Horoscop 4 aprilie 2024. ZODIA care vrea să dețină controlul

Horoscop 4 aprilie 2024. ZODIA care vrea să dețină controlul
Publicat: 03/04/2024, 15:00

Apele pot deveni destul de agitate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 4 aprilie 2024.

Berbec

Gestionezi foarte bine lucrurile în acet moment. Ține cont, totuși, că este puțin probabil să progresezi pe drumul tău până când nu vei crește intensitatea. Dacă nu o faci, s-ar putea să constați că cineva o ridică pentru tine. Dintr-o dată, emoțiile volatile te-ar putea lua prin surprindere și te vei zbate în căutarea unui sprijin. Rămâi în fața jocului.

Taur

Poate că te întrebi de ce poți obține controlul asupra atâtor părți ale vieții tale, dar nimic nu pare să meargă bine când vine vorba de romantism? Respingi ideea că nu ești demn de iubire. Nu încerca să te înfățișezi ca fiind altcineva. Poate că îi zăpăcești pe cei din jurul tău proiectând o imagine complet diferită de ceea ce ești cu adevărat.

Gemeni

Ești podul care leagă o insulă de țărm. Apa este în creștere, iar insula este pe cale să fie complet scufundată. Oamenii se grăbesc să ajungă la tine. Ai grijă ca situația să nu devină o problemă de sacrificiu de sine. Podul riscă să se îndoaie sau chiar să se rupă sub atâta greutate și presiune.

Rac

S-ar putea să încerci să te ocupi de lucruri într-o manieră ordonată și curată astăzi. Încearcă să nu te simți prea frustrat dacă lucrurile nu merg exact așa cum ți-ai dori. Pot apărea tensiuni atunci când problemele de suflet intră în discuție. Oamenii pot deveni destul de emoționali, trimițând planul tău ordonat și îngrijit pe fereastră.

Leu

Tocmai când credeai că dragostea și romantismul sunt rezolvate în mintea ta, ceva sau cineva intervine pentru a-ți pune din nou inima în vârtej. Mai mult ca sigur, drama intens emoțională a zilei este o fază trecătoare, așa că încearcă să nu te agiți prea tare din cauza ei. Situațiile pot părea de viață și de moarte astăzi, dar amintește-ți că nu este așa.

Fecioară

Ai grijă să nu-ți lași inima să se lase dusă de val astăzi. Sunt probabile emoții extreme, ceea ce te face să fii foarte conștient de mediul înconjurător și de ceea ce gândesc ceilalți despre tine. S-ar putea să vrei să te retragi în pădure și să cauți sfat cu zânele și trolii. Fantezia este o modalitate extraordinară de a scăpa de intensitatea emoțională care este probabil să fie în aer într-o zi ca aceasta.

Balanță

Pregătește-te pentru o reacție emoțională care este probabil să apară astăzi dacă devii prea posesiv cu partenerul tău romantic. Ar putea apărea probleme legate de libertate versus angajament, indiferent dacă ești implicat într-o relație apropiată sau nu. Poate că aceste sentimente sunt pur și simplu interne și încerci să îți dai seama care este poziția ta în această privință înainte de a continua.

Scorpion

S-ar putea să te simți blocat din toate părțile astăzi, fără nicio portiță de scăpare. Există un set puternic de forțe care acționează în așa fel încât să te facă să te simți responsabil pentru o anumită mizerie care a apărut în viața ta. Amintește-ți că, atunci când vine vorba de parteneriate, este nevoie de doi pentru a face sau a distruge o situație. Nu da vina pe tine pentru tot.

Săgetător

Emoțiile tale ar putea fi destul de puternice astăzi. S-ar putea să îți fie dificil să acționezi fără ca sentimentele intense să intre în scenă. Ai grijă să nu vorbești fără să te gândești mai întâi la modul în care cuvintele tale vor afecta alte persoane. Este important să fii receptiv pentru a fi în ton cu activitatea din jurul tău. Fii deschis la opiniile celorlalți.

Capricorn

Altora le poate fi greu să facă față intensității de astăzi, dar tu vei fi destul de priceput să te adaptezi la orice situație care îți iese în cale. Apele pot deveni destul de agitate, mai ales când vine vorba de dragoste și romantism, dar să știi că barca pe care te afli este în stare să navigheze. Există loc și pentru alții, așa că lasă mai mulți oameni la bord.

Vărsător

Problemele de suflet ar putea fi un pic mai greu de abordat acum. Încearcă să nu închizi complet canalele de comunicare în timp ce te străduiești să rezolvi aceste probleme. Este vital să deschizi mai larg canalele și să scoți la suprafață mai multe dintre sentimentele tale. Oamenii plini de compasiune te vor asculta și te vor ajuta să-ți rezolvi emoțiile dacă îi lași.

Pești

Este posibil să te simți frustrat astăzi când oamenii nu par să acționeze rațional. Pentru tine, problemele pot fi perfect tranșate. Ține cont de faptul că nu toată lumea vede lumea așa cum o vezi tu. Există un element de emoție puternică care este posibil să joace în peisaj, un element pe care probabil nu ai reușit să îl iei în considerare.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale