Horoscop 23 februarie 2024. PEȘTII au numeroase nemulțumiri

Horoscop 23 februarie 2024. PEȘTII au numeroase nemulțumiri
Publicat: 22/02/2024, 15:00

Nu îți canaliza atenția asupra nemulțumirilor. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 23 februarie 2024.

Berbec

S-ar putea să te simți nesigur în legătură cu aspectul tău astăzi. Acesta poate fi un cerc vicios în care să intri. Rezultatul este aproape întotdeauna negativ. Mai degrabă decât să te alegi pe tine însuți, ia în considerare găsirea unor modalități de a-ți accepta aspectul. Fie că este vorba de greutatea ta, de vârstă sau de orice altceva, dacă nu te poți accepta pe tine însuți, vei găsi întotdeauna ceva în neregulă, indiferent de câte schimbări faci.

Taur

Gelozia și-ar putea ridica capul astăzi. Cheia este să înțelegi unde și de ce te simți nesigur. Dacă ești gelos pe un partener, ce se întâmplă în relație? Este încrederea o problemă? Dacă acest lucru apare la locul de muncă, este din cauză că nu te simți recunoscut pentru contribuțiile tale? Examinează cauza geloziei. Este aproape întotdeauna un simptom al unei probleme mai profunde.

Gemeni

Artele și meșteșugurile ar putea să te intereseze astăzi. Chiar dacă înclini mai mult spre sport, este posibil ca o venă artistică să fie destul de puternică în tine. Procesul de creație poate fi satisfăcător, atât în ceea ce privește procesul, cât și satisfacția unui produs finit. Acordă-ți oportunitatea de a explora acest lucru, deoarece energia zilei va împrumuta mult abilităților tale.

Rac

Să te înțelegi cu ceilalți s-ar putea dovedi o provocare. Influența aspectelor planetare te poate face să preferi să te retragi și să te izolezi. S-ar putea să te simți nerăbdător și enervat. Dacă este așa, și a fi singur este o opțiune, alege-o. Dacă nu este, va trebui să îți frânezi tendința de a fi certăreț sau conflictual. Manifestă răbdare și evită conflictele.

Leu

Nu te mira dacă ești puțin plângăcios astăzi. Influența planetelor îți poate spori sensibilitatea la aproape orice, inclusiv la propriile sentimente. Îndrăznește. Va fi cu siguranță de scurtă durată. Plângi dacă ai nevoie, deoarece poate fi purificator. Încearcă să nu te complaci prea mult. Sunt șanse mari ca lucrurile să arate mai bine mâine. Ai grijă de tine astăzi.

Fecioară

Fanatismul sau gândirea obsesivă ar putea fi ceva la care trebuie să te uiți astăzi. Domeniile comune pentru astfel de comportamente sunt în căutarea banilor, a puterii, a succesului și a romantismului. Există o linie fină între ambiție și obsesie. Dacă observi că nu te gândești la nimic altceva decât la o singură fixație, ar putea fi timpul să vorbești cu cineva despre asta. El sau ea ar putea vedea ceea ce tu nu vrei să vezi.

Balanță

Ziua de astăzi sau mai degrabă această seară este pentru romantism. Scoate toate opreliștile pentru seara cu acea persoană specială. Lumânările parfumate, cel mai bun parfum al tău și hainele cele mai elegante lucrează pentru a încânta persoana care este deja îndrăgostită până peste cap de tine. Relația voastră decuplează de minune în acest moment. De ce să nu sărbătoriți într-un mod special?

Scorpion

Este timpul să adopți o abordare mai drastică a unei probleme? Dacă ai făcut mai multe încercări de a-ți rezolva problema, dar fără succes, ai putea lua în considerare acest lucru. Atâta timp cât „drastic” nu înseamnă „distructiv”, ai putea avea succes încercând ceva mult mai îndrăzneț și mai insistent. Ai grijă, totuși. Gândește-te bine la lucruri mai întâi. Discută orice idee pe care o ai cu un prieten de încredere.

Săgetător

Exploatează-ți creativitatea pentru a debloca fluxul emoțional. Acesta poate fi un instrument puternic. Creativitatea este o mare parte din ceea ce ești, aproape la fel de mare ca și comunicarea. Emoțiile tale se leagă de aceste două aspecte și interacționează în mod constant sub suprafață. Dacă unul dintre ele se blochează, eliberează-l concentrându-te pe celălalt. Exprimă-te prin creativitate și ia în considerare posibilitatea de a vorbi cu cineva apropiat.

Capricorn

S-ar putea să fie nevoie să te confrunți cu dezaprobarea cuiva. Aceasta va veni probabil din partea unei persoane pe care o consideri o figură superioară sau de autoritate, poate un părinte. Deși este important să asculți această persoană, dacă ceea ce spune implică locul de muncă, viața ta personală sau modul în care alegi să trăiești, nu este treaba nimănui în afară de tine. Indiferent de modul în care faci lucrurile, cineva va dezaproba undeva.

Vărsător

Timpul de singurătate este esențial pentru toată lumea, dar asigură-te că recunoști când ești izolat până la punctul în care este nesănătos. Dacă îți dai seama că ești singur pentru că eviți ceva, ai putea să te gândești la alternativele tale. Lucrurile nu vor face decât să se înrăutățească în aceste condiții. Înfruntă ceea ce te supără pentru a putea începe să rezolvi lucrurile.

Pești

Ferește-te de monstrul cu ochi verzi astăzi. Acesta se poate ridica înainte ca tu să poți spune „gelozie”. Majoritatea situațiilor care provoacă aceste sentimente se nasc din nesiguranță. Dacă nu ești în siguranță la locul de muncă, în relația sau în familie și te simți amenințat de cineva, este timpul să arunci o privire asupra cauzei. De ce nu te simți atât de solid pe cât ai putea? Care este cauza nesiguranței? Căutați răspunsurile.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce origine preistorică are cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi din lume?