Horoscop 10 mai 2024. ZODIA care și-ar putea întâlni marea dragoste

Horoscop 10 mai 2024. ZODIA care și-ar putea întâlni marea dragoste
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 09/05/2024, 15:00

„Mereu înainte” este motto-ul tău. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 mai 2024.

Berbec

Astăzi vei avea chef să te cuibărești alături de cei dragi. Încurajează copiii și partenerul să stea acasă cu tine. Pregătește popcorn și scoate jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractivă poate fi o zi liniștită acasă. În seara aceasta, comandă pizza și urmărește un film.

Taur

Astăzi, un articol sau o emisiune TV te poate face să-ți îndrepți gândurile în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în sfârșit fascinația ta pentru ocultism sau poate îți descoperi un interes pentru interpretarea viselor. Permite-ți să te lași în voia intereselor tale. Uneori nu-ți faci timp să te ocupi de subiecte pe care nu le consideri „serioase”. Dă-i drumul și explorează-ți latura întunecată!

Gemeni

Dacă te-ai gândit să scrii un roman sau să te apuci de pictură în ulei, astăzi este ziua în care trebuie să începi. Nu ai scuze. Ai la fel de mult talent ca oricine altcineva, așa că de ce să nu-l folosești? S-ar putea să ți se pară util să te înscrii într-un grup de scriere sau să te înscrii la un atelier de pictură, fie și numai pentru a te ajuta să începi și să rămâi motivat. Alătură-te unui grup de sprijin pentru artiști. Aceștia vă vor înțelege.

Rac

Faci curat în casă precum cineva cu probleme de atenție. Nu te ții niciodată de o singură sarcină. Oglinzile și contoarele din baie vor fi curățate, dar nu și podeaua. Fă un efort pentru a curăța temeinic, câte o cameră pe rând. Chiar dacă nu vei reuși să treci prin toată casa, vei primi o oarecare satisfacție știind că unele părți ale acesteia sunt impecabile.

Leu

Astăzi s-ar putea să fie nevoie să fii mai altruist. S-ar putea să te plângi de obligațiile și așteptările puse pe tine, dar tu faci ceea ce se așteaptă de la tine. Spre surprinderea ta, constați de fapt că primești mai mult din această experiență decât ai pus în ea. Este posibil să vizitezi un azil de bătrâni și să fii fermecat de poveștile din anii războiului. Păstrează-ți mintea și inima deschise. Vei fi răsplătit din plin.

Fecioară

Este posibil să primești o scrisoare sau un telefon care să te stimuleze să acționezi. S-ar putea să îți dai seama cât de aproape ești de atingerea unui obiectiv pe termen lung și să te mobilizezi energia pentru acel impuls final spre linia de sosire. Acum că obiectivul este la vedere, te gândești deja la care va fi următorul. „Mereu înainte” este motto-ul tău.

Balanță

S-ar putea să nu fie modul tău preferat de a-ți petrece ziua, dar ar fi un moment ideal pentru a termina sarcinile care s-au acumulat acasă. Ți-ar face bine să te pui la punct cu curățenia sau să te organizezi mai bine în casă. Asta înseamnă să arunci ziarele și revistele de anul trecut. Dacă nu le-ai citit până acum, e puțin probabil să o faci!

Scorpion

Ești un suflet dedicat să petreci timp personal prețios făcând treburi casnice, dar anumite lucruri trebuie făcute. Dacă încă nu ai spălat toate rufele sau nu ai citit toate revistele, atunci abordează-le pe acestea mai întâi. Finalizarea lor te va motiva să treci la următoarea sarcină. Înainte să îți dai seama, vei sta frumos într-o casă curată și organizată.

Săgetător

Ești un cititor pasionat. Astăzi s-ar putea să dai peste niște idei care să îți inspire propriile idei. Poate că ai citit ceva care îți dă o idee pentru o povestire. Poate că un interviu cu un muzician celebru îți reaprinde dorința de a cânta la pian. Acordă atenție acestor dorințe. Scrie-le. Când le vei revedea peste câteva zile, vei vedea care dintre ele încă te mai atrag puternic.

Capricorn

Te poți aștepta să ai o întâlnire confuză cu un prieten sau un coleg astăzi. Este posibil ca el sau ea să vină la tine pentru un sfat, dar să ezite să îți dezvăluie specificul problemei. Te vei simți ca și cum ți s-ar fi cerut să mediezi o ceartă, dar nu cunoști decât o parte a poveștii. Ai răbdare. Sondați cu blândețe pentru mai multe detalii. Dacă acestea nu sunt oferite, schimbă subiectul!

Vărsător

Te simți puternic, plin de energie și ai șanse să fii inspirat să faci ceva treabă adevărată prin casă. Concentrează-te pe treburile cele mai banale, cum ar fi reorganizarea rafturilor de cărți sau trecerea în revistă a hainelor pe care nu le mai porți. Această zi nu va fi întruchiparea unei activități intelectuale, dar vei fi răsplătit cu un spațiu de locuit ordonat.

Pești

Ceva ce citești astăzi ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Acordă o atenție deosebită psihologiei viselor. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis recurent. Acuratețea descrierii te-ar putea opri din drum și te-ar putea face nerăbdător să citești mai mult. Ai dreptate să fii intrigat. Cu siguranță vei învăța mai multe despre tine pe măsură ce studiezi acest domeniu special.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care...
Bunicul Florentine, feta ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a mers la..."
El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Ieftine şi proaste? Xiaomi SU7, maşina electrică a Chinei cu vânzări record, s-a stricat după...
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Vor fi luați obligatoriu în armată în caz de război. S-a dat lege de apărare
Toți românii sunt obligați. 27 mai este ultima
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Informații șocante despre presupusul ucigaș al fetei de la Sibiu. Tânărul ar avea probleme psihice:...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
S-a confirmat: exercițiile fizice încetinesc percepția asupra timpului!
×