Horoscop 23 ianuarie 2024. ZODIA care trăiește în trecut

Horoscop 23 ianuarie 2024. ZODIA care trăiește în trecut
Publicat: 22/01/2024, 15:00

Concentrează-te pe prezent. Nu lăsa trecutul să te afecteze. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 23 ianuarie 2024.

Berbec

Niciodată nu ai arătat mai bine. Ca urmare, oamenii sunt atrași de tine și ai un cerc de prieteni neobișnuit de mare. Acest lucru este distractiv, dar consumator de timp, deoarece toată lumea pare să vrea o bucată din tine. Încearcă să îți păstrezi picioarele pe pământ. Nu îți lăsa viziunea să îți fie întunecată de toate lingușelile pe care le primești.

Taur

Întotdeauna ai fost interesat de artă, iar acum dorești să explorezi acest interes la un nivel mai profund. O vizită la un muzeu nu are șanse să fie de ajuns. În schimb, de ce să nu te înscrii la un curs sau să te înscrii la o serie de prelegeri? Câțiva artiști, în special, îți captează interesul. Fă-ți un scop să te concentrezi mai întâi asupra lor.

Gemeni

Treburile par să fie la ordinea zilei. Îți petreci cea mai mare parte a zilei în mașină, alergând încoace și încolo. Nu fii surprins dacă te întâlnești cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. Amabilitățile ocazionale pe care le schimbați ar putea să se transforme în ceva mai mult. Poate că veți descoperi un interes comun și veți decide să construiți o afacere bazată pe el. Păstrează-ți ochii larg deschiși.

Rac

Configurația planetară face ca tu să ai șanse să culegi roadele muncii tale asidue. Micul câștig neașteptat pe care îl primești este plăcut, cu siguranță, dar nu te gândi la toți acești bani ca la niște bani de distracție. Pune o sumă bună deoparte într-un cont de economii sau de investiții. Poți folosi restul pentru a-ți da un pic de bătaie. De ce să nu inviți un prieten la cină la cel mai frumos restaurant din oraș?

Leu

Concentrează-te pe prezent. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii în altă parte, visarea cu ochii deschiși îți scapă de sub control. Dacă ești sincer în dorința ta de a explora alte meleaguri, începe niște cercetări. Deocamdată este mai bine să te concentrezi pe problemele care te fac să vrei să fugi. Deschide un dialog cu oricine cu care ai avut o neînțelegere. Vei vedea că acest lucru îți aduce o ușurare incomensurabilă.

Fecioară

Este pasiune în aer astăzi. O poți simți. Sentimentul este atât de puternic încât aerul aproape că pulsează. Ce ai de gând să faci în privința asta? Dacă sunteți într-o relație, planifică o seară împreună, liberă de treburi și sarcini zilnice. Dacă ești singur, răsfoiește-ți mica ta carte neagră și vezi dacă există vreo relație care merită să se încălzească.

Balanță

O persoană, în special, pe care ai considerat-o întotdeauna un prieten platonic, astăzi pare interesată de tine din punct de vedere romantic. Poate că această persoană doar îți captează vibrațiile. El sau ea ar putea fi un partener minunat, așa că nu respingeți imediat ideea.

Scorpion

Starea ta de echilibru și natura ta grațioasă te servesc bine acum. Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să petreci timp în preajma altor persoane. Mergi la o petrecere sau la o altă adunare socială în seara asta. Seara va fi cu siguranță un succes răsunător, deoarece radiați căldură și energie, iar oamenii răspund la fel. Permite tuturor plăcerea de a se bucura de strălucirea ta.

Săgetător

Creativitatea și romantismul sunt o combinație bună, iar astăzi le deții pe ambele. De ce să nu scoți papetăria bună și să confecționezi un bilet de dragoste care va face să tresalte inima cuiva special? Dă curs naturii tale romantice, ideal ar fi să ai alături un partener. Chiar dacă ești singur, o baie cu spumă va face minuni pentru sufletul tău.

Capricorn

Este nevoie de o redecorare? Acesta este momentul perfect pentru a-ți aranja casa. Decât să te grăbești într-un proiect pe care ai putea să îl regreți mai târziu, mai bine îți petreci ziua cu mostre de culori și țesături. Odată ce ești mulțumit de o schemă, atunci poți pune mâna pe pensulă. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie.

Vărsător

Ai capacitatea creativă de a te realiza cu adevărat. De ce să nu o folosești mai bine? Îți este teamă să îți asumi riscul? Astăzi s-ar putea să fii inspirat să te ridici deasupra fricii tale atunci când citești o carte sau auzi o piesă muzicală care te îndeamnă să-ți dorești să creezi una proprie. Niciodată nu este prea târziu să începi.

Pești

Prosperitatea nu este doar după colț – este aici. Finanțele tale arată mai bine ca niciodată. Totuși, nu te baza pe acești bani. Ideea unui câștig neașteptat este că este neașteptat și, prin urmare, poate fi folosit pentru luxuri sau indulgențe pe care nu ți le-ai permite în mod normal. Dacă începi să cheltuiești un câștig neașteptat înainte ca acesta să sosească, nu mai este un câștig neașteptat, ci doar un alt cec de salariu.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar