GÂNDUL LIVE. Ce ne rezervă zodiile în acest an. Astrologul Mădălina Manole: „În 2021, nevoia de responsabilitate socială este foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem”

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Ce ne rezervă zodiile în acest an. Astrologul Mădălina Manole: „În 2021, nevoia de responsabilitate socială este foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem”
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Astrologul Mădălina Manole a prezentat, la GÂNDUL LIVE, horoscopul pentru toate zodiile, corespunzător anul care tocmai ce a început. În privința acestui an, sfatui ei este să fim responsabili social, să ne eliberăm mintea și să învățăm cât mai mult.

„Am punctat cele mai importante aspecte pentru fiecare zodie.

Berbecii pot în 2021 să lege noi colaborări, dar nu relații sentimentale. Intră în anturaje noi, fac proiecte de grup, iar în zona de online pot avea succes. Au foarte activă casa banilor. Este Uranus, este acolo. Începutul de an se duce în Taur, face aspecte cu Uranus, pot avea idei sclipitoare. Luna Neagră arată fricile, se vor teme nu vor avea curaj. Dacă aveai un ban strâns și l-a investit…Nu îți mai vine să-l investești cu atâta chibzuință.

Taurul este foarte activ pe casa carierei, este atât de determinat. S-ar putea să-și schimbe cariera. Ei în ultimii 3 ani au învățat ceva nou și vin acum și nu vor mai empatiza cu foarte multe din convingerile lor profesionale. De când a intrat Uranus, Taurul vrea libertate. Sunt Tauri care au învățat… Aveau o meserie și au învățat să vopsească… Acum se fac hairstyliști. Au de făcut bani.

Săgetătorul este o zodie a principiilor. Mergem către Gemeni, rațiune, idei proaspete, și fake news va dispărea.

Pentru Gemeni este anul schimbărilor de mentalitate, de principii, de convingeri de viață, vor fi stimulați să lase în spate prejudecățile învechite. Și un nou stil de viață. Ca să nu zic că e casa sănătății. Își dezvoltă un nou stil de viață. Își dezvoltă noi abilități. Destinul este la ei în zodie. Gemenii au acest Uranus pe casa sănătății. Se pregătesc pentru schimbări. Va intra și Uranus la ei în zodii. Se schimbă total. Ce mai trebuie să mai facă în casa a 12-a, a trecutului, să-și încheie ce au din trecut…dezamăgire, rate…Au șansa să-și achite datoriile.

Rac: Renaștere pe toate planurile. Au posibilitatea astea. Au Uranus pe casa prietenilor. Șansele lor de relaționare, de făcut bani din asocieri sunt foarte mari în anul acesta. Vor avea parte de câștiguri materiale.

Leii: Relațiile aduc progresul. Zona carierei este activată de acest Uranus. Ar putea să facă o colaborare, să facă un parteneriat, să se ducă în altă direcție. Au aspecte de așa ceva. Având direcția în casa asocierilor, ei pot să câștige popularitate.

Fecioarele pot fi motivate de schimbările de program, să înceapă frustrările, să vrea să facă altceva. Se vor duce spre zona de online, chiar dacă până acum nu au avut treaba. E o perioadă de responsabilizare. Mulți nu s-au putut exprima. Reorientare este cuvântul de ordine al anului viitor.

Pentru Balanțe, e anul iubirii. Cei care vor un copil se vor responsabiliza, vor face acel copil. De asemenea este zona creativității activă. Ei sunt creativi de felul lor, dar pot avea niște obstacole.

Scorpionii fac case, le construiesc, le renovează, vor să plece de lângă familie, să nu mai stea cu părinții. Își construiesc un cămin, o familie. Au Uranus pe casa relațiilor.

Săgetătorul se reinventează de la zero. E o fire optimistă. Este guvernat de Jupiter. Au casa cunoașterii activă. Săgetătorul vede progresul în orice.

Capricornii dau dovadă de responsabilitate financiară. Nu au probleme cu banii, dar trebuie să aibă încredere în ei. Să se pună în valoare. Își pot monetiza abilitățile. Pot scoate bani.

Vărsătorul: Noi începuturi, se reinventează în plan personal. Uranus e pe casa a patra, se pot desprinde de familie. Ei se mută. Schimbările în familie apar. Dar nu e vorba neapărat de o căsătorie. Se pot muta într-un apartament, se mută din chirie. Nodul nord îl au pe casa a cincea a iubirii. Eclipsele aduc evenimente karmice.

Peștii vor avea un an al spiritualității. E casa a 12-a. E un teaser, din decembrie 2021 se duce de tot în Pești. Jupiter îi obligă să se întoarcă la conștiința lor. Trebuie să știe să facă asta. Și cu Saturn au Uranusul pe casa a treia, a desprinderii de tiparele de gândire, să aibă o libertate puțin. Dacă vor să treacă cu bine de 2021, trebuie să revină la credință, dar nu neapărat la cea în Dumnezeu. Trebuie să-și activeze un stâlp. Vor avea intuiție, inspirație, trebuie să aibă încredere în zona necunoscută. Pot avea preocupări legate de casă. E un an care le cere conștientizarea de sine. Să aibă curaj să zică: am făcut tot ce am putut… Doamne, facă-se voia ta!

Trebuie să ne pese de cei din jurul nostru. Nu doar noi singuri vom ajunge undeva, ci cu ceilalți. Nevoia de responsabilitate socială e foarte mare. Să ne eliberăm mintea. Să învățăm, să studiem. Să ne documentăm din alte domenii.”, a spus Mădălina Manole la GÂNDUL LIVE.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Alina Vidican i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească! Reacția lui Claude, milionarul...
Scad pensiile şi salariile! Anunţul care dă fiori românilor
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Resturi ale rachetei chinezilor Long March-5B, scăpată de sub control, s-au prăbușit în apropierea insulelor...
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
ATENȚIE! Țeapa care îți golește contul bancar: cum profită hoții și fură în câteva secunde
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții! Ce s-a întâmplat peste noapte. O altă nenorocire se abate asupra...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Inchide