Se fac angajări. Ce posturi libere sunt la Cancelaria primului ministru, DNA, Curtea de Conturi, ministere și primării

Se fac angajări. Ce posturi libere sunt la Cancelaria primului ministru, DNA, Curtea de Conturi, ministere și primării

Portalul specializat pentru posturi vacante în administrația publică are afișate 246 de posturi vacante în primării, 82 de posturi în instituții județene, 15 posturi în Guvern și ministere, 30 în instituții regionale și 7 în prefecturi.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) organizează concurs pentru ocuparea funcției de specialist în domeniul construcțiilor – civile, industriale, agricole sau căi ferate, drumuri și poduri – în cadrul Serviciului Specialiști, la nivel central. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licență în domeniul Construcții. De asemenea candidatul trebuie să fie autorizat ca diriginte de șantier și să aibă abilități de utilizarea calculatorului de nivel mediu.

Cancelaria Primului Ministru din cadrul Secretariatului General al Guvernului caută director pentru Direcția servicii online și design. Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată în ingineria sistemelor, calculatoare și tehnologia informației, inginerie electronică și telecomunicații, cibernetică, statistică și informatică economică. Totodată, el trebuie să aibă studii de masterat sau postuniversitare în administrația publică și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 3 ani. Dosarele de înscriere vor fi depuse la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Consiliul Concurenței angajează director adjunct pentru Direcția Juridic-Contencios. Candidatul trebuie să aibă studii universitare de licență, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, să fie numit într-o funcție publică din clasa I. Candidatul trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu și să aibă cunoștințe de operare PC, de nivel mediu.

Curtea de Conturi angajează un expert la Serviciul Relații Externe și Protocol și un consilier la Biroul Comunicare și Relații Externe. Concursul, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, va consta dintr-o probă scrisă pe durata a trei ore, urmată de un interviu.

Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice are un post vacant de consilier la Biroul Substanțe Periculoase – Direcția generală deșeuri, situri contaminate și substanțe periculoase. Cei interesați trebuie să aibă studii universitare, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești, profilul inginerie economică, specializarea inginerie managerială.

Ministerul Tineretului și Sportului angajează pe perioadă nedeterminată un șef de birou la Biroul Strategii și politici UE în domeniul sportului și programul Pierre de Coubertin din cadrul Ministerul Tineretului și Sportului.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) recrutează șef serviciu la Serviciul Securitate Internă și Arhivă, iar Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București caută director executiv pentru Direcția Economică. Candidatul are studii universitare de licență, vechime în specialitatea studiilor necesare de minimum 3 ani.

Primăria Sectorului 2 organizează concurs pentru o funcție temporar vacantă, de referent la serviciul juridic.

Pe e altă parte, Poliția locală Brașov are 15 posturi vacante, majoritatea pentru polițiști debutanți pentru Serviciul ordine și liniște publică, serviciul Poliția Turistică și Biroul Intervenții. Concursul va consta într-o probă sportivă, una scrisă și un interviu.

Pe portalul posturi.gov.ro cei interesați pot efectua căutări în funcție de localitatea dorită, setând o distanță fixă față de anumite orașe din România. Căutarea poate fi făcută în funcție de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziției, angajator sau data la care au fost publicate posturile vacante. Portalul reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 și coordonat de către Cristian Botan, în prezent consilier pentru transparență în administrația publică. În decembrie 2012, premierul Victor Ponta anunța cooptarea în echipa sa a lui Cristian Botan, tânărul doctorand în vârstă de 25 ani, care lansase la acea vreme un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituțiile statului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?