Horoscop săptămâna 20 – 26 decembrie 2021. Peștii pot avea parte de plăți karmice

Horoscop săptămâna 20 - 26 decembrie 2021. Peștii pot avea parte de plăți karmice
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 20/12/2021, 08:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 decembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 20 – 26 decembrie 2021 poate aduce adevărate procese de alchimizare în plan sentimental și nu numai.

Săptămâna 20 – 26 decembrie 2021 este destul de impactantă la nivel personal și colectiv. Soarele va intra în zodia Capricorn, moment care va semnifica solstițiul de iarnă, și care va deschide o perioadă de aproximativ o lună în care vom simți nevoia de retragere și de responsabilizare cu privire la viața noastră și la obiectivele pe care le avem.

Un alt eveniment major al perioadei este refacerea celei de-a treia cuadraturi între Saturn din zodia Vărsător și Uranus din Taur, de această dată cu Uranus în mers retrograd. Sunt posibile dezechilibre financiare și limitări sociale care ne scot din zona de confort și ne stimulează să ne adaptăm schimbărilor impuse, dar necesare, cu maturitate și înțelepciune.

Chiar în prima zi de Crăciun, Venus retrogradă din zodia Capricorn și Pluto formează o conjuncție, care nu s-a mai petrecut din 1771, și care aduce trăiri intense și transformări în plan sentimental, profesional și financiar. În relații apar suspiciuni, gelozii, manipulări și trădări care pot testa dur sentimentele. Sunt de evitat acțiunile financiare riscante pentru că putem pierde bani și trebuie să avem grijă la reputație și la atacurile de imagine.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poate fi destul de importantă pentru tine în plan profesional. Chiar dacă toți se pregătesc de Sărbători, tu te preocupi să te afirmi, să ieși în față și să te faci auzit. Nu este un lucru rău, dar ai grijă la imaginea ta. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi niște obiective profesionale pe termen lung. Ai grijă și la acțiunile financiare, iar în cuplu pregătește-te pentru discuții legate de statutul social și oficializarea unei relații. Sunt cazuri în care unele secrete pot ieși în public acum.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta fă un efort și evită discuțiile pe teme legate de credință, spiritualitate și principii de viață pentru că va fi cam greu să nu te impui. Mai bine ar fi să-ți reevaluezi tu propriile tale valori morale și tiparele sentimentale pe baza cărora intri și întreții relații. Unii nativi pot deveni mai suspicioși acum, mai geloși, iar în alte cazuri foști parteneri pot reveni în viața lor. Din punct de vedere profesional poate fi mai mult stres în perioada aceasta, mai ales din cauza unor responsabilități cărora le vei face față mai greu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 decembrie 2021

Este o perioadă destul de intensă din punct de vedere sentimental și emoțional și asta pentru că în cuplu pot să iasă la suprafață trădări, minciuni și manipulări ale partenerului. Sunt relații în care nativii realizează că au fost folosiți sau că partenerul le este alături din rațiuni financiare sau sexuale. Se pot încheia relațiile toxice. Evită atracțiile acum pentru că pot naște obsesii și suferințe. Totodată, ai grijă la jocurile de culise ale altora și evită investițiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 decembrie 2021

În cuplu este o perioadă agitată, tensionată și se pot descoperi situații secrete, ascunse care să strice armonia chiar în pragul Sărbătorilor. S-ar putea să ai senzația că partenerul nu te mai iubește, să devii mai suspicios și gelos și să-ți pui întrebări legate de viitorul relației. Nu este deloc exclus ca trădări și secrete să iasă la suprafață acum. Dacă ești singur, nevoia de a avea pe cineva alături va fi foarte mare, însă evită cu orice preț să intri acum în noi relații pentru că pot fi transformatoare și dureroase. Pe de altă parte, și relațiile profesionale trec prin momente critice și s-ar putea încheia unele contracte de colaborare.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poți trece printr-o serie de situații menite să te streseze și să te forțeze să-ți pui unele întrebări legate de direcția ta profesională. Frustrările și nemulțumirile resimțite acum te pot stimula la reconversii profesionale și schimbări de carieră, dar nu face pasul cela mare acum. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la sănătatea ta și fă tot posibilul să-ți schimbi stilul de viață astfel încât să ai timp și pentru odihnă. În cuplu s-ar putea să apară tesiuni cu partenerul și lupte de putere, context care poate conduce la reevaluarea unor relații din temelii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta te îndeamnă la reevaluări sentimentale și legate de raportarea ta la copii, fie la relația cu aceștia, fie la ideea de a deveni părinte. S-ar putea să nu te simți iubit, apreciat și să fii mai trist, iar tot acest context să te împingă să faci schimbări legate de modul în care-ți manifești iubirea. Cei singuri ar trebui să evite idilele pentru că pot veni la pachet cu multă suferință, chiar și obsesie. În plus, există riscul să atragă în viața lor aceleași tipare relaționale toxice. Grijă de asemenea și la cheltuieli și la modul în care-ți administrezi bugetul.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 decembrie 2021

Este o perioadă destul de delicată pentru tine pentru că poate veni la pachet cu stări emoționale vulnerabile, nevoie de interiorizare și stări afective nostalgice. Te poți întoarce cu gândul la copilărie, la trecut și nu este exclus să ai parte de tensiuni cu familia, mai ales acolo unde sunt bani și bunuri materiale de împărțit. În cuplu pot să apără situații intime neplăcute, dar și tensiuni financiare. Pot ieși la suprafață gelozii, trădări, pot lua naștere suspiciuni și unii nativi pot descoperi că partenerul are doar interese financiare. Cei care sunt celibatari nu ar trebui să se avânte acum în noi relații pentru că pot atrage partenerii greșiți și pot suferi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta vrei cu orice preț să lămurești situații din trecut și poți relua teme de discuții delicate în cuplu sau chiar renegocieri ale unor contracte în zona profesională. Ai grijă la tendința de a-ți impune ideile și punctul de vedere în fața celorlalți fără să le asculți argumentele. Pot să apară dezamăgiri legate de familie, dezamăgiri și neînțelegeri. În plan snetimental pot să apară foști partener, iar în cuplu va fi nevoie de schimbări serioase de atitudine pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 decembrie 2021

Perioada aceasta îți canalizezi energia să faci bani, însă ține cont că-ți poți destabiliza foarte ușor bugetul fie din cauza unor investiții proaste, fie din cauza unor cheltuieli nesăbuite. Totodată, anumite greșeli financiare din trecut pot ieși acum la suprafață pentru a fi plătite. La locul de muncă pot să apară unele schimbări care să te scoată din zona de confort sau chiar tu poți dori să faci schimbări legate de program, de sarcini și responsabilități, poate chiar de loc de muncă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ești în centrul contextului astrologic, fie că vrei, fie că nu vrei. S-ar putea ca tu să-ți dorești să te retragi, să stai mai mult cu tine și să-ți reevaliezi nevoile afective, nevoile personale și sentimentale. O poveste de iubire are o mare doză de instabilitate sau, în alte cazuri, instabilitatea este resimțită în raport cu copiii sau cu un proiect creativ. Este fără îndoială timpul să-ți reorganizezi viața personală. Posibil să simți nevoia de a face unel schimbări de look, însă schimbarea va trebui să vină mai degrabă din interior și să înveți să te iubești mai mult pe tine. Din punct de vedere financiar este o perioadă mai complicată și nu este exclus să apară destabilizări ale bugetului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ai nevoie să te retragi din agitația cotidiană și s-ar putea să te simți mai singur, mai interiorizat și chiar anxios. Nu te teme să stai de vorbă cu un duhovnic sau psihoterapeut. În viața sentimentală pot să iasă la suprafață secrete, se pot afla unele greșeli din trecut și unii nativi pot deconspira jocuri de culise ca urmare a unor suspiciuni majore care le provoacă insomnii. Grijă totodată și la relațiile de familie care pot fi mai tensionate. Încearcă să nu fii prea rigid și morocănos cu cei dragi.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 decembrie 2021

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii nevoit să vezi adevărata față a unor prieteni, asociați sau angajați. S-ar putea, de asemenea, să fii nevoit să-ți reconfigurezi de la zeri niște planuri de viitor și să-ți refaci niște proiecte. Pe de altă parte, în cuplu se pot afla secrete, pot ieși la lumină manipulări și se pot deconspira jocuri de culise. Este o perioadă în care nedreptățile pe care le-ai făcut se cer plătite. Unele relații bazate pe alte interese decât cele sentimentale, de exemplu, pe interese financiare sau sexuale, se pot încheia. Încearcă să nu te mai pui doar pe tine pe primul loc, ci să fii atent și la ceilalți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”