Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP

HOROSCOP dragoste săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Berbecii au un început pasional, Gemenii își îmbunătățesc relația

HOROSCOP dragoste săptămâna 17 – 23 februarie 2020. Berbecii au un început pasional, Gemenii își îmbunătățesc relația

HOROSCOP Iata horoscopul saptamanal de dragoste 17-23 februarie 2020. In aceasta saptamana, cu Mercur aflat in primele sale zile din primul retrograd al anului, el fiind primul ce deschide sezonul planetelor retrograde pe 2020, exista alte doua planete ce ne vor impacta cel mai mult energia pentru ca acestea isi schimba zodiile gazda. Este vorba de Marte si de Soare.

HOROSCOP Marte a intrat in Capricorn de duminica si de acolo va creste energia zodiilor de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Saptamana aceasta isi debuteaza intr-o maniera dinamica si pasionala. Simti nevoia sa-ti exprimi sexualitatea si vei gasi modalitati inteligente de a o face. Dispozitia pozitiva te ajuta sa comunici mai usor cu partenerul. Esti mult mai conciliant, esti dispus sa iei privesti lucrurile si din perspectiva jumatatii tale fara sa exagerezi. Daca esti singur, saptamana aceasta este sansa ta sa abrordezi persoana pe care ai pus ochii.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Relatia de cuplu se afla pe drumul cel bun, iar comunicarea cu persoana iubita imbunatateste si mai mult lucrurile. Asigura-te ca iti faci timp pentru a-l petrece impreuna. Foloseste ziua libera pentru a va simti bine. Ai nevoie sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile, iar acest lucru se va intampla numai daca te bucuri de timp de calitate alaturi de jumatatea ta. Esti singur? Petrece timp cu prietenii. Nu stii niciodata ce-ti poate aduce buna dispozitie.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP In aceasta saptamana se poate imbunatati viata ta sentimentala in general si relatia de cuplu in special. Iti doresti sa schimbi lucrurile si exact asta vei face. Ai abilitati excelente de comunicare care te vor ajuta sa rezolvi orice problema sau grija. Scopul tau principal este sa aduci echilibru in viata personala. Daca iti cauti jumatatea, esti pe cale sa fii martorul unor schimbari spectaculoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Inchide