Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

SOLUȚIA unui om de afaceri bănățean pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite“

SOLUȚIA unui om de afaceri bănățean pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite“
SOLUȚIA unui om de afaceri bănățean pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite“

Romeo Dunca, fondatorul unuia dintre cei mai mari transportatori de pe piaţa locală trage un semnal de alarmă cu privire la criza economică generată de pandemie. Milionarul bănățean susține că trebuie ca autoritățile statului să ia măsuri din timp, pentru evitarea unui colaps economic fără precendent. 

„Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite pt că altfel ne ducem pe râpă!”, este îndemnul omului de afaceri.

Romeo Dunca, director general Dunca Expediții, a relatat o situație fără precedent întâmpinată de firma sa de transport: camioanele încărcate cu marfă pentru export s-au întors începând de luni fără să-și îndeplinească misiunea pentru că marile depozite s-au închis.

Omul de afaceri atrage atenția asupra faptului că situația este deosebit de gravă și că economia se va prăbuși dacă nu luăm măsuri din timp:

 

„Ce veselie e încă peste tot! Toată atenţia e focusată pe acest virus blestemat. Lumea face glume, se postează plictisiţi de carantină. Dar atentie la ce va urma… Ţineţi de firmele bune de lucru cu preţul vieţii… Aveti grija de cei sănătoşi şi apţi de muncă şi de plată de taxe. Eliminati orice cheltuiala nechibzuita si aveti grija de tot ce are pret .Guvernanţii actuali sunt lipsiţi de osânză la buget pt ca criminali economici dinainte ,adica pe româneşte PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia să fie rezerva naţională pt situaţii care azi ne încearcă . Nu arătaţi cu degetul câte miliarde injectează în economie alte ţări conduse şi în trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde, noi nu ! Amintiţi-vă că înainte de virus, lună de lună statul român se împrumuta ca să susţină povara bugetară compusă în parte de hoţii şi profitorii cu pensii şi salarii nesimţite. Dar azi când cheltuim mai mult? Şi noi, privaţii care plătim lună de lună, de 25 de ani, în cazul meu, un timp nu vom mai contribui deloc?? Dacă de mâine, bugetarii de folos ar renunţa benevol la 50% din salariu şi ar cere ore suplimentare în plus iar toţi care se alimentează din buget necuvenit fie că trag chiulul, fie că iau prea mult pt munca lor ar renunţa la venituri ar fi o şansă să rămânem în picioare. Adică să scăpăm de virus şi să nu murim economic”

„Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de trei luni clericilor bisericii”

Soluțiile pe care le invocă Romeo Dunca se referă la tăierea pensiilor speciale și a salariilor prea mari

 

„Iar voi cei care azi sunteţi la putere TĂIAŢI ABSOLUT TOT!! Aveţi grijă ca de ochii din cap de poliţie, armata, doctori, de cei care răspund pe bune pe la ghişeele ori instituţiile statului şi de privaţii care produc şi, în rest, fără milă. Pensionarii de drept cu pensia lor normal, pe merit, chiar dacă în multe cazuri e nefiresc de mică se vor descurca pt că ei consumă puţin. Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite pt că altfel ne ducem pe râpă…Faceti-o fără frică pt că oricum veţi fi injuraţi în scurt timp….”, susţine omul de afaceri din Banat”

 

Inchide