VIDEO | Horoscop marți, 29 noiembrie 2022. Probleme în cuplu pentru una dintre zodii!

Publicat: 29/11/2022, 06:00
Actualizat: 29/11/2022, 21:29

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 29 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec
Astăzi ești mai serios și complet focusat pe a-ți duce la îndeplinire anumite proiecte chiar dacă sarcinile nu sunt tocmai ușoare. Dacă intenționezi să plănuiești o călătorie vei căuta să te organizezi cât mai bine in ciuda unor chestiuni care nu te încântă neapărat. Poți manifesta interes în domenii de frontieră.

Taur
Anumite calcule sau analize financiare îți dau bătaie de cap și nu pari să fii mulțumit de rezultat. Apelează cu încredere la ajutorul unei persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență, poate fi de mare folos. Pe plan profesional pari destul de încărcat însă deții un simț puternic al datoriei care nu te lăsa până nu te asiguri ca ți-ai îndeplinit sarcinile.

Gemeni
O discuție cu un profesor sau cu un specialist într-un anumit domeniu poate să-ți fie de mare folos întrucât îți arată exact unde ai nevoie să schimbi anumite lucruri. Poate nu este cel mai simplu lucru, dar cu siguranță merită. Ai tendința să reacționezi prea direct în relația cu partenerul, este important să cultivi un control de sine mai bun.

Rac
Te poți simți supraîncărcat cu anumite sarcini sau responsabilități, fapt care nu-ți lăsă timp nici să respiri. Deși ți-ai asumat un angajament și cauți să-l duci la îndeplinire cât mai eficient, te deranjează atunci când un coleg sau colaborator nu-și face partea sau când o procedură de lucru nu este respectată întocmai. Caută să te detașezi un pic!

Leu
Ceva te nemulțumește în relația de cuplu, fie lipsa timpului alocat relației fie calitatea relației în sine. Dacă îți propui să ai o discuție mai serioasă cu partenerul asigură-te că ai răbdarea să-i asculți și argumentele. Odată ce te decizi să participi la un eveniment social vei adopta o atitudine serioasă, asumată și generatoare de încredere.

Fecioară
Deși te străduiești să fii cât mai organizat și eficient cu sarcinile tale, unele chestiuni care apar din senin îți dau mai mult de lucru sau mai multă bătaie de cap. Datorită puterii tale de muncă, a randamentului și a profesionalismului de care dai dovadă, vei rezolva situațiile însă cu un efort pe care corpul tău îl poate resimți ușor.

Balanță
Un schimb de idei cu celălalt poate să te deranjeze un pic întrucât unele perspective par să fie ușor diferite. Te poți simți ușor trist sau descurajat însă dacă încerci să vezi situația per ansamblu, s-ar putea să nu fie chiar așa de rău. Da, poate mai sunt lucruri asupra cărora ai de lucrat dar ce este important este intenția de a te înbunătăți permanent.

Scorpion
Evită să te lași copleșit de emoții și caută să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Nu totul este atât de dificil cum pare însă într-adevăr ai nevoie să ieși din zona de confort și să faci lucrurile diferit de până acum. O discuție cu cineva din mediul familial te susține și te provoacă în același timp, poate ceea ce auzi nu-ți place neapărat dar poate să fie util.

Săgetător
Ceva din atitudinea sau comportamentul celuilalt pare să te neîndreptățească într-un anume fel însă soluția nu este să-i răspunzi pe măsură ci să încerci să porți o discuție serioasă și matură. Niciodată nu este doar unul de vină. Dacă te simți un pic mai obosit fizic sau intelectual astăzi nu te aglomera mai mult decât este cazul.

Capricorn
Nu reușești să te bucuri de anumite lucruri, activități sau oameni așa cum ți-ai dori, fapt care îți crează o stare de disconfort. Anumite discuții în mediul profesional pot să stea la baza stării tale de nemulțumire. Poate ai nevoie să fii un pic mai blând cu tine și să realizezi că puterea de a schimba ceva se află întotdeauna în mâinile tale.

Vărsător
Un proiect, o călătorie, un eveniment plănuit de ceva timp te poate supraîncărca, presiune pe care o resimți din plin. Vrei să termini tot ce ți-ai propus, indiferent de ce se întâmplă. Din cauza oboselii și a stresului poți să fii un pic mai agitat și mai direct în modul în care răspunzi. Caută măcar să explici celuilalt cauzele stării tale, s-ar putea să ajute.

Pești
Unele chestiuni înaintează mai greu decât ți-ai fi dorit, însă asta nu trebuie să te demoralizeze. Nu miza pe stările pe care le ai astăzi, poți fi un pic mai pesimist decât de obicei. Perspectivele sau părerile cuiva din mediul profesional nu sunt tocmai pe gustul tău în privința unor chestiuni însă asta nu înseamnă că ale tale sunt greșite, sunt doar diferite.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase