dalele modulare de pavaj Arvore cu textura tip travertin, de la Star Stone. Disponibile în 4 dimensiuni și 12 piese, acestea pot fi folosite atât la interior, cât și la exterior, pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor, pereților interiori și exterior, pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini sau parcuri, pe terase, în zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei.

Semmerlock – Umbriano – un pic de extravaganță

Umbriano de la Semmelrock întruchipează finețea absolută în amenajarea suprafețelor exterioare. Aspectul său de marmură tăiată drept și granulația foarte fină de suprafață fac din fiecare piatră un unicat ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior. Formele clare și simple, materiile prime utilizate, unicitatea fiecărei pietre conferă un caracter exclusivist întregii game de dale și pavaje Umbriano.

Semmelrock îl produce utilizând o tehnică unică de fabricație, patentată internațional, care oferă suprafeței un aspect marmorat natural și face ca fiecare piatră de pavaj sau fiecare dală să fie diferită. Marginile simple sunt parte a aspectului natural al pavajelor și dalelor Umbriano.

Suflete artistice, excentricii, cei plictisiți de „normalitate”, dar și proprietarii de case atrași de unicitate vor aprecia designul acestor dale.

Umbriano nu arată ca un capriciu al unui arhitect ambițios. Da, ele sunt maiestuoase, dar într-un mod foarte echilibrat. Grosimea dalelor Umbriano este de 5 cm și 8 cm, ceea ce le face potrivite atât pentru trafic pietonal, cât și pentru zone cu acces auto.

Un aspect deosebit, dar și o rezistență pe masură, oferă și gresia de exterior Klinker de la Premier Com adecvată pentru acoperirea teraselor de exterior, a treptelor și a scărilor. Fabricate dintr-un amestec special de materiale ceramice și arse la o temperatură de peste 1000º Celsius, plăcile Klinker rezistă foarte bine la umezeală și îngheț. În plus, este disponibilă într-o mulțime de nuanțe atractive, transformând curtea într-un adevărat punct focal pentru atenția oaspeților.

Tot pentru pardoseli exterioare puteți recurge la dușumeaua exterioară din lemn compozit (WPC), produsă de compania Bencomp. Disponibilă în mai multe nuanțe și dimensiuni, această dușumea este recomandată pentru uz casnic și trafic ușor, precum terase și piscine rezidențiale.

La mare căutare în amenajările exterioare sunt și fațadele placate cu piatră decorativă, în varianta Bran de la Stone Deco. Fabricată din materiale dure, după o tehnologie americană, aceasta nu reține apa, deci nu mucegăiește, și nu se erodează în timp, rezistând cu brio la variațiile de temperatură. În plus, culoarea este mult mai durabilă fiindcă este adăugată în compoziție. Dincolo de estetică însă, acest tip de piatră decorativă reprezintă și o bună soluție de izolație termică și fonică – așadar, multiple avantaje pentru locatarii beneficiari.

În speranța că recomandările Vindem-Ieftin.ro în ceea ce privește materiale de construcții vă vor fi utile, vă urăm spor la renovat! Voi ce trucuri știți pentru o renovare mai ușoară și mai rapidă?

„Produsele mai sus prezentate fac parte din conceptul Casa Premium – ocampanie de informare susținută de Casa de Comenzi Vindem Ieftin, ce încurajează comunicarea corectă și transparentă, pentru a ajutaconsumatorii să ia decizii documentate înainte de achiziția materialelorde construcții”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cătălin Bordea, ARS la bani după ce a câştigat America Express? Producătorii au luat foc,...
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
GALERIE FOTO Patru morți și trei mașini Porsche implicate într-un accident rutier groaznic petrecut în...
6 pești TOXICI, de evitat ☢️ Au foarte mult MERCUR
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Cifrele României doboară Ungaria. Capitolul la care vecinii au fost ajunşi din urmă
Adevărul despre Visuri la Cheie. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiunea de la Pro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Oana Lis, diagnosticată cu o boală teribilă. „Mi s-a părut ceva ciudat și am mers...
Horoscop marți, 28 martie 2023. Zodia care are probleme cu banii