GÂNDUL LIVE. Ce ne rezervă zodiile în acest an. Astrologul Mădălina Manole: „În 2021, nevoia de responsabilitate socială este foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem”

GÂNDUL LIVE. Ce ne rezervă zodiile în acest an. Astrologul Mădălina Manole: „În 2021, nevoia de responsabilitate socială este foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem”
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Publicat: 01/01/2021, 12:27
Actualizat: 01/01/2021, 12:28

Astrologul Mădălina Manole a prezentat, la GÂNDUL LIVE, horoscopul pentru toate zodiile, corespunzător anul care tocmai ce a început. În privința acestui an, sfatui ei este să fim responsabili social, să ne eliberăm mintea și să învățăm cât mai mult.

„Am punctat cele mai importante aspecte pentru fiecare zodie.

Berbecii pot în 2021 să lege noi colaborări, dar nu relații sentimentale. Intră în anturaje noi, fac proiecte de grup, iar în zona de online pot avea succes. Au foarte activă casa banilor. Este Uranus, este acolo. Începutul de an se duce în Taur, face aspecte cu Uranus, pot avea idei sclipitoare. Luna Neagră arată fricile, se vor teme nu vor avea curaj. Dacă aveai un ban strâns și l-a investit…Nu îți mai vine să-l investești cu atâta chibzuință.

Taurul este foarte activ pe casa carierei, este atât de determinat. S-ar putea să-și schimbe cariera. Ei în ultimii 3 ani au învățat ceva nou și vin acum și nu vor mai empatiza cu foarte multe din convingerile lor profesionale. De când a intrat Uranus, Taurul vrea libertate. Sunt Tauri care au învățat… Aveau o meserie și au învățat să vopsească… Acum se fac hairstyliști. Au de făcut bani.

Săgetătorul este o zodie a principiilor. Mergem către Gemeni, rațiune, idei proaspete, și fake news va dispărea.

Pentru Gemeni este anul schimbărilor de mentalitate, de principii, de convingeri de viață, vor fi stimulați să lase în spate prejudecățile învechite. Și un nou stil de viață. Ca să nu zic că e casa sănătății. Își dezvoltă un nou stil de viață. Își dezvoltă noi abilități. Destinul este la ei în zodie. Gemenii au acest Uranus pe casa sănătății. Se pregătesc pentru schimbări. Va intra și Uranus la ei în zodii. Se schimbă total. Ce mai trebuie să mai facă în casa a 12-a, a trecutului, să-și încheie ce au din trecut…dezamăgire, rate…Au șansa să-și achite datoriile.

Rac: Renaștere pe toate planurile. Au posibilitatea astea. Au Uranus pe casa prietenilor. Șansele lor de relaționare, de făcut bani din asocieri sunt foarte mari în anul acesta. Vor avea parte de câștiguri materiale.

Leii: Relațiile aduc progresul. Zona carierei este activată de acest Uranus. Ar putea să facă o colaborare, să facă un parteneriat, să se ducă în altă direcție. Au aspecte de așa ceva. Având direcția în casa asocierilor, ei pot să câștige popularitate.

Fecioarele pot fi motivate de schimbările de program, să înceapă frustrările, să vrea să facă altceva. Se vor duce spre zona de online, chiar dacă până acum nu au avut treaba. E o perioadă de responsabilizare. Mulți nu s-au putut exprima. Reorientare este cuvântul de ordine al anului viitor.

Pentru Balanțe, e anul iubirii. Cei care vor un copil se vor responsabiliza, vor face acel copil. De asemenea este zona creativității activă. Ei sunt creativi de felul lor, dar pot avea niște obstacole.

Scorpionii fac case, le construiesc, le renovează, vor să plece de lângă familie, să nu mai stea cu părinții. Își construiesc un cămin, o familie. Au Uranus pe casa relațiilor.

Săgetătorul se reinventează de la zero. E o fire optimistă. Este guvernat de Jupiter. Au casa cunoașterii activă. Săgetătorul vede progresul în orice.

Capricornii dau dovadă de responsabilitate financiară. Nu au probleme cu banii, dar trebuie să aibă încredere în ei. Să se pună în valoare. Își pot monetiza abilitățile. Pot scoate bani.

Vărsătorul: Noi începuturi, se reinventează în plan personal. Uranus e pe casa a patra, se pot desprinde de familie. Ei se mută. Schimbările în familie apar. Dar nu e vorba neapărat de o căsătorie. Se pot muta într-un apartament, se mută din chirie. Nodul nord îl au pe casa a cincea a iubirii. Eclipsele aduc evenimente karmice.

Peștii vor avea un an al spiritualității. E casa a 12-a. E un teaser, din decembrie 2021 se duce de tot în Pești. Jupiter îi obligă să se întoarcă la conștiința lor. Trebuie să știe să facă asta. Și cu Saturn au Uranusul pe casa a treia, a desprinderii de tiparele de gândire, să aibă o libertate puțin. Dacă vor să treacă cu bine de 2021, trebuie să revină la credință, dar nu neapărat la cea în Dumnezeu. Trebuie să-și activeze un stâlp. Vor avea intuiție, inspirație, trebuie să aibă încredere în zona necunoscută. Pot avea preocupări legate de casă. E un an care le cere conștientizarea de sine. Să aibă curaj să zică: am făcut tot ce am putut… Doamne, facă-se voia ta!

Trebuie să ne pese de cei din jurul nostru. Nu doar noi singuri vom ajunge undeva, ci cu ceilalți. Nevoia de responsabilitate socială e foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem. Să ne documentăm din alte domenii.”, a spus Mădălina Manole la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”