Teodorovici: Ionuț Mișa să realizeze la ANAF cel puțin ce a promis, ca ministru, în Parlament

Redactor:
Dan Straut
Teodorovici: Ionuț Mișa să realizeze la ANAF cel puțin ce a promis, ca ministru, în Parlament
Mai multe pe gandul.info

„Anul trecut, când se dezbătea bugetul pe 2018, Ionuț Mișa – ca ministru de Finanțe – a asumat niște cifre pe baza cărora s-a construit bugetul. Acum, ca președinte la ANAF, va trebui să îndeplinească acele promisiuni”, a spus Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

„Mișa are experiență, are un sprijin în persoana mea, va trebui să facă doar atât: să atingă doar acele ținte asumate anul trecut. Minimul pe care l-a propus în Parlament, asta trebuie să asigure acum”, a spus ministrul Finanțelor, menționând că gradul de colectare „putea fi mai bun, dar e în parametri”.

Teodorovici le-a transmis și un semnal funcționarilor de la Finanțe și ANAF, precizând că „și nopțile se pot lucra”, iar luna „nu are doar 30 de zile când ești pe o funcție atât de importantă pentru țară”.

La jumătatea lunii decembrie 2017, legea bugetului de stat pentru anul 2018 a fost adoptată în Comisiile reunite de buget-finanțe, cu 17 voturi „pentru” și 14 „împotrivă”.

„Urmează votul final în Parlament și de la anul trebuie să ne apucăm, în continuare, de treabă”, a declarat ministrul Finanțelor de atunci, Ionuț Mișa, la finalul ședinței comisiilor de buget reunite.

Inchide