Reprezentant al mediului de afaceri: Investițiile în stadioane nu sunt productive

Reprezentant al mediului de afaceri: Investițiile în stadioane nu sunt productive
Publicat: 02/10/2019, 14:30

„Dacă e să rezolvăm problemele unei țări, ascultăm problemele oamenilor și le rezolvăm, nu generăm noi problemele pe care le considerăm rezolvabile”, a completat Jianu, președintele Consiliului Național pentru Întreprinderile Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Totodată, președintele Întreprinderile Private Mici și Mijlocii din România a explicat, în cadrul unei dezbateri organizată de DC News, că investițiile în stadioane nu sunt deloc productive.

„Domnul Dăianu vorbea mai devreme de construcția de stadioane. Să știți că sunt bune și stadioanele, că tot s-a dat aici exemplul Poloniei. Am văzut în Polonia un stadion în care funcționa un hub de afaceri. Problema mea este cu aceste investiții este că ele nu sunt productive, nu produc nimic. Ce facem, avem un stadion cum e stadionul Național și avem un eveniment sportiv pe lună. În restul timpului ce facem, stăm așa cu el? Nicăieri în mediul privat nu poți funcționa în acest mod. Haideți să regândim investițiile care aduc valoare adăugată. Facem stadioane, măcar în ele să construim niște incubatoare de afaceri, evenimente, tot felul de lucruri cărora să le dăm viață și valoare adăugată”, a adăugat Jianu.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase