Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a dispărut în Alpii Elvețieni

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a dispărut în Alpii Elvețieni
Publicat: 11/04/2018, 17:54

Karl-Erivan Haub, moștenitorul lanțului de supermarket-uri Tengelmann, nu a revenit dintr-o expediție de schi, desfășurată sâmbătă în apropierea munților Matterhorn, scrie bbc.com.

Miercuri, purtătoarea de cuvânt a brandului Tengelmann a declarat că echipele de salvare îl caută intens pe Haub. Miliardarul în vârstă de 58 de ani conduce compania din anul 2000. Acesta deține numeroase branduri de supermarket-uri în Germania și Europa Centrală.

Într-o scrisoare adresată cotidianului german Handelsblatt, fratele miliardarului, Christian Haub, a precizat că Karl-Erivan era un schior experimentat.

Haub speră că salvatorii îl vor găsi pe fratele său, dar familia este pregătită și pentru „vești proaste”. Dacă Haub nu va putea fi localizat, „afacerea va continua să funcționeze în parametri normali”. Potrivit ultimelor estimări financiare, averea familiei Haub se ridică la peste cinci miliarde de euro.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase