Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020 / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 01/12/2020, 21:35

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

În prims parte a lunii, cât Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, va tranzita sectorul intimității, interesul pentru viața din dormitor va crește și pasiunea va fi dusă la cote înalte. Totodată, însă, va crește și gelozia și nevoia de a-l controla pe celălalt. Cei singuri vor fi mai atrași de aventură, de relații fără prea mult angajament. Ulterior, nevoia de a fi pe aceași lungime de undă cu partenerul, de a-și stabili idealuri comune, va crește și cei singuri vor fi atrași de persoane cu care empatizează la nivel de principii, credințe, valori.

Carieră

Marea conjuncție Jupiter-Saturn va fi deschizătoare de noi drumuri profesionale. Posibil să cunoști persoane noi care să te susțină în proiectele tale sau să intri în noi proiecte care să te pună în valoare. Va fi o perioadă de afirmare în carieră, așa că pregătește-te cu forțe proaspete.

Bani

Este o lună bună din punct de vedere financiar. Ai șansa să achiți niște datorii, să intri în posesia unor bunuri materiale și să-ți vină idei despre cum să-și dezvolți o afacere alături de alții. Posibil ca cineva să investească în proiectele tale. Este o perioadă bună să investeți bani în dezvoltarea ta, fie personală, fie profesională.

Sănătate

Te bucuri de energie, de optimism și ai șansa să-ți îmbunătățești orizonturile prin schimbarea perspectivei asupra vieții. Posibil să scapi de frici acumulate care îți creau anxietate sau să descoperi remedii la care nu te-ai fi așteptat pentru îmbunătățirea unei afecțiuni. Este o periaodă bună pentru reapropiere de spiritualitate și de credință.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Cu Venus, planeta iubirii și guvernatoarea ta, în tranzit prin sectorul relațiilor, ai toate șansele în prima jumătate din lună să-ți îmbunătățești legătura cu partenerul de viață. Nativii singuri pot cunoaște noi persoane de care să fie atrași imediat și incontrolabil. Atenție la episoadele de gelozie și posesivitate care pot lua naștere către finele lunii, tot atunci când pasiunea va fi dusă la extrem în dormitor. Aceasta va fi o perioadă care va aduce celor singuri aventuri și relații intime pasionale.

Carieră

Marea conjuncție Jupiter-Saturn îți va activa întocmai sectorul carierei, deci șansele de a ți se îmbunătăți viața profesională sunt mari, însă depinde și de tine, de ceea ce ai muncit până acum și de edschiderea pe cae o ai către nou. Poate fi o perioadă a afirmării, a atingerii unor obiective, poate chiar a obținerii unei funcții, unui nou statut.

Bani

Sectorul bunurilor materiale, al creditelor și al taxelor, asigurărilor, litigiilor, moștenirilor se activează către finele lunii și este de preferat să fii atent la toate tranzacțiile pe care intenționezi să le faci. În prima jumătate a lunii poți câștiga bani din asocieri și contracte de colaborare.

Sănătate

Luna decembrie poate veni cu vindecări emoționale, renunțarea la frici, detașarea de trecut și de obsesii, amintiri toxice. Posibil să lași amintiri în spate și să te vindeci după o perioadă de oboseală cronică sau chiar după un traumatism sau operație chirurgicală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești pe cineva care să te atragă în primul rând la nivel de principii și mentalitate și să începi o nouă poveste de iubire. În cuplu situația va fi delicată. În timp ce unii nativi pot să-și reconfigureze sistemul de valori și să-și dorească evoluție alături de partener, alții vor pune punct relațiilor nefucnționale, mai ales în preajma eclipsei de Soare care se petrece în acest sector pe data de 14 decembrie. Ideea de bază a lunii este o nouă atitudine, o nouă mentalitate și viziune în relații, noi idealuri sentimentale, deci fiecare le va aplica de la caz la caz în viața sa.

Carieră

Marea conjuncție Jupiter-saturn se perece pe casa aspirațiilor înalte, a dezvoltării personale și profesionale, așa că este posibil să-ți dai seama că mai trebuie să înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești sau, din contră, să pui în aplicare o diplomă obținută pe care ai lăsat-o deoparte până acum. Relațiile cu străinătaea pot fi de asemenea aducătoare de beneficii și portunități profesionale.

Bani

Din punct de vedere financiar se cere mare atenție la negocieri, la dialoguri în perioada eclipsei de Soare care poate încheia colaborări și parteneriate, cu toate că scopul acesteia va fi să aducă noi contracte în viața nativilor.

Sănătate

Contextul astrologic al lunii decembrie îți aduce ocazia de a descoperi remedii eficiente pentru ameliorarea problemelor de sănătate, însă mai degrabă acestea vor veni din zona medicinei alternative sau chiar a spiritualității, a credinței, prin diferite tehnici de curățare energetică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Rac

Dragoste

Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul sentimental, ai toate șansele să cunoști pe cineva, să te îndrăgostești și să începi o povestede dragoste pasională. Acest aspect va avantaja și nativii care au relații de lungă durată pentru că-și pot îmbunătăți viața sentimentală, mai ales după o perioadă care le-a adus tensiuni și frustrări.

Carieră

Eclipsa de Soare din 14 decembrie se va petrece în sectorul profesional și poate aduce schimbări importante și reconfigurări profesionale. În timp ce unii nativi se pot angaja acolo unde-și doresc, alții vor fi forțați de pierederea locului de muncă să facă pasul către un job mai bun. Oricum ideile și ofertele nu le vor lipsi, dat fiind că Mercur se află mare parte din lună în tranzit aici.

Bani

Soarele fiind guvernator al sectorului financiar și implicat în eclipsă, de preferat ar fi ca luna aceasta să nu se facă mari cheltuieli, investiții și nici să nu apelezi la împrumuturi și credite. Marea conjuncție Jupiter-saturn va aduce clarificări în cazul unui bun material, unei moșteniri, poate primești banii în urma unui litigiu, banii de pe o asigurare.

Sănătate

Poți fi mai vulnerabil în preajma eclipsei care se formează, totodată, și pe casa sănătății, de aceea acordă o mai mare atenție odignei, dar în special stilului de viață. Vino cu îmbunătățiri, renunță la ce este nociv și debarasează-te de emoțiile negative și toxice pentru starea ta de spirit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Sunt vești foarte bune legate de viața sentimentală, așa că pregătește-te să trăiești ceea ce ai așteptat tot anul. Venus, planeta iubirii, și Soarele, guvernatorul tău, activează sectorul sentimental, iar Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se va forma în sectorul relațiilor, deci debutează o nouă etapă cu impact de viitor. Ce-ți poți dori mai mult? În cuplu trăiești momente pline de pasiune, romantism, te reapropii de partener, iar dacă ești singur se va schimba fără îndoială statul și te vei bucura de o poveste de iubire ca-n basme. Unii nativi pot deveni părinți.

Carieră

Sunt vești bune și în plan profesional, dat fiind că Marea Conjuncție are legătură și cu relațiile profesionale. Poți semna noi colaborări, noi contracte, asocieri care să te pună în valoare mai mult. Luna aceasta vei da dovadă de o mare putere creativă, de forță care să te ajute să-ți evidențiezi talentele.

Bani

Tendința lunii decembrie, cu atât mai mult că este vorba de luna cadourilor, va fi să exagerezi cu cheltuielile. Îți satisfaci fără rețineri plăcerile, poftele, cheltui bani pentru distracții sau pentru a satisface dorințele copiilor, în cazul în care ești în postura de părinte.

Sănătate

Te dedici cu mult entuziasm hobby-urilor tale, pasiunilor și înfrumusețării. Luna aceasta ai energie, iar optimismul este la cote înalte, însă ai grijă mai mult la starea de sănătate, în special la oduhnă în preajma eclipsei de Soare din 14 decembrie pe care o poți resimți destul de intens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

În plan sentimental ai tendința de a te retrage cu gândurile și emoțiile tale și a refuza o prea mare apropiere de partener și cu atât mai puțin de o nouă persoană, în cazul în care ești singură. Preferi să-ți analizezi emoțiile, trecutul și să faci curățenie, să schimbi mentalități. Relația cu părinții, însă se poate îmbunătăți luna aceasta. Se întrevăd momente mai plăcute abia după ce Mercur, guvernatorul tău, a activa casa iubirii, adică după 20 decembrie. Acest tranzit crește dorința de flirt și poți cunoaște pe cineva astfel încât să nu-ți petreci Sărbătorile în singurătate.

Carieră

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în sectorul muncii și anunță debutul unei noi perioade în care atenția ta va fi canalizată către îmbunătățirea și progresul profesional. Apar oportunități de unde nu te așteptai și dacă-ți cauți un nou loc de muncă ai mari șanse să te angajezi. Ceea ce se leagă acum se va dovedi de lungă durată.

Bani

Familia poate fi un punct de sprijin pentru tine luna acaesta și te poate ajuta cu bani, mai ales dacă vrei să-ți faci un credit pentru casă și ai nevoie de avans. Totodată, lua aceasta este posibil ca mare parte din venituri să fie cheltuită pentru locuință.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă va fi vorba de mult stres emoțional, de multă îngrijorări sau chiar confruntări cu recutul. Dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață, să ții o dietă, să faci sport sau orice altceva, Marea Conjuncție Jupiter-Saturn te va susține puternic în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Luna decembrie se anunță intensă în plan relațional. Ai șansa să reaprinzi pasiunea în cuplu, să reactivezi viața intimă și să porți dialoguri menite să aducă înțelegere și lămurtirti importante. Marea Conjuncție se va petrece întovcmai în sectprul iubirii și va aduce maturitate sentimentală, responsabilitate în dragoste și o nouă etapă în relațiile cu copiii. Este o lună care poate aduce chiar și cereri în căsătorie în cazul relațiilor solide.

Carieră

Este o lună relativ liniștită în plan profesional, singurul eveniment care ar putea să tulbure apele și liniștea ta se poate petrece în prajma eclipsei de Soare din 14 decembrie, atunci când pot apărea vești și situații neprevăzute care vizează cariera, imagine profesesională, o funcție.

Bani

Luna aceasta sunt favorizate tranzacțiile, negocierile și ai mari șanse, aduse chiar de Venus, planeta banilor și guvernatoarea ta, să-ți îmbunătățești veniturile, cel puțin în prima jumătate a perioadei analizate, cât își tranzitează sectorul financiar.

Sănătate

Marea Conjuncție îți cere mai multă responsabilitate față de timpul tău liber, de activitățile distractive, de hobby-urile tale. Ai traversat o perioadă agasantă și a venit momentul sdă îți acorzi mai multă atenție prin prisma micilor plăceri ale vieții.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

În prima parte a lunii te bucuri de prezența lui Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, în tranzit prin zodia ta. Dincolo de puterea de seducție de care dai dovadă, vei avea ocazia să-ți îmbunătățești viața personală, în primul rând să-ți armonizezi relația cu partenerul de viațăă prin dialog sincer, deschis. Se pot clarifica contexte mai vechi și se pot consolida relații, creându-se perspective de viitor.

Carieră

La locul de muncă pot apărea fel și fel de schimbări neprevăzute sau care au rolul de a te scoate din rutina cu care erai obșnuit. Mai multă atenție la imaginea profesională și la dialogurile cu superiorii în preajma eclipsei de Soare care va avea loc pe data de 14 decembrie, pentru că poate avea un impact asupra carierei tale.

Bani

Ai șanse remarcabile să-ți îmbunătățești veniturile luna aceasta, mai ales din a doua jumătate când Venus, planeta banilor, îți va tranzita sectorul financiar. Poți obține câștiguri din colaborări, asocieri, noi parteneriate.

Sănătate

Luna aceasta se întrevede o stare de agitație interioară greu de administrat sau ignorat. Va fi nevoie să-ți faci curățenie în amintiri, în relația cu familia sau în legătură cu un context ce vizează o locuință sau bunurile de patrimoniu pentru a nu resimți atât de apăsătoare perioada. Încearcă să te odihnești mai mult și să-ți întărești imunitatea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va activa zodia ta din a doua jumătate a lunii și-ți poate aduce ocazia îmbunătățirii relației cu persoana iubită. În plus, ai șansa să discuți cu partenerul, să ajungeți la lămuriri și la viziuni comune de viitor, însă ai mai multă grijă în preajma eclipsei de Soare care se va petrece în zodia ta pe data de 14 decembrie și care poate aduce o răsturnare de situație în viața ta în urma unei conștientizări puternice.

Carieră

Cu Mercur și Venus alături, ai toate șansele de afirmare luna acaesta. Vei avea ocazia să ieși în evidență prin ideile tale, prin soluțiile pe care le găsești și te vei bucura de succes dacă ai afaceri personale. Unii nativi pot demara un proiect pe cont propriu.

Bani

Este o lună care-ți poatet aduce beneficii financiare și ocazia de a-ți îmbuntăți veniturile din activități care presupun comerțul, cumpărarea-vânzarea. De asemenea, te bucuri de o susținere remarcabilă în negocieri, tranzacții și poți avea idei bune de investiții.

Sănătate

În preajma eclipsei de Soare s-ar putea să te simți mai agitat, mai irascibil și mai obosit decât de obicei. Vei trece printr-o etapă de analiză a vieții tale și poate fi un moment destul de solicitant inclusiv pentru sănătatea fizică, nu doar psihică și emoțională.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Dacă ești parte a unei relații de lungă durată, s-ar putea să reușești o reapropiere de partener, însă direcție lunii decembrie în cazul Capricornilor este să se retragă în liniștea sufletului lor. Cei singuri se vor reapropia de oamenii dragi, însă există și posibilitatea să fie atrași de o persoană din anturaj. Tendința de relații secrete, ținute departe de ochii lumii sau de infidelitate, în cazul cuplurilor, este mai mare acum, însă și riscul de a ieși totul la suprafață este pe măsură.

Carieră

Este foarte probabil să intre în ni asocieri și parteneriate luna aceasta care să te pună în evidență, să-ți aducă recunoașterea muncii tale de până acum. Dacă-ți cauți un nou loc de muncă, te poți angaja cu precădere către finele lunii.

Bani

Marea Conjuncție, în care este implicat întocmai Saturn, guvernatorul tău, se petrece în sectorul financiar prin urmare va da naștere unei etape în care ai toate șansele să-ți crești remarcabil veniturile și pe termen lung. Orientează-te către zona online mai mult și către tehnologizarea activităților și proiectelor tale.

Sănătate

Se întrevede o lună delicată din punct de vedere al sănătății, de aceea este recomandat să te odihnești mai mult și să te preocupi de afecțiunile cronice sau cu tendință de cronicizare. Evită stresul, evită să cazi în depresii și anxietăți pentru că tendința de autoizolare, de interiorizare este mare acum. Pe de altă parte, te poți îndrepta către zona spiritualității și a credinței.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în zodia ta și o vei resimți din plin dat fiind că Saturn îți este guvernator secundar. Vei intra într-un nou ciclu de evoluție cu impact asupra tuturor sectoarelor de viață. Relațiile cu prietenii au șanse mari să se îmbunătățească, să te reapropii de cei drag prin dialog și chiar poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi. Cei singuri pot fi atrași de persoane din anturaj.

Carieră

Luna aceasta sunt favorizate proiectele de grup și ai mari șanse să-ți atingi niște obiective propuse, să te bucuri de mai multă admirație și susținere din partea superiorilor. Posibil să culegi roadele unei munci depuse anul acesta.

Bani

Banii pot veni luna aceasta din colaborări și asocieri, din parteneriate, mai ales în preajma eclipsei de Soare care se va petrece pe data de 14 decembrie. Poți îndrăzni atunci chiar să-ți renegociezi și salariul sau un comision dintrt-un contract.

Sănătate

Este o perioadă a conștientizărilor luna decembrie și poți să te confrunți chiar cu situații mei vechi pe care nu le-ai rezolvat la timpul lor sau să-ți revină niște frici, anxietăți. Posibil ca în preajma eclipsei de Soare să te simți mai obosit, mai stresat și mai agitat, dar totul se va rezolva cu odihnă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Luna aceasta poți avea discuții legate de viața intimă care să vină cu noi conștientizări, cu noi viziuni asupra unei relații ascunse, asupra unei aventuri sau chiar asupra relației sexuale pe care o ai cu partenerul de viață. Pe de altă parte, tinzi să-ți faci mai multe planuri în cuplu și nu este exclus ca unii nativi să-ți oficializeze o relație. Există șanse ca cei singuri de a fi atrași de o persoană cu care rezonează la nivel de principii.

Carieră

Sectorul carierei este puternic activat de tranzite luna aceasta, așa că ai șanse mari de a te remarca profesional, de a te afirma în direcția dorită. Eclipsa de Soare din data de 14 decembrie se petrece în acest sector și poate veni cu momente de conștientizare importante care pe unii nativi îi poate chiar determina să facă o echimbare majoră de direcție. Posibil succes și în cazul nativilor care au afaceri personale.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare în luna decembrie, ci din contră, Marte, planeta carea activează sectorul fiananciar acum și care aduce determinarea necesară îmbunătățirii veniturilor, face aspecte bune, deci pot veni șanse, idei de a prospera într-o anumită direcție.

Sănătate

Marea Conjuncție îți va amprenta casa sănătății și-ți va aduce, dincolo de conștientizări majore legate de schimbările pe care trebuie să le faci pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, și o mai mare responsabilitate vizavi de sănătatea ta. Este nevoie de maturizare, pentru că poți fi mai vulnerabil acum. Dacă te confrunți cu afecțiuni cronice, acestea se pot manifesta mai mult acum și va trebui să dai dovadă de răbdare în ameliorarea lor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații