VIDEO | Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023. Cum va fi prima zi din an pentru nativii din toate zodiile

Publicat: 01/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 1 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

BERBEC

O zi perfectă pentru mai multă relaxare, confort și satisfacerea poftelor, indiferent de natura lor. Ingredientul surpriză al zilei va fi tendința de a face ceva ieșit din comun, ca și cum ți-ai propune să începi anul experimentând ceva mai atipic și mai nonconformist.

TAUR

Cu Lună în conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor și a inovației în propriul tău semn, începi anul într-o stare efervescentă și dinamică. Deși este prima zi a anului, nu pare să ai chef de foarte multă odihnă, ci dimpotrivă de experiențe noi, de o întâlnire cu niște prieteni sau, de ce nu, o călătorie undeva.

GEMENI

Deși planul inițial pentru ziua de astăzi este mai multă odihnă, cheful tău este în schimbare, fapt care poate antrena activități diferite de planurile tale. Însă, poate fi o zi perfectă pentru o plimbare într-un loc retras dar încărcat energetic, pentru o meditație sau introspecție, deoarece s-ar putea să ai parte de o revelație profundă.

RAC

Petreci ziua în compania unor prieteni sau a unor cunoștințe cu care împărtășești aceleași obiective și interese. Te poți bucura de o expunere socială mult mai bună astăzi, indiferent dacă lucrezi sau nu într-un domeniu conex. Sau poate te decizi să-ți surprinzi partenerul cu o invitație surpriză, pregătindu-i ceva care să-l energizeze și să-l binedispună.

LEU

În prima zi a anului va fi greu să nu te faci remarcat, indiferent că îți propui asta sau nu. Ești în lumina reflectoarelor, la propriu sau la figurat, și va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile sau stările. Te vei ocupa de coordonarea unor activități, într-un mod organizat și eficient, poate continui unele activități începute în seara de Revelion, alături de cei dragi, și o faci cu multă plăcere.

FECIOARA

Nici pentru tine, prima zi a anului nu se anunță cu prea multă odihnă, ci dimpotrivă. Vrei să te simți liber, să faci orice gen de activitate care îți lărgește orizontul fizic sau intelectual. Fie te decizi brusc să faci o călătorie alături de persoană iubită, pentru a vizita un loc pe care ți-l dorești demult, fie poate mergi împreună cu toată familia la un film interesant.

BALANȚA

Îți propui să profiți de ziua de azi, pentru a-ți încărca bateriile, însă optezi pentru o variantă mai interesantă care să îmbine și odihnă și plăcerea. Nevoia de conexiune și intimitate este amplificată fapt care te determină să începi anul, surprinzându-ți partenerul cu tot felul de jocuri și activități.

SCORPION

Fie că rămâi acasă și ești conectat cu cineva online, fie că ieși din casă pentru a te întâlni cu cineva, cu siguranță compania respectivă este una mai mult decât plăcută. Da, poate să fie ceva mai diferit sau mai nonconformist, dar cu siguranță te stimulează atât fizic cât și intelectual. Dacă ești o persoană publică, surprinzi publicul cu ceva nou și excentric.

SĂGETĂTOR

Și anul tău începe diferit de până acum, dar schimbările țin de planul concret, practic. Te trezești hotărât să faci mai multă mișcare sau poate să-ți surprinzi partenerul cu un dans plăcut și antrenant care să-l revitalizeze. Dacă plănuiești să aranjezi lucrurile după petrecerea de Revelion, nu ar mira pe nimeni dacă în loc să strângi lucrurile, vei strânge câteva persoane dragi cu care să stați la povești.

CAPRICORN

Tu chiar îți propui să te relaxezi astăzi, dar o poți face prin mai multă odihnă sau printr-un pic de distracție făcând ceva diferit decât în mod normal, iar copiii tăi sau persoana iubită vor fi mai mult decât încântați de a doua variantă. Dacă vremea îți permite, este posibil să ieșiți la o scurtă plimbare care vă energizează.

VĂRSĂTOR

Ar fi putut să fie o zi numai bună pentru odihnă, relaxare, reculegere, însă de multe ori Universului îi place să ne ia prin surprindere. Așadar, fie primești o vizită surpriză din partea cuiva, fie ești invitat la aniversarea unei rude. Dacă ai un Sfânt Vasile în familie, atunci cu siguranță ai pe cine serba.

PEȘTI

Prima zi a anului este una plină de energie, dinamism, schimburi de idei și chiar unele drumuri scurte. Se pare că noaptea de Revelion a avut un impact benefic asupra ta, iar dacă ai avut șansa să întâlnești pe cineva sau să revezi o fostă cunoștință, te decizi să continui interacțiunea cu aceasta și pe parcursul zilei de astăzi, întrucât se dovedește a fi mai multă decât interesantă.

Horoscopul general pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic