Horoscop 11 iulie 2024. GEMENII au parte de noi oportunități profesionale

Horoscop 11 iulie 2024. GEMENII au parte de noi oportunități profesionale
Publicat: 10/07/2024, 15:00

Nu lăsa nesiguranța să te scoată din minți. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 11 iulie 2024.

Berbec

Ți-ar putea veni idei posibile pentru proiecte artistice, deși unele dintre ele ar putea fi vagi și nu sunt încă gata să se manifeste. S-ar putea să cauți să-ți exprimi latura spirituală prin activitate artistică, dar s-ar putea să nu prea știi cum să o faci. Nu o forța. Găsește altceva de făcut. S-ar putea să fii surprins de rezultatele finale.

Taur

Un prieten apropiat sau partenerul de viață poate părea într-o dispoziție destul de liniștită și puțin dispus să comunice cu tine. S-ar putea să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine sau dacă ai spus sau ai făcut ceva care nu a fost în regulă. Este probabil că ceea ce îl deranjează pe prietenul tău are mai mult de-a face cu munca, familia sau banii decât cu tine. Doar spune-i clar că ești acolo dacă este nevoie.

Gemeni

Posibilitatea ca tu să urmezi noi oportunități profesionale, poate cu un salariu mai mare, ar putea provoca îndoieli și nesiguranță în rândul membrilor familiei. Le-ar putea fi teamă că vei avea mai puțin timp pentru ei. Este important să îi liniștești, deoarece îngrijorările lor ar putea escalada dacă lași lucrurile să treacă. Spune-le clar că ești în continuare alături de ei. Acest lucru ar putea atenua îndoielile lor și ale tale.

Rac

Grijile legate de o rudă care locuiește departe te-ar putea chinui astăzi. Situația nu este ajutată de faptul că s-ar putea să nu reușești să dai de ei prin telefon sau e-mail. S-ar putea să fii nevoit să contactezi prieteni comuni care îți pot oferi informațiile de care ai nevoie. Circumstanțele probabil că nu sunt chiar atât de grave. Probabil că nu ai de ce să te îngrijorezi prea mult, dar trebuie să auzi asta. Continuă să încerci.

Leu

Un cec pe care îl așteptați prin poștă ar putea întârzia și s-ar putea să nu poți contacta persoana care îl trimite. Ți-ai putea face griji dacă îl vei primi sau nu. Acesta ar putea fi un caz clasic de a te agita pentru nimic. Întârzierea nu va cauza probleme de durată, doar neplăceri și frustrare. Rezistă. Banii vor veni.

Fecioară

Ai putea experimenta brusc un val copleșitor de afecțiune pentru cineva pe care tocmai l-ai cunoscut, poate un potențial partener romantic. Fanteziile despre viitor ar putea intra și ieși din mintea ta. Acest lucru ar trebui să fie minunat într-un sens, dar ar putea, de asemenea, să-ți aducă la suprafață toate îndoielile și nesiguranțele. Are această persoană aceleași sentimente? Probabil că este un pic prematur să îți faci griji în legătură cu asta.

Balanță

Ideile noi pentru creșterea veniturilor tale, mai ales dacă implică muncă suplimentară, ar putea părea brusc vagi și nesigure astăzi. Îndoielile și nesiguranța ar putea sabota planurile pentru care erai atât de pregătit ieri. Nu lăsa să se întâmple acest lucru. Vorbește cu alții și judecă ce este și ce nu este realizabil, apoi concentrează-te pe primele și mergi mai departe. Nu vrei să ratezi niște oportunități bune.

Scorpion

Romantismul ar putea fi foarte mult în mintea ta astăzi, deși nu neapărat într-un mod pozitiv. Îndoielile și nesiguranța ți-ar putea acapara gândurile. Un partener romantic actual sau potențial îți împărtășește sentimentele? Comunicarea directă cu cel în cauză ar putea fi prematură, așa că ar fi mai bine să încerci să rămâi obiectiv și să judeci situația în consecință. Între timp, luați lucrurile zi de zi.

Săgetător

Cuvintele bruște sau lipsa de cordialitate din partea unui prieten sau coleg te-ar putea face să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine. Nu lăsa nesiguranța să te scoată din minți. Probabil că această persoană are doar probleme proprii pe cap. Fă tot posibilul să nu iei în serios niciun comentariu usturător. Ai puțină încredere și arată puțină compasiune.

Capricorn

Cineva ar putea suna și ar dori să împărtășească unele probleme cu tine. Sensibilitatea și compasiunea ta ar putea atrage mai mult de o persoană nefericită care are nevoie de simpatie și sfaturi. În timp ce acest lucru este măgulitor, ar putea fi, de asemenea, un pic de o corvoadă. Nu este probabil să îi refuzi pe acești oameni. Acceptă acest lucru ca pe o consecință naturală a faptului că ești un bun ascultător. Ai grijă să nu lași aceste povești triste să te afecteze.

Vărsător

Incertitudinea cu privire la bani te-ar putea chinui astăzi. S-ar putea să ai îndoieli cu privire la venituri acum, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu. Ai grijă să nu te înnebunești. Nesiguranța ta ar putea face ca situația să pară chiar mai gravă decât este în realitate. Încearcă să fii obiectiv. Dacă există îngrijorări reale – și s-ar putea să nu existe – găsește o modalitate de a le atenua, mai degrabă decât să îți irosești energia îngrijorându-te.

Pești

Un partener de dragoste poate părea prea tăcut. Poate că nu ai mai primit vești de la prietenul tău de aproximativ o zi. Dacă o lași, acest lucru ar putea da startul îndoielilor și nesiguranței tale, făcându-te să te întrebi dacă acestei persoane încă îi pasă sau dacă a plecat pentru totdeauna. Încearcă să rămâi obiectiv. Prietenul tău are unele griji în acest moment? Acesta poate fi motivul pentru care nu mai ține legătura cu tine. Îngrijorarea nu va face decât să te simți mai rău.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru...
Pepe, acuzații foarte grave la adresa Ralucăi Pastramă! Susține că ar consuma substanțe INTERZISE și...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Cum a reușit Adi Beleaua, lider din clanul Corduneanu, să scape de închisoare. Înțelegerea pe...
Cineva a vrut să-i facă rău Denisei Răducu?! Ce ar fi descoperit artista cu puțin...
Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a...
Simion confirmă că le-a cerut 60.000 de euro candidaţilor AUR la parlamentare: „Aşa este conceput...
Mara Bănică, RĂVĂȘITĂ după clipurile video pe care Pepe i le-a arătat cu Raluca Pastramă....
Românii care pot ieși la pensie la 45 de ani. Aceștia beneficiază de reducerea de...
Unde să îţi ţii economiile şi în ce să investeşti. Ai acces oricând la bani și...
Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a...
Doliu la FCSB. Tatăl mijlocașului Adrian Șut s-a stins din viață. Fotbalistul a plecat imediat...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să depășești pe linia continuă dacă nu vine nicio mașină din sens opus?
Arma ce ar putea pune capăt războiului cu drone. Va costa echivalentul a 60 de...
Leacul SUPREM pentru mahmureală! Este GRATUIT și eficient
Cutremur în cazul ELODIA. Cioacă recunoaște tot. Adevărul despre dispariția avocatei
Voicu și Culae, oamenii cheie din viața lui Ceaușescu. Amănunte din dormitorul dictatorului
Ce a transmis Vlad Gherman după ce nu a mai intrat la Un Show Păcătos....
Adevărul despre accidentul de parapantă de la Brașov: Cum a murit, de fapt, Vali Cîrlan
Ce momente din viață și-ar dori Betty Salam să șteargă din minte. „Când era mic,...
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu! Cine a fost prezent pentru a o conduce...
BANCUL ZILEI. Bubulina, văzând privirile lacome pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, spune:...
Coreea de Nord respinge informațiile că ar fi trimis trupe pe frontul din Ucraina