GÂNDUL LIVE. Realizatorul TV Marius Niță, despre Costin Mărculescu: Viața lui s-a oprit în urmă cu 20 de ani! Mi-a spus că a fost amantul fostei soții a lui Mihai Constantinescu – VIDEO

GÂNDUL LIVE. Realizatorul TV Marius Niță, despre Costin Mărculescu: Viața lui s-a oprit în urmă cu 20 de ani! Mi-a spus că a fost amantul fostei soții a lui Mihai Constantinescu - VIDEO
Realizatorul TV Marius Niță, despre Costin Mărculescu: Viața lui s-a oprit în urmă cu 20 de ani! Mi-a spus că a fost amantul fostei soții a lui Mihai Constantinescu
Publicat: 12/06/2020, 12:09
Actualizat: 12/06/2020, 17:17

Realizatorul TV Marius Niță a discutat în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE despre viața lui Costin Mărculescu, care a fost găsit decedat în propria casă de către autoritățile române după ce fuseseră alertate de vecinii acestuia. 

Viața lui s-a oprit în urmă cu 20 de ani atunci când cariera și afacerile lui s-au oprit. Au urmat apoi o sumedie de scandaluri amoroase din cauza cărora Costin a pierdut foarte mult. Și acea angenție de fotomodele a pierdut-o din cauza unui scandal amoros. A încercat să își refacă viața alături de mai multe femei, momente care nu au durat mai mult de câteva luni cel mult”, a declarat Marius Niță la GÂNDUL LIVE.

Costin Mărculescu, la mila televiziunilor și a apropiaților

„Vorbeam cu mai mulți apropiați de-ai lui și ne întrebam de ce nu face ceva Mărculescu cu viața lui. Stă la mila televiziunilor și a apropiaților care îl mai cheamă pe la o chermeză, atât.

Costin Mărculescu avea, ca și alți actori, acel orgoliu al artistului, că vrea să rămână pe scenă. Iar viața îți oferă surprize neplăcute. Poți să te repliezi, să faci orice altceva. Găsește-ți altă pasiune, trăiește-ți viața! Nu sta să mori în casă de foame așa cum s-a întâmplat cu Costin”, a mai precizat Marius Niță.

„Singurele prezențe ale lui Mărculescu la emisiuni erau în batjocură”

„L-am apreciat pentru lucru ăsta enorm: în momentul în care produceam o emisiune, emisiunea lui Capatos, la începuturile ei, se întâmpla să mai rămânem fără invitați cu 10 minute înaintea emisiunii. Singurul pe care îl sunam de fiecare dată ca să ne scoată din acel mare r***t era Mărculescu.

Asta spune multe despre Costin. A fost un om cu suflet mare. Încerca să se apropie de multă lume… lume care a încercat așa să profite de naivitatea lui. L-au luat în batjocură, se distrau pe seama lui. Ori lucrurile astea…, dacă legi o prietenie adevărată, nu din orogoliul ăsta protesc de a avea de cine face mișto.

Era înconjurat de foarte multă lume (n.r. înainte, când avea succes), însă acum, în ultimii ani, cred că pot să îi număr pe degetele de la o mână pe cei care îi mai erau cu adevărat aproape. Faptul că adunase o sumă colosală la întreținere spune iar multe. Auzeam ieri interviurile celor care mergeau la căpătâiul lui care spuneau că l-au împrumat și ajutat cu bani”, a mai relatat acesta.

De asemenea, realizatorul TV a discutat și despre relațiile amoroase pe care le-a avut actorul, dar și efectele negative pe care le-au avut unele dintre ele în viața lui.

„Ei îi datora tot eșecul pe care l-a avut în ultimii ani din cariera lui profesională”

„Drumul lui Costin Mărculescu a fost culminant la începutul carierei lui: actorie, apoi agenția de fotomodele. Avea o groază de bani. Doar că persoanele din jurul lui, cu care se asociase, și aici el o menționa într-una pe Carmen Pleșa, celebra doamnă cu șarpele, ei îi datora tot eșecul pe care l-a avut în ultimii ani din cariera lui profesională. Ea ar fi pus mâna pe agenția lui și l-ar fi lăsat efectiv cu nimic. Ulterior, parcursul lui Mărculescu a fost un făgaș total greșit deoarece a intrat în toate scandalurile astea tabloide. Nu și-a mai găsit efectiv niciun loc pe care să-l merite și de care să se agațe”, a explicat realizatorul TV în cadrul emisiunii prezentate de Emma Zeicescu.

Cartea autobiografică – „detona foarte multe bombe mondene”

În plus, acesta a anunțat că actorul Costin Mărculescu scrisese o carte autobiografică în care făcea dezvăluiri-bombă.

„În ultimii ani cred că începuse să scrie o carte pe care o și terminase de altfel, doar că nu găsea sponsori ca să o publice. O carte autobiobrafică în care detona foarte multe bombe mondene, drept urmare în urmă cu câtevva luni m-a și sunat să-mi spună de relația amoroasă pe care o avea în calitate de amant cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu și atunci a fost și ultima dată când cu el”, a declarat realizatorul TV la GÂNDUL LIVE.

„Aici a fost fractura la Costin Mărculescu și anturajul care l-a distrus efectiv”

„Mă suna periodic. Frățiorul meu, așa de ziceam – Frățiorul meu, mai cheamă-mă și pe mine la televizor.

De multe ori nu puteam să îl integrez în subiectele pe care le aveam. Nu am mai găsit în Mărculescu în ultimii ani un potențial de-a face audiență, că până la urmă la asta ne raportăm.

Sunt actori care trăiesc foarte bine la noi în țară pentru că au știut să își fructifice talentul, au beneficiat de un marketing exemplar, ori cei care s-au inventat înainte sau după revoluție, mulți nu au reușit să țină pasul cu vremurile actuale. Aici a fost fractura la Costin Mărculescu și anturajul care l-a distrus efectiv.

Îmi amintesc să am avut o transmiune acum cîțiva ani la CanCan TV într-o altă garsonieră în care locuia și singura avere pe care am descoperit-o în casa lui, pentru la asta se raportau transmisiunile – ce au vedetele prin casă, am descoperit în șifonierul lui sute de casete video cu toate aparițiile lui, cu toate spectacolele, era singura avere pe care Costin Mărculescu pe care o avea. Jos, la întreținere, de altfel, o sumă colosală și pe vremea acea, acum vreo 7-8 ani”, a mai povestit Marius Niță la GÂNDUL LIVE.

„A renunțat efectiv să mai trăiască”

„Când mă mai intersectam cu Mara Bănică îl mai aduceam în iscuție și pe Costin Mărculescu. Și îi spunem: De ce nu mncește omul ăsta? Să lase dra*u actoria și ce mai are el în cap și să se apuce să muncească orice, să vândă la tarabă, să-și câștige existența.

Eu cred că el a renunțat efectiv să mai trăiască și faptul că a murit cred că i este mai bine pentru el pentru că nu mai trăia în ultimii ani”, a precizat realizatorul TV.

„Costin era un om pierdut, nu avea cine să îl ajute”

„Îmi amintesccă frigiderul era gol, însă în debaraua din bucătărie avea mai multe bidoane cu vin. Era singurul aliment de care nu putea să ducă lipsă. Și asta mi-a spus multe încă de atunci. Costin era un om pierdut, nu avea cine să îl ajute, deși avea rude, deși îl ăzusem ulterior la televizor pe canapeua unei emisiuni celebre alături de o doamnă spunând că are aun copil cu el, o întâlnire emoționantă alături de copil. Acum nu știu ce se întâmplă. După acea emisiune s-au despărțit amiabil și nu au mai ținut legătura? Pentru că până la urma familia și apropiații te poți aduce pe calea cea bună.

Resuscitarea lui în privința cărții nu a avut nicio noimă deoarece el intrase deja într-un con de umbră negativ și nimeni nu voia să se asocieze cu el. Degeaba scria un bet seller pentru că sponsorii nu mai voiau să se asocieze cu el.

Fiecare trebuie să își plătească viața pe principiile proprii și, cum e vorba aia, te-ntinzi cât ți-e plapuma. Așa că fă ca plapuma aa să te învelească toată viața”, a mai punctat Marius Niță.

Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria casă după ce vecinii acestuia au alertat autoritățile întrucât nu îl mai văzuseră de câteva zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului