GÂNDUL LIVE. Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membrii altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”

GÂNDUL LIVE. Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membrii altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”
Publicat: 08/01/2021, 13:31
Actualizat: 08/01/2021, 15:12

Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Informația a fost obținută în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Un prim conflict ar fi avut loc pe o stradă din Sectorul 4. Totul vine după ce Marius Alecu (zis Bebino), arestat la domiciliu pentru tentativă de omor, ar fi dat o serie de declarații în fața procurorilor DIICOT în care a oferit detalii generoase despre mai multe persoane implicate în taficul de droguri. Faptul a stârnit furia clanurilor. Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a vorbit în cadrul ediției GÂNDUL LIVE despre urmările generate de conflictele dintre Gruparea Bebino și alte grupări, despre apariția unor alianțe neașteptate, precum și despre primele incidente deja apărute.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a vorbit în cadrul ediției  GÂNDUL LIVE despre imaginile din Sectorul 4 al Capitalei in care se poate observa că „mașinile unor interlopi care caută pe cineva”.

„În imagini se văd mașinile unor interlopi care caută pe cineva. Dacă ne aducem aminte când a murit Emi Pian, se poate spune că vorbim de un clan care este ”pistol de apă”, comparativ cu cazurile discutate în GÂNDUL.RO, despre persoane cu adevărat periculoase, de la vârful Grupării  Sportivilor, care întotdeauna s-a remarcat prin infracțiuni cu violență; Clanul Caran, un alt clan deosebit de violent; Garda de Fier, specializat în infracțiuni violente- incendieri-”.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membri altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”

„Povestea este destul de complicată. Momentul în  care cineva rupe lanțul relațional între oameni, se produc niște dezechilibre care conduc la scandaluri. Povestea cu Bebino, de acum un an, când a fost înjunghiat de o grupare extrem de periculoasă – aceștia erau mâna de lucru pentru un traficant de droguri, lucru rar în România-, a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni.

Bebino, lider greu de controlat chiar si de liderii gruparilor la care a aderat de-a lungul timpului,  și-a dat seama că singura lui soluție ar fi să ofere informații. Datele furnizate către procurorii DIICOT au ajuns la unii membrii  ai lumii interlope din București”.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Situație devine explozivă. Dușmanul comun a condus la o alianță  cum nu a mai existat”

„Bebino face parte dintr-o grupare. Ceilalți nu erau într-o relație de prietenie. Dușmanul comun a condus la o alianță cum nu a mai existat. Vorbim despre o alianța a Grupării Sportivilor cu Gruparea Caranilor. Putem vorbi de o reorganizare. Vorbim de două tabere mari care au coagulat  grupări cu adevărat periculoase”.

„Putem vorbi de o reorganizare pe o hartă neoficială”

„Pe de-o parte, avem un fost lider al Grupării Sportivilor, în prezent om de afaceri, în zona Berceni- Robert Nica- este nasul de cununie a lui Bebino; Roger Bogdan este o victimă mai veche a Caranilor; Barbu este un personaj care, la un moment da, l-a lovit pe Costel Caran la o terasă din Herăstrău”.

Conflictele dintre clanuri ar putea fi readuse într-o zona de reglare continuă de conturi

„Primele incidente deja au apărut. Când era înjunghiat, Bebino era însoțit de un cetățean, cunoscut sub numele de ”Chioru”,  care l-a părăsit. Bebino a vrut să se răzbune pentru că l-a considerat un trădător și a vrut să îl agrezeze intr-un anumit mod. A fost luat de Mircea Nebunu  sub aripa lui. La un moment dat, Bebino l-a sunat pe Mircea Nebunu și i-a zis să nu îl mai bage în seaama pe Chioru. Mircea Nebunu s-a simțit lezat, a simit că se crează un vid de autoritate și i-a pus în vedere să-și vadă de treaba lui, că nu-i dictează nimeni cu cine să se antureze. De aici, a izbucnit un alt conflict”.

Declarațiile, publicate în exclusivitate de GÂNDUL.RO, relatau  că Bebino a vorbit despre mai multe persoane despre care știa că vând cocaină, între care Marian Bejan și mâna sa dreaptă, ofițerul antidrog Robert Badea, Constantin Răducan, zis Costel al lui Caran, dar și alte persoane cunoscute în lumea interlopă. Acesta a vorbit și despre gruparea Sportivilor, menționând numele lui Mircea Băluș, zis Nebunu, despre a apreciat că are „creierul mic”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte