Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Horoscop, 21 februarie 2020. Nativii din zodia Fecioară ar putea pleca într-o călătorie exotică

Horoscop, 21 februarie 2020. Nativii din zodia Fecioară ar putea pleca într-o călătorie exotică

Horoscop, 21 februarie 2020. Nativii din zodia Fecioară trebuie să facă faţă unor obstacole, pe care alţii nu ştiu să le depăşească, dar la orizont apare și o posibilă călătorie exotică.

Berbec

Ambiţia şi entuziasmul de care daţi dovadă, astăzi, vă ajută să vă remarcaţi pe plan profesional, dar în viața personală încercaţi să nu neglijaţi relaţia cu persoana iubită pentru că există pericolul unei despărțiri.

Taur

Taurii au şanse mari să avanseze  în carieră, dacă se concentrează pe lucrurile importante. Există multe oportunităţi, deci nu ezitaţi să le evaluaţi, mai ales că este o perioadă bună pentru a avea noi iniţiative.

Gemeni

Există pericolul de a ceda nervos, dacă nu vă reconsideraţi comportamentul, așa că fiţi mai toleranţi cu cei din jur şi veţi avea mai mult de câştigat. Este momentul să vă puneţi ideile mai vechi în practică.

Rac

Racii au aşteptări multe prea mari din partea colegilor şi s-ar putea să îi deranjeze cu sfaturile lor. Încercaţi să găsiţi acele soluţii care să nu vă pună în lumină proastă în relaţia cu partenerii de afaceri!

Leu

Sunteţi depăşit de o anumită situaţie și trebuie să fiţi mai organizat. Prudenţă maximă la falşii prieteni care vă invidiază, alegeţi-vă cu grijă persoanele cu care discutați pentru a găsi soluţii bune.

Fecioară

Astăzi trebuie să faceţi faţă unor obstacole, pe care alţii nu ştiu să le depăşească. Nu ţineţi cont de bârfele din jur şi încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie exotică.

Citește horoscopul integral, pe jurnalul.antena3.ro

Inchide