RIVALITATE. Costin Mărculescu se afla în conflict direct cu Ștefan Bănică Jr: „A bătut-o de zeci de ori pe Cristina…” / „Colegul și neprietenul meu nu l-a iubit nici măcar pe tatăl său…”

Redactor:
Silviu Bănilă
RIVALITATE. Costin Mărculescu se afla în conflict direct cu Ștefan Bănică Jr: „A bătut-o de zeci de ori pe Cristina…” / „Colegul și neprietenul meu nu l-a iubit nici măcar pe tatăl său…”
RIVALITATE. Costin Mărculescu se afla în conflict direct cu Ștefan Bănică Jr: „Colegul și neprietenul meu nu l-a iubit nici măcar pe tatăl său...”

Actorul Costin Mărculescu se afla într-o rivalitate cu fostul său coleg din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr., pe care l-a acuzat de mai multe lucruri grave, printre care că a bătut-o pe regretata Cristina Țopescu, pe vremea când erau împreună.

În luna ianuarie, Costin Mărculescu i-a declarat război lui Ștefan Bănică Jr., imediat după moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu. Actorul a scris pe Facebook că Ștefan ar fi bătut-o pe jurnalistă, în 1993, pe vremea când aveau o relație. Imediat, Ștefan Bănică i-a răspuns cu duritate lui Mărculescu.

Mărculescu povestea, pe Facebook, faptul că fiica lui Cristian Țopescu era bătută de Ștefan Bănică, pe vremea când se aflau într-o relație.

Costin Mărculescu, acuze dure: „A bătut-o de zeci de ori, chiar în public”

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

Răspunsul lui Bănică a venit fulgerător: „I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au declarat surse de încredere, pentru impact.ro, la vremea respectivă.

Mărculescu l-a criticat pe Bănică și în 2019: „Nu l-a iubit nici pe tatăl său, l-a îngropat la grămadă”

Un conflict dur a avut loc între cei doi actori și în octombrie 2019, după moartea regretatei Tamara Buciuceanu Botez, nimeni alta decât profesoara Isoscel din „Liceenii”. Costin Mărculescu a declarat că Bănică Jr. nu a iubit-o niciodată pe „doamna comediei românești” și nici pe „tatăl său”.

Costin Mărculescu l-a atacat pe Ștefan Bănică jr., criticându-l pentru postarea legată de moartea Tamarei Buciuceanu Botez, dar și pentru faptul că Ștefan Bănică senior nu a fost înmormântat la Bellu, ci „la grămadă” cu alți membri ai familiei:

„Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea……”, a scris Constantin Mărculescu pe facebook.

Anterior, Costin Mărculescu a postat pe Facebook o imagine din filmul „Liceenii”, în care apărea alături de regretata actriță:

„Astăzi a plecat dintre noi .nu am cuvinte…….Eu cu celebra actriță TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ în fabulosul film LICEENII în 1986. Tovarășa profesoară dați–mi broaștele înapoi….. Atăt…..Dumnezeu să o odihnească în pace” , a transmis Mărculescu.

Ștefan Bănică junior a transmis, la acea vreme, un mesaj de condoleanțe la moartea Tamarei Buciuceanu Botez, precizând că actrița „a plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”.

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Inchide