Horoscop 18 februarie 2024. GEMENII devin geloși

Horoscop 18 februarie 2024. GEMENII devin geloși
Publicat: 17/02/2024, 15:00

Nu te lăsa afectat de nesiguranțe. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 18 februarie 2024.

Berbec

O comunicare greșită cu cineva aflat la distanță poate duce la orgolii rănite, emoții accentuate și telefoane furioase. Nu te lăsa atras într-o ceartă. Încearcă să rezolvi problema. Schimbările din cartierul tău ar putea cauza probleme de deplasare, așa că fii pregătit pentru străzi blocate și trafic intens. Mergi pe jos, dacă poți. Îți va limpezi mintea și te va duce mai repede acolo unde vrei să ajungi.

Taur

Talentele tale psihanalitice ar putea fi puse la treabă astăzi, când apar neînțelegeri. Este posibil ca prietenii tăi să nu gândească clar și să nu răspundă la reasigurări. Folosește-ți intuiția pentru a determina cel mai bun mod de a dezamorsa situația. Finanțele ar putea cauza unele îngrijorări acum, dar ingeniozitatea și simțul tău fiscal ar trebui să îndrepte lucrurile. Ieși în oraș și distrează-te în această seară.

Gemeni

O persoană de care ești atras poate părea interesată de altcineva. Acest lucru ar putea scoate la iveală nesiguranța și gelozia ta. Nu te înnebuni. Încearcă să afli faptele înainte de a lăsa situația să te afecteze. Invitațiile la mai multe evenimente sociale pentru aceeași seară ar putea să te forțeze să faci o alegere incomodă. Fă alegerea care este cea mai bună pentru tine.

Rac

Cineva are secrete față de tine. Cu toții avem probleme private pe care nu dorim să le împărtășim, dar acest lucru te afectează. Intuiția ta îți va spune, probabil, cine este această persoană. Încearcă să o faci să se deschidă fără să exerciți presiuni. Sarcinile neterminate ar putea să te scoată din minți. Este posibil să încerci să le parcurgi rapid, provocând prea mult stres. Rezolvăți-le pe cele mai cruciale și lăsați-le pe celelalte să treacă.

Leu

Poate că ai planificat să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțe independente de voința ta au intervenit. Poate că acesta a fost anulat. Acest lucru ar putea provoca o anumită dezamăgire pentru tine și pentru alții. Găsește altceva de făcut. Un proiect al tău este posibil să aibă nevoie de atenție, iar această provocare te-ar putea ține absorbit timp de ore întregi. În seara asta, răsfață-te cu o cină în oraș.

Fecioară

Un vizitator care are nevoie de puțină afecțiune ar putea să te viziteze astăzi. Prietenul tău vrea probabil un sfat în legătură cu unele probleme. El sau ea ar putea aduce, de asemenea, informații care implică noi studii științifice sau metafizice pe care le găsești fascinante. Aceste informații ar putea declanșa propriile tale intuiții. Scrie-ți ideile. Vei dori să le ții minte.

Balanță

Unele planuri importante, poate pentru o vacanță sau care implică într-un fel sau altul educația, ar putea fi blocate temporar de circumstanțe care nu depind de controlul tău. Acest lucru poate provoca o supărare considerabilă și ar putea chiar să te pună pe jar. Ai putea fi tentat să îți descarci frustrările pe alții. Ar fi mult mai productiv să găsești modalități de a-ți face planurile să funcționeze, chiar dacă există o întârziere. Mergi la ea.

Scorpion

O scrisoare sau un apel telefonic ar putea aduce vești supărătoare despre bani. Prima ta reacție ar putea fi să te învinovățești pe tine sau pe altcineva, dar circumstanțele sunt probabil dincolo de controlul oricui. Sunt șanse mari să se poată îndrepta lucrurile. Înainte ca cineva să se supere prea tare, cel mai bine este să investighezi și să afli ce este de făcut. S-ar putea să fie nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Săgetător

Gelozia ar putea să-și ridice capul urât astăzi. Acest lucru ar putea implica o relație romantică. Gelozia este adesea nefondată. Dacă dorești să eviți o supărare, încearcă să comunici puțin. Acesta este cu siguranță momentul să faci efortul de a transforma un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot lucra pentru tine în anumite circumstanțe. O împăcare pasională este mai bună decât o înstrăinare furioasă.

Capricorn

Tensiunea nervoasă ar putea provoca o stare de rău temporară care îți menține energia scăzută astăzi. Sarcinile și treburile trebuie făcute, așa că probabil te vei trage în sus și vei încerca să le termini în ciuda modului în care te simți. Încearcă să nu te suprasoliciți și încearcă să nu-ți descarci oboseala pe ceilalți. Este mai bine să lași munca deoparte decât să te stresezi și să-i stresezi și mai mult pe ceilalți.

Vărsător

Un grup la care ești afiliat s-ar putea să se destrame temporar din cauza politicii și a certurilor. Dacă este așa, cel mai bine este să stai deoparte. Un prieten ar putea avea probleme și să vină la tine pentru sfaturi și ajutor. Nu te simți prea frustrat de slăbiciunile lui sau ale ei. Aceasta ar putea fi o zi frustrantă pentru tine – una pe care ar fi mai bine să o petreci lucrând la propriile proiecte. Totul va fi mai bine mâine.

Pești

Schimbările din locuința ta ar putea provoca o frustrare temporară care să creeze o anumită tensiune cu membrii familiei. Poate că te muți, faci curățenie sau reamenajezi și toată lumea se încurcă în calea celorlalți. Cel mai bun mod de a gestiona această situație este să încerci să termini treaba cât mai repede posibil. Odată ce este gata, temperamentele se vor calma și totul va fi bine.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Rețetă tradițională de plachie de crap. Nu durează mult să faci un pește sănătos și...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Jami Gertz, cea mai bogată actriță de la Hollywood. „Mă aflu într-un moment al vieții...