Horoscopul zilei de 2 august 2021. Leii au probleme în cuplu

Horoscopul zilei de 2 august 2021. Leii au probleme în cuplu
Publicat: 02/08/2021, 08:07

Horoscopul zilei de 2 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ne aflăm în continuare sub impactul conjuncției Soare-Mercur din Leu, care s-a petrecut ieri, însă astăzi Saturn retrograd din Vărsător se va afla în opoziție cu aceasta, iar noi ne vom simți ca o oală sub presiune. Suntem mai agitați, mai nemulțumiți și neîncrezători și s-ar putea să nu fim lăsați să ne exprimăm, să avem parte de blocaje în comunicare, aspect care să ne irite peste măsură.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 august 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în plan sentimental, iar dacă ai avut o ceartă cu partenerul s-ar putea să refuzi să-i vorbești astăzi.

Carieră și bani

Nu este exclus să ai parte de un blocaj în dialogul cu cei din jur, să nu poți să spui ce simți, iar zona creativă să fie limitată. Ai putea revizui un proiect în care ești implicat și ai putea avea idei bune.

Sănătate

Te poți simți mai nefericit, mai trist, mai posomorât, mai ales dacă niște planuri de distracție îți sunt blocate sau anulate/amânate.

Horoscop zilnic Taur – 2 august 2021

Dragoste

Relația cu familia este dificil de gestionat astăzi și s-ar putea să intri în conflicte serioase. Uni nativi refuză complet dialogul cu cei dragi.

Carieră și bani

Dacă trebuie să umbli după niște acte legate de locuință, s-ar putea ca astăzi să nu-ți iasă nimic așa cum te aștepți și să ai parte de blocaje.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare, te simți singur, neînțeles de ceilalți și asta te poate face să ai o stare de spirit foarte proastă.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 august 2021

Dragoste

Azi nu te poți exprima cum ți-ai dori, iar dacă deschizi gura riști să spui lucruri nedorite. Poți avea senzația că nimeni nu te ascultă ce spui.

Carieră și bani

Dacă ai de făcut o negociere, fie aceasta se amână, fie te lovești de rigiditatea celorlalți, însă nici tu nu ești dispus să cedezi deloc.

Sănătate

Ai tendința de a-i respinge pe cei din jur, fără neapărat să te înstrăinezi. Nu ești deloc deschis socializării, ci mai degrabă ești suspicios. O deplasare, excursie planificată se poate amâna sau anula.

Horoscop zilnic Rac – 2 august 2021

Dragoste

Senzația care te apasă și te neliniștește teribil este că nu ești suficient apreciat de partener și din cauza asta poți intra în conflicte cu acesta. Totodată, sunt posibile conflicte în cuplu pe tema banilor.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă cum și pe ce cheltui banii și nu te baza prea mult pe o sumă care trebuie să-ți intre în cont pentru că s-ar putea să întârzie. Discuțiile financiare te irită, mai ales dacă cineva sau ceva îți limitează bugetul.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar asigură-te că te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Leu – 2 august 2021

Dragoste

Ești iar în centrul atenției, însă nu este deloc un context ușor pentru tine. Poți naște fel și fel de suspiciuni vizavi de partener, poți avea senzația că nu ești ascultat, că celuilalt nu îi pasă de tine și de aici pot lua naștere conflictele.

Carieră și bani

Ești foarte rigid în dialog și negocieri și deloc dispus să lași de la tine ceva. Relațiile profesionale pot fi deosebit de conflictuale și s-ar puea să vrei să spui ceva și să nu fii lăsat sau ascultat.

Sănătate

Azi te simți fără vlagă, obosit și secat de energie, așa că nu face eforturi, ci dormi corespunzător, mai aes că și mental ești foarte agitat și neatent.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 august 2021

Dragoste

Trecutul, amintirile, te macină și astăzi și s-ar putea ca o serie de frici și angoase pe care le ai să iasă la suprafață sub diverse forme. Cu cât ții în tine și nu spui ce ai pe suflet, cu atât mai agitat vei fi.

Carieră și bani

Simți că nu te exprimi la adevărata valoare și cel mai probabil chiar nu o poți face, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, este în opoziție cu Saturn. Posibile blocaje în dialogurile cu ceilalți.

Sănătate

Frustrări adunate pot izbucni astăzi și nu este exclus să te confrunți cu o stare de neliniște, neîncredere, să devii mai suspicios și din cauza gândurilor sau a cuvintelor nespuse să ai insomnii.

Horoscop zilnic Balanță – 2 august 2021

Dragoste

Astăzi poți intra în conflicte cu prietenii mult mai ușor, mai ales dacă cineva îți dă planurile făcute peste cap. Nu te baza prea mult pe ceea ce spun ceilalți, iar dacă vei cunoaște persoane noi, nu le acorda toată încrederea.

Carieră și bani

S-ar putea să ai senzația că într-un proiect comun doar tu muncești și din cauza asta să devii critic și acuzator.

Sănătate

Faptul că ai multe pe lista de priorități și nu le poți face te poate frustra, te poate enerva peste măsură. În schimb, poți fi de ajutor pentru alții, grație sfaturilor tale.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 august 2021

Dragoste

Ești deosebit de autoritar și devii cu atât mai impunător și rigid cu cât cei dragi îți fac reproșuri și de critică pentru lipsa timpului împreună.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni cu superiorii și poți răbufni dacă și se impun situații sau cineva îți induce decizii pe care să le iei. Unii nativi simt că nu sunt lăsați să se exprime sau să avanseze.

Sănătate

Stesul profesional este mare astăzi, așa că cell mai bine ar fi să cauți să te relaxezi mental înainte de a merge la culcare.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 august 2021

Dragoste

Azi poți fi rănit destul de ușor de vorbele altora, mai ales dacă ești acuzat pe nedrept. S-ar putea să nu ai încredere în partener și să analizezi relația pe toate părțile.

Carieră și bani

Deși știi că ar trebui să-ți măsori cuvintele, s-ar putea să explodezi. Ai impresia că nu ești ascultat sau că principiile tale nu sunt validate.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut planuri de călătorie, acestea ar putea fi amânate sau anulate, ori dacă pleci, poți întâmpina obstacole în deplasare.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 august 2021

Dragoste

Niște suferințe ascunse, posibil traume emoționale mai vechi pot fi activate astăzi de un dialog sau pur și simplu în amintirile tale, astfel că te poți simți nefericit. În cuplu pot să apară tensiuni din cauza banilor și cuvintele spuse acum pot aduce multă durere.

Carieră și bani

Azi nu simți să ai încredere în nimeni și cu greu vei ajunge la o înțelegere cu cei cu care colaborezi. S-ar putea să pierzi un contract, o sumă de bani sau un proiect, așa că fii responsabil la cheltuieli.

Sănătate

Faptul că emoțional nu ești bine și te apasă suferințe mai vechi sau faptul că ceva sau cineva iese brusc din viața ta te poate necăji și te poate face să suferi. Nu prea suporți să fii călcat pe bătături.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte tensionată în cuplu și devii suspicios, îți pui multe întrebări despre relația ta, ba chiar îți descoși partenerul. Poți fi deosebit de radical în deciziile pe care le iei.

Carieră și bani

Dcaă ai de negociat un contract s-ar putea să fii mult prea rigid și să nu accepți ce și se propune sub nicio formă. Relațiile profesionale pot fi încordate și tensionate.

Sănătate

Dacă te doare ceva astăzi, te doare că persoanele pe care tu le apreciezi nu îți întorc sentimentele sau, cel puțin, asta simți în acest moment.

Horoscop zilnic Pești – 2 august 2021

Dragoste

În cuplu apar discuții în contradictoriu și s-ar putea să te abții din răsputeri să nu-i faci reproșuri partenerului, însă dacă tu taci asta nu înseamnă că și cealaltă persoană va alege aceeași tactică sau, din contră, tu vorbești și celălalt te ignoră. Posibil să intervină blocaje de comunicare între voi.

Carieră și bani

Evită să stai peste program chiar dacă nu ți-ai terminat treaba. Nu vei avea randament și tot ce vei reuși este să-ți srici și ziua de mâine Posibile tensiuni cu colegii și subalternii.

Sănătate

Azi nu ai energie deloc, te simți slăbit, lipsit de vitalitate și de preferat ar fi să nu faci efort, ci să te odihnești mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului