DRAMĂ. Costin Mărculescu ar fi trecut printr-o situație foarte grea: Ar fi fost căutat de recuperatori

DRAMĂ. Costin Mărculescu ar fi trecut printr-o situație foarte grea: Ar fi fost căutat de recuperatori
Costin Mărculescu ar fi trecut printr-o situație foarte grea: Ar fi fost căutat de recuperatori
Publicat: 12/06/2020, 10:33
Actualizat: 12/06/2020, 11:45

Actorul Costin Mărculescu ar fi avut mari probleme financiare și datorii, potrivit ultimei iubite ale sale, dar și a informațiilor apărute în anul 2019 conform cărora firma acestuia numită „Compania Artistică Costin Mărculescu SRL”, avea pierderi de 20.000 de euro. 

De asemenea, ar fi avut și o datorie de 8.265,09 de lei din cauza căreia era căutat de recuperatori, relatează Antena 1.

Costin Mărculescu trecea printr-o situație financiară grea, deși „teoretic trebuia să fie miliardar”

„Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150. Deci am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni și la un grup de zeci mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon. Ceea ce nici nu mă miră, de altfel.

Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, mărturisea Costin Mărculescu.

A fost executat silit de bancă

În plus, Costin Mărculescu, a fost executat silit de banca la care făcuse un credit în 2016, în toamna anului trecut iar suma pe care o datora este de 6619,47 de lei, la care se adaugă și dobânzile și penalitățile.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”, se regăsește în Decizia Judecătoriei.

Pe lângă datoriile la bănci, Costin Mărculescu ar fi avut și datorii la întreținere, potrivit Cristinei, fosta ibită a actorului.

„M-a sunat administratorul de la bloc și a spus că avea datorie la întreținere 5 milioane (n.r. 500 de lei)”, a declarat aceasta.

Însă, potrivit surselor citate de Antena 3, acesta ar fi avut datorii la întreținere de peste 12.000 de lei.

De-a lungul timpului, acotrul a rfi fost ajutat de mai multe persoane, printre care se și Pepe, care i-ar fi dat câteva mii de euro, dar și Mara Bănică și George Ciubotaru.

„Suferea și de singurătate”

„L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.

Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aibă grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat apropiați ai lui Costin Mărculescu, potrivit impact.ro.

Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria locuință în cursul zilei de 10 iunie de către ambulanțieri după ce vecinii alertaseră autoritățile întrucât nu îl mai văzuseră de câteva zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase