Gândul
  • Publicat:
HOROSCOP

HOROSCOP. Mercur retrograd în Pești. E momentul unei pauze

HOROSCOP. Mercur retrograd în Pești. E momentul unei pauze

HOROSCOP. Gata cu mersul direct al tuturor planetelor din sistemul solar pe 2020! Bun venit din 17 februarie la premiera sezonului retrograd 2020 o data cu stationarea retrograda a lui Mercur in zodia in care se afla, in Pesti, unde este si in exil si in detriment, deci unde nu se simte deloc confortabil. Mercur va fi retrograd de trei ori in acest an si este retrogradul cel mai putin indragit de oameni.
Mercur, planeta comunicarii si gandirii rationale ne va da trei saptamani cu planuri date peste cap, intarzieri, acte de amanat, erori misterioase in aplicatiile din telefon si computer, asta pana cand revine direct din 9 martie, moment la care revenim si noi la normal.

HOROSCOP. Mercur retrograd insa este foarte bun pentru ca ne invita la o ponderare de ritm si la o pauza ce are scopul sau. Revizuim, reprivim, reanalizam. Daca Universul a lasat acest rost inseamna ca are rost pentru noi sa avem si aceste etape, nu ?

HOROSCOP. Mercur intra din Pesti in retrograd din 17 februarie, ajunge apoi pe 4 martie in Varsator inapoi, iar pe 10 martie revine in miscare directa in Varsator ca sa reajunga in Pesti din 16 martie unde va fi pana pe 11 aprilie. Iata asadar, mai mult de doua luni de tango inainte si inapoi intre Mercur si zodia in care este in cel mai mare detriment.

HOROSCOP. Acest Mercur retrograd incepe in Pesti si revine in Varsator, ceea ce simbolic ne transmite nevoia de a fi mai atenti la ce au sa ne spuna varstnicii. Este timpul sa ne implicam in comunitate (Varsator) si sa reflectam la mesajele spirituale (Pesti) pe care poate le-am ratat inainte.

HOROSCOP. Pestii sunt o zodie foarte visatoare si emotionala ce debordeaza de multa spiritualitate.

HOROSCOP. Astfel, Mercur retrograd aici poate adauga ceva mai multa sensibilitate emotionala in toate treburile conduse de Mercur. Dar ne poate si inspira sa reflectam mai mult despre cum gandim despre spiritualitate si drumul personal al sufletului nostru, dar si sa ne conectam cu cercurile noastre sociale la un nivel mai adanc.

HOROSCOP. Partea foarte buna a lui Mercur cel mental si analitic retrograd intr-o zodie sensibila ca Pestii este ca ne aduce vremuri minunate in dragoste.

HOROSCOP. Pestii adora romantismul, poezia, plimbarile sub clar de luna si zambetul plin de afectiue si exact de asta vom avea parte. Da, se creaza teren pentru acest domeniu de indata ce Mercur isi retrage influenta pragmatica si pasii spre inainte. Vechi iubiri revin dar si vechi fantezii sau vise, iar a doua sansa in amor devine ceva la ordinea zilei, mai ales daca asta inseamna transformarea unui vis in realitate.
Din cele trei retrograde ale sale din 2020, acesta in Pesti va fi cel mai pozitiv datorita vibratiilor pozitive si minunate oferite de Venus ce va juca un rol important in perioada respectiva.

HOROSCOP. Chiar daca uneori ne vom simti ca si cum vorbim de sub apa, daca vom simti frustrari, cel mai bun lucru de facut este sa facem o baie relaxanta, sa ne plimbam pe malul unei ape, sa ne uitam la un film bun sau chiar mai bine, sa facem ceva creativ.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Inchide