Horoscop săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021. Taurii pot trece prin situații neprevăzute

Horoscop săptămâna 15 - 21 noiembrie 2021. Taurii pot trece prin situații neprevăzute
Publicat: 15/11/2021, 11:18

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 noiembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021 poate aduce ocazia unor schimbări neașteptate și răsturnări de situație în viața noastră.

Săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021 se remarcă printr-o Eclipsă parțială de Lună care va avea loc în zodia Taur și care poate aduce situații neașteptate, surprinzătoare în viața noastră. Totodată, Marte, planeta acțiunii, din zodia Scorpion va face o opoziție cu Uranus retrograd din Taur, context astrologic deloc plăcut pentru că s-ar putea să devenim foarte imprevizibili în acțiuni sau noi să fim luați prin surprindere de acțiunile altora, care să ne scoată din zona de confort. Este important să avem mai multă grijă la modul în care ne administrăm bugetul, la modul în care ne câștigăm și cheltuim banii, dar și la relațiile în care ne aflăm. Este foarte probabil ca în această perioadă să se încheie relațiile toxice sau noi să ne confruntăm cu fel și fel de vicii, obsesii și dependențe. Nu este momentul să începem noi povești de iubire pentru că există riscul de a le transforma în obsesii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta, Marte guvernatorul tău, va fi provocat de Uranus, deci și tu va trebui să ai mai multă grijă la modul în care acționezi și reacționezi. Este de preferat să stai în spatele cortinei și să privești de acolo spectacolul, pentru că dacă vei ieși pe scenă, riști să te confrunți cu situații mai puțin plăcute. Fii prudent în activitățile întreprinse, dar mai ales în plan financiar. Ai tendința de a cheltui bani, mai ales banii altora, de a fi risipitor și nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit pentru a învăța să-și gestioneze corect resursele. În plan sentimental este de preferat să eviți geloziile și posesivitatea, dar și tendința de manipulare.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 noiembrie 2021

Nici săptămâna aceasta nu este mai liniștită pentru tine, mai ales că zodia ta este gazda Eclipsei de Lună. Ai impresia că toată puterea ta este la alții, că depinzi de alții și că aceștia au așteptări mult prea mari de la tine sau că pun o presiune uriașă pe umerii tăi. Ai grijă mai mult la sănătatea ta, evită obiceiurile nocive și viciile. Totodată, ai grijă și la relația de cuplu pentru că poate fi mult încercată acum și nu este exclus să închei acele povești toxice, bolnăvicioase. Evită să intri, de asemenea, în noi relații deocamdată. Abia de săptămâna viitoare va începe o perioadă favorabilă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 noiembrie 2021

Încearcă să ai grijă de sănătatea ta mai mult, dar și de cea a celor dragi. Este important să nu te epuizezi, să nu faci excese și să nu te lași pradă obiceiurilor proaste sau unor dependențe. De asemenea, la locul de muncă poate fi o perioadă stresantă și epuizantă și este nevoie de un program strict pentru ca lucrurile să nu degenereze. Nu te implica în activități noi cărora să nu le poți face față. Și în cuplu pot apărea tensiuni fie din cauza stresului, fie ca urmare a ideologiilor diferite.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 noiembrie 2021

S-ar putea să ai tendința de a-i ajuta pe alții în loc să te ajuți pe tine. Este normal să te preocupi și de cei dragi, însă nu te implica în viața altora mai mult decât trebuie. S-ar putea să ai parte de unele deziluzii din partea prietenilor, a asociaților sau să apară atracții bruște față de persoane din anturaj. Oricum, ține cont că nu este o perioadă bună să începi noi povești de iubire. Flirturile de acum pot deveni periculoase, așa că mai bine le eviți. O dragoste la prima vedere te poate face să acționezi imprevizibil.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta va trebui să depui un real efort pentru a echilibra lucrurile în viața ta. Te poți confrunta cu evenimente bruște în zona carierei, dar și cu situații neașteptate ce vin din zona familiei, de aceea găsirea unui echilibru între viața profesională și cea personală este foarte important acum. Evită să pornești acum pe o nouă direcție profesională și nu te supăra dacă cei dragi îți reproșează că nu le acorzi suficientă atenție din cauza muncii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 noiembrie 2021

Sectorul comunicării tale este puternic aspectat săptămâna aceasta și s-ar putea să fii pus în fel și fel de situații care cer moralitate și corectitudine. Ai grijă la acte, la negocieri, la ce decizii iei și mai ales la procesele în care intri. Principiile tale pot intra în conflicte cu principiile altora, poți fi mai cinic, mai acid în exprimare, mai tăios, însă riscul cel mai mare este să iei iei decizii cu impact neplăcut pe termen lung. Mai multă grijă, de asemenea, și la deplasări și evită călătoriile în străinătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta sectorul financiar intră din nou în atenția ta și ar trebui să eviți cheltuielile sub impulsul momentului sau cheltuielile făcute pentru alții și să nu te bazezi prea mult pe resursele altora. Dacă aștepți să primești o datorie, s-ar putea ca banii să nu vină. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut și mai ales evită să-ți deschizi un credit acum pentru că te poți împovăra prea mult. Ai grijă la persoanele care stau în preajma ta din interes și care-ți pot consuma resursele.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 noiembrie 2021

Și pentru tine este o săptămână foarte importantă, dat fiind că zodia ta participă activ la toate aspectele astrologice care se formează pe cer. Eclipsa de Lună se formează chiar în sectorul relațiilor tale și îți poate aduce răsturnări de situație în viața de cuplu. S-ar putea ca multe obsesii și atașamente emoționale bolnăvicioase să se manifeste acum, dar și multe relații toxice să se încheie. Ai grijă, însă, să nu rămâi conectat în mod obsesiv la o relație încheiată. De asemenea, nu este nici pe departe momentul să intri în noi relații, dar nici în noi colaborări, să semnezi noi contracte profesionale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 noiembrie 2021

Starea de sănătate este principalul tău obiectiv săptămâna aceasta, așa că ai grijă mai multă la tine, dar și la cei dragi. S-ar putea să apară situații neprevăzute la locul de muncă care să te scoată din zona de confort, să te suprasolcite și să te determine să-ți schimbi stilul de viață și programul. Stresul poate fi mare și suprasolicitarea fizică la fel. Nu îți da demisia acum și nu te implica în activități inutile, care-ți consumă rezervele de energie fără să ai vreun câștig de pe urma lor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta poți fi luat prin surprindere de situații care se petrec în viața ta sentimentală sau în relația cu copiii și poți fi foarte bulversat. Nu te implica în noi povești de iubire, oricât de mare este atracția pentru că ulterior tu vei fi cel dezamăgit. De asemenea, deziluzii pot veni și din partea copiilor și ar trebui să fii mult mai implicat în creșterea și educarea acestora. Unii nativi pot discuta cu partenerul despre posibilitatea de a deveni părinți. Grijă la proiectele în care te implici, la acțiunile prietenilor sau asociaților care pot să te deranjeze.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 noiembrie 2021

Este o perioadă destul de greu de gestionat pentru că va trebui să găsești echilibrul între carieră și familie. Din ambele direcții vin provocări majore și va trebui să le administrezi corespunzător. Nu te grăbi deocamdată să faci o schimbare profesioanlă, ci mai degrabă ai grijă la imaginea ta, la acțiunile tale și evită tensiunile cu superiorii. Atenție la conflictele cu familia sau la situații care vizează viața personală și care pot fi mai dificile.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta poate veni cu vești neașteptate, surprinzătoare și ciudate care să te dea peste cap și să te scoată complet din zona de confort. Dincolo de contradicțiile cu ceilalți pe teme legate de principii și valori morale, s-ar putea să ai parte de răsturnări de situație legate de acte, deplasări și dialoguri care te dau peste cap. Evită negocierile acum și nu lua decizii importante pentru că le poți regreta. De asemenea, evită atracțiile bruște față de persoane din grupul de prieteni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Test de cultură generală. Roșiile sunt fructe sau legume?