Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 octombrie 2021. Marte intră în zodia Scorpion

Publicat: 30/10/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 30 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta Marte, cea care este responsabilă cu acțiunile noastre, intră după doi ani în zodia sa de domiciliu nocturn, în Scorpion, iar energia sa va fi una puternică. Marte va tranzita Scorpionul până pe 13 decembrie, perioadă în care ne va oferi forță interioară și putere de vindecare și regenerare. De asemenea, vom deveni mai pasionali, energia sexuală va crește și vom fi mai tentați să acționăm pe baza emoțiilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cum Marte este și guvernatorul tău, va urma o perioadă în care te vei putea vindeca și regenera după o suferință, chiar după o despărțire. Dacă ești parte a unui cuplu, este un tranzit care te susține să-ți îmbunătățești viața intimă și să reaprinzi pasiunea în dormitor, însă nu sunt excluse tensiunile din cauza unor lucruri ascunse. Din punct de vedere financiar, te poți preocupa de anumite situații ce țin de banii și bunurile la comun cu alții, însă ai grijă să nu fii păcălit.

Horoscop zilnic Taur

Marte va activa chiar sectorul relațiilor tale și te va susține să-ți canalizezi energia către viața de cuplu, însă ai grijă și la tensiunile cu partenerul care pot izbucni ca urmare a unor gelozii și lupte de putere sau chiar dorința femeilor din zodia Taur de a primi un statut social din partea partenerului. Dacă ești singur, șansele să începi noi relații cresc considerabil în acastă perioadă. Profesional, poți semna noi contracte și colaborări.

Horoscop zilnic Gemeni

Marte îți va dauce energia necesară pentru a-și desfășura activitățile cotidiene și cele de la locul de muncă, însă ține cont și că te poate stimula să te soliciți mai mult decât de obicei și astfel să ajungi la epuizare. Este o perioadă bună să te preocupi de stilul de viață și de sănătatea ta, să faci mai mult sport și chiar un set de analize.

Horoscop zilnic Rac

Te bucuri de Marte în tranzit prins ectorul iubirii, însă dincolo de pasiunea pe care o aduce, de dorința de flirt și noi povești de dragoste, îți poate aduce și stări emoționale mult prea intense. Acest aspect te poate conduce în aventuri sentimentale, iar dacă ești parte a unui cuplu, te poate face mai gelos. Este o perioadă favorabilă pentru a te reacupa de hobby-urile tale, de pasiuni și activități distractive, dar și creative.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă pe cât posibil să nu intri în tensiuni cu cei dragi, cu familia și partenerul de viață, pentru că Marte poate aduce o energie emoțională dezechilibrantă pentru tine. S-ar putea să fii mai agitat pe interior și cel mai bine ar fi să te preocupi de activități care țin de casă și gospodărie. În plus, nu este exclus ca în această perioadă să izbucnească un conflict între părinți și partener și tu să trebuiască să fii mediatorul.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Marte în Scorpion poți spune vrute și nevrute, însă este un tranzit care te face mai sociabil și comunicativ, mai ager la minte și-ți poate aduce soluții pe cale intuitivă. Totuși, ai grijă și la bârfe și la dezinformări, la minciuni și dialoguri mai acide cu cei din jur. S-ar putea să fii mai mult pe drumuri în perioada următoare sau să fii agitat ca urmare a volumului mare de informații care vine spre tine.

Horoscop zilnic Balanță

Marte va intra în sectrul tău financiar și vei fi stimulat să-ți crești veniturile. Banii partenerului vor fi un punct de interes pentru tine, însă ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură în următoarea perioadă, maia les pentru distracții sau pentru a demonstra ceva, cuiva. Unii nativi pot scoate bani din colaborări, în timp ce alții își pot monetiza talentele.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești vedeta perioadei următoare, dat fiind că Marte, guvernatorul tău, ajunge la el acasă. Te vei bucura de mai multă energie, de poftă de viață și putere interioară. Vei face față provocărilor care-ți apar în cale și vei fi determinat să-ți atingi niște scopuri. În plus, te vei bucura de o energie sexuală și mai mare.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu te va avantaja acest tranzit al lui Marte, dat fiind că-ți poate activa frici, angoase, frământări și probleme de sănătate mai vechi. Totuși, te poți folosi constructiv de următoarea perioadă pentru a te vindeca de trecut, pentru a scăpa de amintirile dureroase, chiar pentru a te vindeca după o despărțire. Încearcă să te odihnești mai mult și să te retragi în sinea ta pentru meditație și introspecție.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Marte în Scorpion va crește dorința de a ieși cu prietenii, de a lega noi relații și a intra în noi anturaje, însă ai grijă la dezamăgiri din partea acestora, mai ales dacă la mijloc este vorba de sume de bani. Pe de altă parte, poți pune pe roate un proiect în care ești implicat, chiar dacă asta înseamnă să scoți niște bani din buzunar, și îți poți face planuri de viitor curajoase.

Horoscop zilnic Vărsător

Marte te va stimula să te preocupi de cariera ta și de idealurile tale profesionale. Vei avea mai multă ambiție să-ți atingi niște obiective și să te afirmi, să obții poate o funcție. Este o perioadă care poate aduce tensiuni cu superiorii, iar în unele cazuri poate aduce chiar curajul necesar pentru ca unii nativi să pornească pe o altă direcție profesională.

Horoscop zilnic Pești

Cu Marte în Scorpion, tu vei avea cel mai probabil parte de evenimente care să-ți pună la îndoială principiile de viață, credințele și valorile morale. S-ar putea să-ți schimbi multe viziuni și, implicit, orizonturi, să nu te mai raportezi la aceleași convingeri ca până acum, aspect care te poate ajuta să scapi de ancora grea a trecutului. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor dori să se înscrie la un curs sau să plece într-o călătorie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...