Horoscop 6 martie 2024. LEII sunt romantici

Horoscop 6 martie 2024. LEII sunt romantici
Horoscop / Sursa FOTO: googleapis.com
Publicat: 05/03/2024, 15:00

Încearcă ceva nou! Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 6 martie 2024.

Berbec

Intuiția, imaginația și percepția spirituală te-ar putea inspira fie să urmezi un curs de studii, fie să mergi mai departe cu proiectele creative aferente. S-ar putea să fii foarte plăcut surprins de ceea ce înveți sau produci și astfel să fii motivat să continui cu ceea ce faci. Aceasta ar putea fi o perioadă inspirată și productivă pentru tine. Profită din plin de ea!

Taur

Idei, viziuni recente ar putea să te motiveze să inviți în oraș prieteni cu interese similare. Vei dori să vă împărtășiți experiențele, să le ascultați poveștile și să încercați să dați un sens la toate acestea. Poate fi un proces important, chiar dacă unele dintre cele spuse nu par să aibă sens. Notează-ți gândurile și revizuiește-le mai târziu.

Gemeni

O invitație la un eveniment social din cartierul tău te-ar putea pune în contact cu oameni cu înclinații artistice sau spirituale. Ar putea avea loc niște schimburi fascinante. Evenimentul ar putea continua până noaptea. Indiferent cât de târziu, indiferent cât de obosit ești când ajungi acasă, încearcă să faci puțină mișcare pentru a-ți limpezi gândurile și a-ți liniști mintea. S-ar putea să ai probleme în a adormi altfel.

Rac

Înțelegerile spirituale pe care le-ai primit în ultimele zile ți-ar putea îndrepta gândurile spre slujirea celorlalți. S-ar putea să ai un talent pentru predare și să alegi să împărtășești ceea ce ai învățat în acest fel. Ar trebui să te simți deosebit de sănătos și energic, așa că ai putea fi tentat să te arunci înainte. Planificați cu atenție. Chiar și cea mai admirabilă dintre întreprinderi trebuie să fie abordată într-o stare de spirit practică.

Leu

Romantismul ar trebui să se accelereze astăzi. Ai putea descoperi că tu și un partener actual sau potențial aveți multe interese spirituale în comun. Ați putea participa împreună la niște prelegeri sau ateliere de lucru pe unul dintre aceste subiecte. Aveți grijă să nu planificați prea multe deodată. Unul sau amândoi ați putea intra în conflicte și ați putea sfârși prin a-l dezamăgi pe celălalt. Programează câteva și respectă-ți planurile.

Fecioară

S-ar putea să ai vise și viziuni intense în această seară, care ar putea fi aproape profetice. Aceste premoniții ar putea fi personale, dar sunt susceptibile de a fi mai mult lumești, cum ar fi evenimente politice sau ceva din viața unei celebrități pe care o admiri. Ceea ce simți ar trebui să fie pozitiv, așa că nu există avertismente implicate. Notează-le pentru a le putea verifica mai târziu. S-ar putea să fii surprins!

Balanță

O prelegere ținută de un vorbitor magnetic ar putea să-ți stârnească imaginația și să te intereseze un domeniu nou și intrigant. De asemenea, ai putea afla despre niște cărți pe această temă pe care ai vrea să le citești. Acest lucru ți-ar putea oferi o nouă motivație pentru a urmări unele obiective dragi pe care le-ai lăsat să treacă o vreme, poate inspirându-te să scrii ceva de capul tău. Prietenii s-ar putea dovedi de sprijin în această întreprindere.

Scorpion

Entuziasmul pentru studiile spirituale și metafizice te-ar putea face să te simți optimist cu privire la viitor. Energia ta fizică este ridicată, iar acest lucru sugerează că vrei să încerci yoga, tai chi sau o altă disciplină care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea facultăților psihice și spirituale. Prietenii ar putea dori să ți se alăture în această activitate. Lasă intuițiile să curgă și notează-le.

Săgetător

Un prieten sau un coleg ți-ar putea prezenta o modalitate de a-ți crește veniturile făcând ceea ce îți place cel mai mult. Acest lucru poate implica artele creative, vindecarea sau chestiuni spirituale sau metafizice. Deși ar putea fi nevoie de săptămâni sau luni de pregătire pentru a o pune în aplicare, ar trebui să merite efortul. Verifică faptele și gândește-te la asta. Dacă încă îți place, dă-i drumul!

Capricorn

Astăzi ai putea dori să găzduiești o întâlnire a prietenilor tăi cu înclinații metafizice. Discuțiile ar putea duce la intuiții la care niciunul dintre voi nu ar fi ajuns singur. Mințile voastre vor merge cu o mie de kilometri pe oră. Este posibil ca niciunul dintre voi să nu mai fie la fel! Nu uitați să luați notițe despre discuțiile voastre. Nu veți dori să uitați nimic din ceea ce ați auzit sau spus.

Vărsător

Cărțile sau prelegerile pe teme spirituale sau metafizice te-ar putea inspira să urmărești un subiect și poate să scrii ceva. Contactul cu prieteni sau colegi cu interese similare ar putea duce la discuții fascinante. S-ar putea să primești unele informații despre cum să-ți urmărești obiectivele mai eficient. Vei progresa atât din punct de vedere material, cât și intelectual și spiritual.

Pești

Un talent nou și nerecunoscut până acum pentru a lucra în domeniul social, umanitar sau spiritual ar putea ieși la iveală astăzi. Acest lucru te-ar putea face să te gândești serios la schimbarea locului de muncă sau la urmărirea unei cariere complet noi. Oportunitățile sunt acolo dacă le cauți. Dacă te gândești serios la această schimbare, cel mai bine este să o urmărești acum. Dacă aștepți prea mult, procesul s-ar putea dovedi mai dificil.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?