HOROSCOP martie 2020. Mercur își mută domiciliul tranzitului său retrograd, reajungând înapoi în logicul și vizionarul Vărsător

HOROSCOP martie 2020. Mercur își mută domiciliul tranzitului său retrograd, reajungând înapoi în logicul și vizionarul Vărsător
Publicat: 29/02/2020, 12:24

HOROSCOP MARTIE. Incepe prima luna a primaverii, atat calendaristic pe 1 ale lunii cat si astrologic o data cu echinoctiul de primavara. Martie incepe in mijlocul lui Mercur retrograd prin sensibilul Pesti, deci atmosfera este in continuare usor incetosata mental dar puternic orientata spre interiorul fiintei si revizuire, reanalizare, reintelegere.

Focusul primei parti din luna martie este pe incetinirea ritmului si crearea spatiului ca cele mai sincere si autentice intentii pe care le avem adanc in noi sa poata iesi la lumina pentru a ne trasa viitorul. Vom avea timp sa le dam viata dupa ce Soarele intra in Berbec din 20 martie, cand va incepe noul an astrologic prin calatoria sa prin cele 12 zodii.

HOROSCOP  Din 4 martie, Mercur isi muta domiciliul tranzitului sau retrograd, reajungand inapoi in logicul si vizionarul Varsator unde a mai fost in acest an.

Nu inseamna ca ritmul retrograd dispare, dar gratie acestui semn de aer eficient, efectul sau se diminueaza considerabil. Lucrurile vor deveni clare mental dupa 9 martie cand Mercur revine la miscarea directa, dar sa nu ne asteptam la eficienta maxima pana la inceput de aprilie.

HOROSCOP  Pe 5 martie, planeta iubirii Venus ajunge la ea acasa, in senzualul Taur, unde adora sa fie. Toata lumea se poate simti rasfatata in iubire in cel mai frumos mod posibil. Cu un tranzit asa de fericit al lui Venus, nu se anunta date complicate in calendar sau conflicte sau certi de purtat. In schimb, Venus in Taur ne poate da o stare de lene in care sa ne vina firesc sa zabovim mai mult in pat, fie singuri, fie alaturi de cineva, mai putin conteaza asta cat este importanta aceasta energie a comoditatii ce ne va cuprinde. Pentru unii prinde bine, pe altii ii poate impotmoli. Insa stiind de ea, o gestionam in avantajul nostru.

Luna plina a lunii martie este pe data de 9 si este in zodia meticuloasa a Fecioarei.

HOROSCOP  Cu totii vom fi atenti la detalii foarte minutioase, ceea ce este un lucru bun pentru a pune la punct ce s-a intarziat sau deteriorat in timpul lui Mercur retrograd. Oricum, energia aceasta a Fecioarei poate trezi in noi si partea anxioasa sau paranoica. Avem nevoie sa ne calmam spiritul cu meditatii, multa odihna si scris ce simtim intr-un jurnal. Din fericire, tot atunci se incheie Mercur retrograd si vom rasufla usurati : comunicarea va curge mult mai usor.

Mercur va ramane in Varsator pana pe 16 martie cand revine in Pesti. Credeam ca scapam de Mercur in Pesti, zodie unde este in detriment si in exil? Ei bine, nu inca. Mai avem unele socoteli de rezolvat aici. Intuitia si simtirea se ascute si chiar si cea mai pragmatica zodie se va simti emotionala si plangacioasa cu sau fara motiv.

Insa ritmul vietii se schimba, asa, brusc, de indata ce Soarele isi incheie calatoria prin Pesti si ajunge in Berbec, prima zodie a zodiacului, pe 20 martie, de unde o ia de la capat pentru urmatorul an astrologic de 12 luni.

HOROSCOP  Acest moment coincide cu echinoctiul de primavara din emisfera nordica iar noi ne pregatim pentru un nou ciclu de viata. Este vremea noilor inceputuri, este vremea oficiala a primaverii astrologice iar energia impulsiva si nerabdatoare a Berbecului va avea grija sa simtim din plin despre ce este vorba. Insa, ca sa poata debuta tot ce este nou, trebuie sa dam drumul la tot ce nu ne mai serveste, inclusiv la relatii nesanatoase si mai ales la moduri invechite de a gandi.

HOROSCOP  De departe insa, marele eveniment al lunii are loc pe 22 martie cand batranul Saturn, lordul karmei, coordonatorul maturitatii, responsabilitatii, limitarilor, disciplinei intra in Varsator (zodie pe care o conduce alaturi de Uranus) pentru prima data dupa 29 ani. Pana in iulie cand Saturn intra in miscare retrograda, fiecare zodie va avea de-a face cu lectii serioase si sobre despre ce inseamna responsabilitatea personala, ce inseamna asumarea de a fi adult, insa totul, de aceasta data, se va intampla in stilul dictat de energia specifica a Varsatorului si de celalalt coordonator al sau, Uranus cel rebel si surprinzator. De aceea, vom fi chemati sa folosim mijloace neconventionale, futuriste, progresiste, sa fim mult mai mult impreuna cu membrii colectivitatii pentru a fi responsabili si muncitori, iar toate acestea ne vor face sa fim mai puternici si mai destepti pe termen lung. Oricum, se anunta schimbari substantiale pentru tot ce conduce Saturn in harta celor 12 zodii pentru urmatorii 3 ani!

Ultima data, Saturn a fost in Varsator intre anii 1991 si 1994. Ceva din cum a fost atunci, mai ales pe plan profesional, iti poate da idee cum se simte aceasta energie.

Luna Noua va avea loc in Berbec pe 24 martie, moment ideal de a seta intentii si de a crea obiective clare in cariera. Ritualul intentiilor lansate in Univers este extrem de puternic ! Sa ne reauzim cu bine la inceputul lunii aprilie!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?