Horoscop săptămâna 20 – 26 septembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații / Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 20/09/2021, 08:52

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 poate aduce surprize neprevăzute în plan sentimental.

Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 se remarcă prin Luna Plină care se formează în zodia Pești și care anunță un moment de încheiere, în special fiind vorba de încheierea unor contexte toxice din viața noastră, încheierea unor relații karmice negative. Totodată, pe data de 21 septembrie se petrece echinocțiul de toamnă, adică Soarele va intra în zodia Balanță și noi vom deveni mai preocupați de menținerea echilibrului în relațiile cu cei din jur.

Putem fi mult prea sinceri și deschiși în comunicare și putem răni prin cuvinte, dar ne putem cere și iertare de la cei cărora le-am greșit. Acțiunile noastre sunt calculate, avem răbdare și suntem perseverenți, însă în plan sentimental putem fi conflictuali, putem fi suspicioși și posesivi, iar nerespectarea libertății și independenței celuilalt poate încheia relații. Pot apărea surprize și situații neprevăzute în zona sentimental-financiară și ar trebui să evităm dragostea la prima vedere și relațiile bazate pe interese materiale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 septembrie 2021

Săptămâna aceasta vine cu un impact major în zona relațională, în special fiind vorba de relația cu partenerul de viață, dar pot fi vizate și anumite relații profesionale, de colaborare. S-ar putea să conștientizezi că te afli într-un context toxic, să afli fel și fel de secrete și să fii mai dispus ca niciodată să închei o relație nocivă, mai ales dacă tensiunile care izbucesc acum nu pot fi aplanate.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 septembrie 2021

Ai parte de multă muncă și stres, multe sarcini care te suprasolcită în plan profesional, însă ai și ocazia de a culege roadele unor proiecte în care te-ai implicat. Planurile tale pot prinde contur dacă ai muncit cu seriozitate și responsabilitate și te poți face remarcat de persoane importante. În cuplu pot apărea situații neprevăzute care să te dea peste cap și chiar să conducă la despărțiri. Dacă ești singur, evită să te lași cucerit prea ușor de o dragoste la prima vedere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 septembrie 2021

Oricât de mult ți-ai dori să fii fericit, să te bucuri de viață, de plăcerile ei, săptămâna aceasta te vei simți mai degrabă trist și nefericit, mai ales dacă lucrurile nu merg bine în plan sentimental. Sentimentul de neîmplinire poate fi acut și-ți poți pierde încrederea în persoane dragi. Din punct de vedere profesional, poși avea neplăceri legate de funcție, de statut și pot apărea fel și fel de probleme cu autoritățile din viața ta, fie cu părinții, fie cu reprezentanții instituțiilor statului.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 septembrie 2021

Preocupările principale se învârt săptămâna aceasta în jurul casei și al familiei. Poate faci o reamenajare a locuinței, poate iei decizia unei mutări. În plan sentimental, o dragoste la prima vedere îți poate fura mințile și ar fi de preferat să rămâi ancorat în realitate. Relațiile aflate la început pot trece prin fel și fel de surprize mai puțin plăcute. Profesional, ai grijă în ce proiecte te implici și nu-ți acorda încrederea prea ușor nimănui.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 septembrie 2021

Nu te avânta în cheltuieli prea mari săptămâna aceasta, însă avântă-te cu curaj în negocieri. Este o perioadă foarte bună pentru a obține o nouă colaborare, pentru a intra într-un nou parteneriat. Poți da dovadă de multă putere de convingere asupra celor din jur și asta te poate ajuta inclusiv în relația cu partenerul de viață, pentru a obține ceea ce-ți dorești. Totodată, poți învăța lucruri noi care să contribuie la progresul tău, personal sau profesional.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 septembrie 2021

Relația de cuplu poate trece prin momente tensionate și s-ar putea să fii dezamăgit de partener, să-i vezi anumite laturi pe care nu le-ai văzut până acum sau nu ai vrut să le vezi. Pe de altă parte, neplăceri poți avea și în relațiile profesionale și de preferat ar fi să nu-ți acorzi toată încrederea, mai ales dacă ai de făcut negocieri. Financiar, ai tendința de a cheltui prea mult, însă te poți reechilibra destul de ușor. Cu alte cuvinte, banii vin pe o parte și dispar pe alta, iar tu nu te alegi cu mare lucru.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 septembrie 2021

Ai mai multă grijă la exprimare săptămâna aceasta pentru că poți deveni acid și din cauza unor frustrări interioare acumulate să devii mult prea certăreț. Intrarea Soarelui în zodia ta îți va aduce un plus de energie și te va stimula să vrei să faci prea multe lucruri deodată, așa că ai grijă la suprasolicitare. De preferat ar fi să faci mai multă mișcare pentru a-ți consuma surplusul de energie, mai ales că și Marte, planeta acțiunii, este în zodia ta. Vei face mai multe cheltuieli acum, cel mai probabil pentru a-ți schimba look-ul sau pentru a începe o dietă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 septembrie 2021

Săptămâna aceasta te poți aștepta la episoade ciudate care vizează latura sentimentală. Dincolo de confuzia pe care unii nativi o pot avea într-o relație nou începută, există și posibilitatea să apară răsturnări de situație, să li se pară ciudat comportamentul partenerului, să nu-i înțeleagă nevoia de libertate și să devină posesivi. Nu este exclus ca unele relații să se încheie acum. Cei singuri  pot fi atrași de o persoană diferită de tiparul lor, dar de preferat ar fi să nu se avânte într-o poveste acum. Pe de altă parte, mai ușor cu munca și mai multă odihnăși relaxare, dacă vrei să nu ai probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 septembrie 2021

Ai mare grijă la cariera ta, la statutul tău pentru că poți avea parte de situații care să-ți strice imaginea în fața altora. Stările emoționale sunt apăsătoare și sentimentul de nesiguranță poate încolți adând în sufletul tău. Unii nativi pot avea parte de întâlniri ciudate, cu persoane din trecut și pot fi destul de răscoliți de ele. Secrete pot ieși la suprafață în această perioadă. Mai multă odihnă este de bun augur acum, chiar și o schimbare în rutina zilnică.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 septembrie 2021

Din punct de vedere profesional, este o săptămână bună să te afirmi, să te remarce o persoană importantă și să ți se facă niște propuneri. Ai mare putere în negocieri, convingi ușor și poți ademeni de partea ta pe cine-ți dorești, însă ai grijă să nu devii prea impunător și chiar arogant. Sentimental, poți fi surprins de atitudinea copiilor sau a persoanei iubite, iar dacă ești singur, o dragoste la prima vedere nu este deloc exclusă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 septembrie 2021

Este o perioadă bună să înveți lucruri noi, să cauți soluții la problemele tale, să-ți schimbi o perspectivă avută asupra lucrurilor, să faci pași pentru a te apropia de un ideal avut. Poți să iei decizii importante, dar ține cont că în carieră pot să apară schimbări bruște și neașteptate. Financiar, ai tendința de a cheltui pe lucruri inutile, însă s-ar putea să vină și niște bani, să culegi roadele muncii tale din ultima jumătate de an.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 septembrie 2021

Fă tot posibilul săptămâna aceasta și odihnește-te corespunzător, adu îmbunătățiri stilului de viață și analizează dacă nu cumva te refugiezi în muncă dintr-o frică emoțional-sentimentală. S-ar putea ca degeaba să fugi de anumite situații, pentru că acestea te pot urmări în continuare. Luna Plină poate încheia un capitol din viața ta deschis în urmă cu jumătate de an, posibil chiar să fie vorba de încheierea unei relații toxice, încheierea unui capitol bolnăvicios din viața ta. Atenție la comunicare, acte și negocieri pentru că pot apărea surprize neașteptate și vești inedite.

 

 

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Haos în centrul Londrei după ce doi cai militari au scăpat de sub control