GÂNDUL LIVE. Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membrii altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”

Redactor:
Florentina Dinu
GÂNDUL LIVE. Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membrii altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”

Război total între cele mai periculoase clanuri din București! Informația a fost obținută în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Un prim conflict ar fi avut loc pe o stradă din Sectorul 4. Totul vine după ce Marius Alecu (zis Bebino), arestat la domiciliu pentru tentativă de omor, ar fi dat o serie de declarații în fața procurorilor DIICOT în care a oferit detalii generoase despre mai multe persoane implicate în taficul de droguri. Faptul a stârnit furia clanurilor. Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a vorbit în cadrul ediției GÂNDUL LIVE despre urmările generate de conflictele dintre Gruparea Bebino și alte grupări, despre apariția unor alianțe neașteptate, precum și despre primele incidente deja apărute.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a vorbit în cadrul ediției  GÂNDUL LIVE despre imaginile din Sectorul 4 al Capitalei in care se poate observa că „mașinile unor interlopi care caută pe cineva”.

„În imagini se văd mașinile unor interlopi care caută pe cineva. Dacă ne aducem aminte când a murit Emi Pian, se poate spune că vorbim de un clan care este ”pistol de apă”, comparativ cu cazurile discutate în GÂNDUL.RO, despre persoane cu adevărat periculoase, de la vârful Grupării  Sportivilor, care întotdeauna s-a remarcat prin infracțiuni cu violență; Clanul Caran, un alt clan deosebit de violent; Garda de Fier, specializat în infracțiuni violente- incendieri-”.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Conflictul dintre Bebino și membri altei grupări a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni”

„Povestea este destul de complicată. Momentul în  care cineva rupe lanțul relațional între oameni, se produc niște dezechilibre care conduc la scandaluri. Povestea cu Bebino, de acum un an, când a fost înjunghiat de o grupare extrem de periculoasă – aceștia erau mâna de lucru pentru un traficant de droguri, lucru rar în România-, a avut urmări pe care nu le aștepta nimeni.

Bebino, lider greu de controlat chiar si de liderii gruparilor la care a aderat de-a lungul timpului,  și-a dat seama că singura lui soluție ar fi să ofere informații. Datele furnizate către procurorii DIICOT au ajuns la unii membrii  ai lumii interlope din București”.

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO: „Situație devine explozivă. Dușmanul comun a condus la o alianță  cum nu a mai existat”

„Bebino face parte dintr-o grupare. Ceilalți nu erau într-o relație de prietenie. Dușmanul comun a condus la o alianță cum nu a mai existat. Vorbim despre o alianța a Grupării Sportivilor cu Gruparea Caranilor. Putem vorbi de o reorganizare. Vorbim de două tabere mari care au coagulat  grupări cu adevărat periculoase”.

„Putem vorbi de o reorganizare pe o hartă neoficială”

„Pe de-o parte, avem un fost lider al Grupării Sportivilor, în prezent om de afaceri, în zona Berceni- Robert Nica- este nasul de cununie a lui Bebino; Roger Bogdan este o victimă mai veche a Caranilor; Barbu este un personaj care, la un moment da, l-a lovit pe Costel Caran la o terasă din Herăstrău”.

Conflictele dintre clanuri ar putea fi readuse într-o zona de reglare continuă de conturi

„Primele incidente deja au apărut. Când era înjunghiat, Bebino era însoțit de un cetățean, cunoscut sub numele de ”Chioru”,  care l-a părăsit. Bebino a vrut să se răzbune pentru că l-a considerat un trădător și a vrut să îl agrezeze intr-un anumit mod. A fost luat de Mircea Nebunu  sub aripa lui. La un moment dat, Bebino l-a sunat pe Mircea Nebunu și i-a zis să nu îl mai bage în seaama pe Chioru. Mircea Nebunu s-a simțit lezat, a simit că se crează un vid de autoritate și i-a pus în vedere să-și vadă de treaba lui, că nu-i dictează nimeni cu cine să se antureze. De aici, a izbucnit un alt conflict”.

Declarațiile, publicate în exclusivitate de GÂNDUL.RO, relatau  că Bebino a vorbit despre mai multe persoane despre care știa că vând cocaină, între care Marian Bejan și mâna sa dreaptă, ofițerul antidrog Robert Badea, Constantin Răducan, zis Costel al lui Caran, dar și alte persoane cunoscute în lumea interlopă. Acesta a vorbit și despre gruparea Sportivilor, menționând numele lui Mircea Băluș, zis Nebunu, despre a apreciat că are „creierul mic”.

Citește și..
Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Fabulos! Gigi Becali a dat tunul și a câștigat 15 milioane de euro peste noapte!...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Câinele lui Dorian Popa câștigă 200.000€ pe an: „Prețurile sunt fără TVA. Vreau să fac...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Am prins-o înfulecând prăjituri după ce a slăbit 40 de kg. Ce vedetă din România...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
NOI RESTRICŢII la graniţa României: Anunţ BOMBĂ de ultimă oră
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Catastrofă la graniţa cu România: Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide