Horoscop bani, săptămâna 17-23 octombrie 2022. Taurii trebuie să evite cheltuielile care nu sunt necesare

Horoscop bani, săptămâna 17-23 octombrie 2022. Taurii trebuie să evite cheltuielile care nu sunt necesare
Horoscop bani, săptămâna 17-23 octombrie 2022. Taurii trebuie să evite cheltuielile care nu sunt necesare
Publicat: 17/10/2022, 22:23

Berbec – Negocieri fructuoase

O colaborare cu cineva apropiat ție poate să-ți fie de mare folos pe plan financiar. Anumite discuții sau negocieri profesionale pot genera perspective bune financiare, chiar dacă va fi nevoie să te adaptezi unor situații sau termene care te pot presa într-o oarecare măsură. În weekend perspectivele se îmbunătățesc, iar tu eșți mai determinat să forțezi nota în avantajul tău.

Taur – Cu cât mai organizat cu atât mai bine

Deși dai dovadă de echilibru și cumpătare în modul în care îți gestionezi finanțele, săptămâna aceasta, ba chiar ești atent la chestiuni de detaliu și verifici lucrurile cu atenție, este bine să fii precaut în privința oricăror propuneri sau sugestii venite din partea cuiva care par să fie extrem de tentante la prima vedere. Evită cheltuielile care nu sunt necesare și investește în lucruri practice și concrete.

Gemeni – Nu fii sclavul propriilor dorințe, fii stăpânul lor!

Luni, poate să nu fie cea mai bună zi pentru cumpărături sau achiziții, poți tinde să cheltuiești mai mult decât este cazul. De asemenea, este posibil să te simți tentat să faci o anumită investiție de natură personală, dar care poate fi destul de riscantă și nu foarte neinspirată. Cercetează cu atenție avantajele și dezavantajele achiziției pentru a vedea dacă se merită. Evită activitățile speculative!

Rac – Investiții în propriul cămin

Principalele cheltuieli, săptămâna aceasta, vizează creșterea confortului în propriul cămin și asigurarea unei securități familiale. Poți face cercetări de piață care vizează sectorul mobiliar sau investiții în acest domeniu, însă ai nevoie să păstrezi o abordare cât mai realistă și mai pragmatică. De duminică, poți lua în considerare să cheltuiești pe activități de relaxare, divertisment sau care vizează o relație romantică.

Leu – Negocieri strategice

Îți poți utiliza cu succes abilitățile de comunicare, pentru a atrage oferte avantajoase. Ai succes în orice fel de negocieri, tranzacții, procese de vânzare-cumpărare, întrucât strategia de care dai dovadă este de necombătut. Dacă ai de susținut un interviu, de făcut o prezentare a unor servicii sau de publicat ceva, vei cuceri auditoriul.

Fecioară – Analizează cu atenție!

Asertivitatea și dorința de a-ți amplifica imaginea pe plan profesional poate antrena oferte avantajoase și pe plan financiar. Însă, spiritul tău analitic și precizia care te caracterizează te vor susține în a analiza cu grijă termenii și condițiile ofertei respective. Atenție, însă, la anumite cheltuieli pe care eșți tentat să le faci, nu te lăsa păcălit de un mod de prezentare drăguț în aparență, dar fals în esență.

Balanță – Tu ești principala investiție!

Cu cât vei fi mai dispusă să ieși în evidență, să te faci cunoscută, folosindu-te chiar de propria ta imagine, cu atât vei avea mai mult de câștigat. Tu ești principala ta investiție, poți face o schimbare de coafură, de stil vestimentar, poți investi într-un curs de dezvoltare personală sau chiar de speaking. De duminică, focusul și atenția ta se vor îndrepta pe îmbunătățirea planului financiar, la modul concret.

Scorpion – Precauție și totuși deschidere către noi perspective

Momentan, întreaga ta atenție este focusată pe găsirea unui echilibru emoțional și relațional. În ciuda dorinței de a fi mai flexibil și mai proactiv cu oportunitățile de investiții, căutând o anumită libertate nu este tocmai cea mai bună perioadă pentru a risca. Totuși, există șansa că sfaturile sau ghidarea cuiva din umbră să fie avantajoase financiar, mai ales dintr-o perspectiva speculativă.

Săgetător – Fii realist cu planurile tale!

În ciuda idealismului care te caracterizează și cu care te implici în general, mai ales în proiectele importante, ca și semnificație pentru tine, săptămâna această te poți lovi de realitatea contextului economic actual care te forțează să evaluezi de o manieră obiectivă eficacitatea sau productivitatea unor planuri sau proiecte de viitor.

Capricorn – Precauție și analiză!

În prima parte a săptămânii pot exista mici tensiuni între tine și partenerul de cuplu, care vizează o eficientizare a cheltuielilor curente, astfel încât acestea să nu depășească un buget prestabilit. De duminică, Saturn își reia mersul direct în sectorul resurselor tale ceea ce te va ajută să te clarifici un pic în privința direcțiilor în care merită să investeșți după câteva luni de introspectiii și analize.

Vărsător – calcul și organizare

Cu toate că dorința de a-ți satisface tot felul de pofte este mare, poți fi destul de calculat și chiar echilibrat în investițiile și cheltuielile făcute săptămâna această. În a două parte a săptămânii, dai dovadă de eficiență și organizare, ocupându-te de achitarea unor taxe, impozite sau rate pentru a te elibera de anumite obligații.

Pești – analiză și studiul ofertelor

Acorzi mult timp de studiu și analiză unor oferte pe care le-ai primit sau unor colaborări pe care le ai în vizor. Ce te ia prin suprindere este faptul că anumite calcule sau analize pe care le făcuseși într-un posibil proiect antreprenorial se confruntă cu anumite impedimente fie de natură socială, cauza fiind contextul economic actual, fie datorită unei neconcordanțe între dorințele tale și cele ale partenerului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom